خرید و مشاوره فنی: 33521405-026

غلتک ارتعاشی

غلتک ارتعاشی

      مرتب‌سازی محصولات:

    • پیش‌فرض
    • ارزان‌ترین
    • گران‌ترین
    • جدید‌ترین
    • پرفروش‌ترین
    • پربازدیدترین
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    فهرست مطالب

    غلتک ارتعاش الگوی طراحی ساده اما کارآمدی دارد. در طراحی این غلتک‌ها که جز ماشین آلات ساختمانی بوده علاوه‌ بر وزن تجهیز، قابلیت ایجاد ارتعاش پیش ‌بینی شده ‌است تا با استفاده از آن الگوی فشرده‌سازی و کمپکت شدن بهتری انجام پذیرد.

    دسته‌بندی انواع غلتک ارتعاش

    کوبش خاک با هدف زیرسازی در فعالیت‌های راه‌سازی و طراحی و ساخت هر نوع محوطه عمرانی از مراحل جدی و کلیدی است. در غیر این صورت خاک زیر پای جاده‌ها و محوطه‌ها نمی‌تواند فشار سنگین تردد خودروها و دیگر بارهای استاتیکی و دینامیکی را تحمل نماید. در چنین شرایطی رانش زمین و ناهموار شدن سطح امری قطعی است. تجهیزات کوبش خاک متنوع هستند و انواع غلتک ارتعاش از مهمترین آنها می‌باشند.

    غلتک ارتعاش الگوی طراحی ساده اما کارآمدی دارد. در طراحی این غلتک‌ها علاوه‌ بر وزن تجهیز، قابلیت ایجاد ارتعاش پیش ‌بینی شده ‌است تا با استفاده از آن الگوی فشرده‌سازی و کمپکت شدن بهتری انجام پذیرد. این غلتک‌ها در ابعاد و سایزهای گوناگون برای فعالیت‌های تخصصی در سطح راه‌سازی و یا طراحی هر نوع محوطه عمرانی ساخته می‌شوند. حضور این نوع غلتک‌ها باعث کوبش همگن‌تر خاک و یا سطح آسفالت خواهد شد و در نهایت عملیات زیرسازی بهتر و مفیدتری صورت می‌گیرد.

    برای خرید انواع غلتک ارتعاش می‌توانید از خدمات فروش آنلاین سایت نیکا کورپ استفاده کنید. نیکا کورپ مجری مستقیم عرضه تجهیزات مهندسی و ماشین‌آلات ساختمانی و همچنین فروش غلتک ارتعاشی در سراسر کشور است که برای تامین تمامی نیازهای شما سطح کاملی از ابزارهای تخصصی راه‌سازی و ساختمان‌سازی را عرضه می‌نماید.

    غلتک ارتعاشی

     

    چرا به غلتک‌های ارتعاشی نیاز داریم؟

    کوبیدن و فشرده‌سازی لایه‌های خاک، شن و ماسه و یا سطح آسفالت و... وظیفه اصلی و کلیدی هر نوع غلتک است. غلتک‌ها استوانه‌های بسیار سنگین فلزی هستند که با وزن زیاد خود حین حرکت چرخشی روی سطح زمین باعث فشرده شدن مؤثر خاک می‌شوند. غلتک‌های معمولی فقط برای حرکتی ساده بر سطح خاک طراحی شده‌اند. این غلتک‌ها وزن سنگینی دارند و می‌توانند سطح فشرده‌سازی و یا تراکم پذیری بالای خاک را تامین نمایند. اما در عمل نمی‌توانند سطح توزیع یکنواختی از لایه‌های خاک را ایجاد کنند.

    برای کوبش و یا فشرده‌سازی لایه‌های متخلخل خاک و یا لایه‌های شن‌ریزی و خاک‌ریزی شده، نیاز به ایده‌های تخصصی‌تر مانند انواع غلتک ارتعاشی داریم. زیرا غلتک ویبره ای قادر است تا ذرات جدا از هم خاک را در کنار هم جابه‌جا کند و با کاهش نیروی اصطکاک میان آنها باعث از بین رفتن هر گونه فضای خالی شود.

    در فضای حجم لایه‌های سنگین خاک و ماسه مقدار فضاهای خالی بسیار زیادی وجود دارد. ذرات خاک و ماسه نسبت به هم از اصطکاک بالایی برخوردار هستند. این ذرات بدون جابجا شدن تحت اصطکاک زیاد کنار هم می‌مانند و با کوبیده شدن ساده جابجا نمی‌شوند. به ‌این ‌ترتیب لایه‌های خاک و ماسه از فضاهای خالی بسیار زیادی دارد که قطعا کیفیت زیرسازی را تهدید می‌کند. غلتک ارتعاش علاوه‌بر وزن سنگین و اعمال نیروی زیاد از قابلیت ایجاد ارتعاش در لایه‌های خاک و شن برخوردار است. عبور غلتک ارتعاش باعث به ‌هم خوردن تعادل اصطکاکی میان ذرات خاک و ماسه خواهد شد. در نتیجه ذرات تا حد ممکن نسبت به هم جابه‌جا می‌شوند تا در نهایت کاملاً روی ‌هم قرار گرفته، باعث از بین رفتن هر گونه فضای خالی خواهند شد.

    کاربرد غلتک ارتعاش چیست؟

    غلتک ارتعاش برای کوبش خاک و فشرده‌سازی در مکان‌های محدود طراحی شده ‌است. این غلتک‌ها به ‌مانند غلتک‌های بزرگ راه‌سازی دارای استوانه‌های فلزی بسیار سنگینی هستند. اما در ابعاد کوچکتری با عرض کم و بدون سرنشین مخصوص مانور در سطح فضاهای کوچک و معبرهای باریک طراحی‌ شده‌اند. در هر مکانی که نمی‌توانیم از قدرت مانور غلتک‌های بزرگ و حرفه‌ای راه‌سازی استفاده کنیم، می‌توانیم از حضور غلتک ویبره‌ای ارتعاش برای کوبش عمیق خاک و متراکم سازی لایه‌های متخلخل بهره‌مند شویم.

    عمده قابلیت کاربردی انواع غلتک ویبره‌ای ارتعاش برای کوبش خاک در پی‌سازی ساختمان‌های بزرگ و یا طراحی معبرهای کوچک مانند ساخت پیاده‌روها، طراحی فضای سبز شهری و یا طراحی محوطه باغ‌های شخصی است. اما قابلیت اصلی این نوع غلتک در زیرسازی فضاهای بزرگ از محوطه‌های ساختمان‌سازی برای تکمیل عملیات زیرسازی آنها هنگام طراحی فنداسیون می‌باشد.

    در طراحی این غلتک‌ها از قدرت ارتعاش استفاده شده ‌است تا در حین جابجایی علاوه‌بر وزن سنگین غلتک از قدرت کوبش هم برخوردار باشند. به ‌این ‌ترتیب این غلتک‌ها حین جابجایی علاوه‌بر فشرده‌سازی به ‌خاطر وزن سنگین از ظرفیت کوبیدن به ‌خاطر قابلیت ارتعاش نیز برخوردار هستند.

    اگر چه ابعاد غلتک ارتعاش بسیار کوچکتر از غلتک‌های راه‌سازی است؛ اما در عمل می‌توانند قابلیت کوبش گسترده تا عمق مؤثری از خاک را داشته باشند. تا جاییکه عمده کوبش آنها با عمق کوبش غلتک‌های راه‌سازی برابری می‌کند. این غلتک‌ها از قابلیت خود مکش برخوردار هستند. برای ایجاد ارتعاش و همچنین جابه‌جایی وزن سنگین غلتک‌های فلزی استوانه‌ای آنها از قدرت موتورهای قدرتمند احتراق داخلی استفاده شده ‌است. به ‌این ‌ترتیب بدون نیاز به چالش جدی در هدایت و یا کار با آنها شرایط کاملاً عمیق و مؤثر خاک در هر فضای عمرانی و یا محوطه‌سازی را دارند.

     

    غلطک ارتعاشی اینارکو اسپانیا

     

    تفاوت غلتک ارتعاش با کمپکتورها

    انواع کمپکتور و غلتک‌ها برای انجام هدفی مشترک طراحی ‌شده‌اند. هر دو سری دستگاه مخصوص کوبش خاک و فشرده‌سازی لایه‌های سطحی زمین به‌ جهت عملیات زیرسازی تا آماده‌سازی خاک هستند. اما الگوی کارکرد و طراحی این دو نوع دستگاه کاملاً متفاوت است.

    کمپکتورها چه در دسته مدل‌های صفحه‌ای و یا مدل‌های قورباغه‌ای با الگوی طراحی صفحات فلزی کوبنده طراحی شده‌اند. هر دستگاه کمپکتور دارای موتور قدرتمند برای ایجاد حرکت کوبشی است. در طراحی این دستگاه‌ها ملزومات مکانیکی قدرتمند و کارآمدی طراحی شده ‌است که حرکت گردش موتور را تبدیل به حرکت ضربه‌ای برای کوبش خاک می‌نمایند. به ‌این ‌ترتیب نوع کوبش توسط صفحه فلزی تا ابعاد صفحه سنگین دستگاه تا قدرت موتور، عمق کوبندگی خاک و متراکم سازی لایه‌های فشرده زمین را معین می‌کند. انواع کمپکتور مخصوص کار در فضاهای باریک طراحی شده‌اند.

    اما الگوی کار غلتک ارتعاش کاملاً متفاوت است. این غلتک‌ها با استفاده از وزن سنگین درام استوانه‌ای فلزی در حرکتی غلتکی مانند همراه ایجاد ارتعاش لایه‌های متخلخل، سطح زمین را متراکم می‌کنند. عمق متراکم سازی غلتک ارتعاش بسیار بیشتر از کمپکتورها می‌باشد. از غلتک‌های ارتعاشی برای دستیابی به عمق بالاتری از کوبش خاک جهت فشرده‌سازی وسیع‌تر استفاده می‌شود.

    اصول طراحی انواع غلتک ارتعاش

    طراحی این دستگاه با هدف چرخش درام فلزی و استوانه‌ای است. هر دستگاه غلتک ارتعاش دارای یک یا دو درام تمام ‌فلزی بسیار سنگین‌ وزن است که قابلیت چرخش بر روی سطح زمین را دارد. البته این درام تحت تأثیر سیستم زنجیری و یا هیدرولیکی قابلیت ارتعاش پیدا کرده ‌است تا در حین چرخیدن سطح خاک زیر پای خود را کاملاً فشرده‌سازی کند. سیستم ارتعاش غلتک‌ها به واسطه طراحی شفت مدور با الگوی طراحی نامتقارن ایجاد می‌شود. وقتی غلتک‌ها در حال چرخیدن هستند، این شفت نامتقارن شرایط حرکت ارتعاشی آنها را تکمیل می‌کند.

    برای جابجایی دستگاه و چرخاندن غلتک‌های بزرگ و فلزی آن و همچنین قدرت ارتعاش از موتورهای بنزین سوز و یا دیزلی در طراحی انواع غلتک ارتعاش استفاده شده ‌است. هر اندازه ابعاد درام بزرگتر و یا وزن آن سنگین‌تر باشد، نیاز به طراحی و استفاده از موتورهای قدرتمندتری نیز داریم. اما در کل بهترین الگوی طراحی این دستگاه استفاده از موتورهای بنزین سوز و یا دیزلی در سطح توان دهی 5.5 الی 7.5 اسب‌ بخار است. در عین‌ حال از انواع موتورهای دو سیلندر با قابلیت تولید نیروی گشتاور بالا در طراحی این دستگاه استفاده می‌شود.

    در طراحی بخش‌های فنی انواع غلتک ارتعاش از ابزارهای کامل محافظتی مانند اهرم محافظ استارت و یا دکمه توقف اضطراری استفاده خواهد شد. حضور اهرم محافظ استارت برای عدم عملکرد دستگاه حین روشن بودن موتور است. لذا تا زمانی ‌که این اهرم کشیده ‌شده باشد، هرگز دستگاه کار نمی‌کند. در آن ‌سوی ماجرا نیز برای توقف فوری دستگاه حین کار کوبش خاک از دکمه توقف اضطراری استفاده شده ‌است تا ضریب عملکرد مطمئن دستگاه را تکمیل نماید.

    در عین ‌حال برای تأمین بهترین عملکرد دستگاه حین عملیات کوبش خاک از بخش‌های لرزش گیر در طراحی استفاده شده ‌است. این سیستم‌های لرزش گیر مانع از انتقال ارتعاش دستگاه به سمت بدنه و موتور شده، به نوعی در محافظت ضربه‌ای بخش‌های فنی غلتک ویبره‌ای لرزشی تاثیرگذار است. در اصول طراحی انواع غلتک ارتعاش بهره‌مندی از امنیت کامل اپراتورها اصلی کلیدی است.

    این دستگاه در عین کارآمد بودن، شرایط کار خطرناکی دارد. به هر صورت غلتک‌های سنگین آن، هر چیزی را زیر گرفته و کامل می‌کوبانند. لذا ممکن است عدم کارکرد اصولی باعث خطرات جانی شود. با این ‌وجود در طراحی انواع غلتک ارتعاش رعایت نکات کامل ایمنی نیز پیش ‌بینی خواهد شد. عموماً برای طراحی درام‌های کوبنده دستگاه از سپرهای محافظ کارآمدی طراحی خواهد شد تا به هر صورت و با هر احتمالی از ایجاد شرایط خطرناک حین کار با دستگاه جلوگیری به عمل آید.

    انواع غلتک ارتعاش

    انواع غلتک ارتعاش را براساس تعداد درام برای کوبش زمین دسته‌بندی می‌کنند. بر این اساس انواع این دستگاه در دو مدل تک درام و دو درام طراحی شده ‌است. هر دو مدل قابلیت‌های مناسبی برای کوبش زمین و متراکم سازی خاک را دارند. لکن قاعده طراحی آنها در استفاده از قدرت کوبش درام‌های فلزی کاملاً متفاوت است. تا جاییکه می‌توانند زمینه‌های کاربردی کاملاً متفاوت را پوشش دهند. هر چند تمامی این غلتک‌ها چه در مدل‌های تک درام و یا دو درام از قابلیت کوبش بالاتری به نسبت از کمپکتورها برخوردار هستند. در ادامه به معرفی این دو مدل می‌پردازیم.

    • غلتک ارتعاشی تک درام: در طراحی این نوع غلتک ارتعاش تنها از یک رول فلزی یا اصطلاحاً درام استفاده شده‌ است. این رول در بخش مرکزی دستگاه جانمایی شده ‌است و ابزار حرکتی برای جابجایی دستگاه نیز می‌باشد. قاعدتاً قدرت کوبش و فشرده‌سازی غلتک ارتعاش تک درام کمتر از غلتک‌های دو درام است. اما در طراحی از ابعادی کوچکتر با قدرت مانور در جابجایی ساده‌تری برخوردار است. در عین ‌حال قیمت غلتک ارتعاش تک درام معمولاً از نمونه‌های دو درام کمتر است. این نوع غلتک مخصوص کوبش خاک در فضاهای کوچک و محدود از عملیات‌های زیرسازی جاده‌ای، محوطه‌سازی و خصوصا مراحل ساده پی ساختمان طراحی شده ‌است.
    • غلتک ارتعاشی دو درام: در طراحی این نوع غلتک ارتعاش از دو عدد رول فلزی یا اصطلاحاً درام برای کوبش خاک استفاده شده ‌است. رول‌های این نوع غلتک ارتعاش معمولاً کوچکتر از مدل‌های تک رول هستند. اما در مجموع دارای وزن بالاتری می‌باشند. لذا قدرت کوبش و متراکم سازی عمیق‌تری به نسبت از غلتک‌های ارتعاشی تک درام دارند. مزیت غلتک دو رول عملکرد تکمیلی درام‌ها می‌باشد. به ‌این ‌ترتیب که غلتک دوم کوبش غلتک اول را کامل‌تر می‌کند. بنابراین در مجموع شرایط فشرده‌سازی خوبی دارند. اما طراحی آن به نسبت از تک درام بزرگتر است. در عین ‌حال قدرت مانور کمتری دارد. لذا چندان مناسب کار در فضاهای خیلی کوچک با معبرهای خیلی باریک نیستند. همچنین قیمت غلتک ارتعاشی دو درام از نمونه‌های تک درام بالاتر است. از این مدل‌های دو درام برای کوبش خاک در زمین‌های وسیع استفاده می‌شود. در عین ‌حال برای رسیدن به عمق کوبش بالاتر و متراکم سازی عمیق‌تر، استفاده از نمونه‌های دو درام بهتر است.

    قابلیت‌های فنی ایده‌آل در طراحی دستگاه غلتک ارتعاش

    غلتک‌های ارتعاش الگوی طراحی یکسانی دارند. در طراحی همگی آنها قرار است تا با گردش سنگین رول فلزی سطح پهن و وسیعی از خاک را به ‌طور کامل بکوبانیم. اما در نهایت همگی ما انتظار عملکردی قدرتمند، کوبش عمیق، کارکردی ساده و حضوری امن را داریم. لذا قابلیت‌های فنی ایده‌آل در طراحی دستگاه غلتک ویبره ای به ‌قرار زیر هستند:

    • این دستگاه باید از سیستم قطع اضطراری با دقت عملکرد عالی برخوردار باشد تا در لحظات بحرانی باعث به خطر افتادن ایمنی حین کار کارگران نشود. غلتک ارتعاشی با وزن سنگین درام‌ها در عین کوباندن خود دستگاه خطرناکی است که عدم کارکرد مناسب سیستم قطع اضطراری شرایط بحرانی آن را دو چندان خواهد کرد.
    • عملکرد غلطک ارتعاشی همراه ایجاد لرزش‌های دائمی است. لرزش‌هایی که نباید به سمت بدنه برای لرزش موتور تا دسته هدایت آن کشیده شود. لذا غلتک‌های ایده‌آل دارای ساختار ضربه‌گیر با عملکرد دقیق هستند. این ساختار به شکل فنرهای مقاوم در اطراف درام‌ها طراحی شده است تا هر نوع ضربه ارتعاش دستگاه را به‌ طور کامل ویرا نماید.
    • طراحی سیستم آب‌پاش از الزامات کلیدی در ساخت دستگاه غلتک ارتعاش است. این سیستم برای کنترل گرد و خاک حین کوباندن زمین طراحی شده‌ است. عدم طراحی چنین سیستمی عملکرد دستگاه‌ها در زمین‌های خشک و خاکی را سخت می‌کند. چرا که گرد و خاک زیادی به هوا خواهد رفت.
    • در طراحی این دستگاه از قابلیت نیروی گریز از مرکز برای افزایش قدرت فشرده‌ سازی تا متراکم کردن خاک استفاده شده باشد. این نیرو عملکرد حین ارتعاش درام‌ها را بهینه‌تر خواهد کرد.
    • از ابعاد مناسب در سایز کوچک و جمع ‌و جور برخوردار باشد. هر اندازه ابعاد طراحی شاسی و درام غلتک ارتعاشی کوچک‌تر باشد، شرایط جابه‌جایی آن در فضای محدود ساده‌تر است. دستگاه قدرت مانور بهتری در کوبش خاک برای زمین‌ها و معبرهای محدود و باریک دارد. در عین ‌حال هدایت دستی نیز ساده‌تر می‌باشد.
    • دستگاه غلطک ارتعاشی ایده‌آل در کل دستگاه مطمئن است و تحت شرایط و نگهداری ساده‌ای طراحی شده است. کوبش خاک عملیات سخت و سنگینی است که جریان فرسایشی دارد. عدم طراحی مقاوم با شرایط تعمیر و نگهداری ساده کار کردن با این دستگاه را کاملاً سخت و گاهاً بسیار پیچیده خواهد کرد.
    • غلتک ارتعاشی ایده‌آل از قابلیت کوبش خاک در اطراف دیوارها و یا کناره زمین برخوردار است. برای این توانایی اطراف غلتک‌های استوانه‌ای را با برآمدگی کمی طراحی می‌کنند. این برآمدگی کم به غلتک اجازه می‌دهد تا به ‌راحتی وزن سنگین درام‌های خود را بر سطح زمین‌های کاملاً کنار نزدیک دیوارها برساند و آنجا را یکدست به مانند تمام دیگر سطوح زمین بکوباند.

    کاربردهای عملیاتی انواع غلتک ارتعاشی

    انواع غلتک ارتعاشی در مدل‌های تک و یا دو درام درنهایت برای کوبش و فشرده ‌سازی خاک مخصوص عملیات‌های زیرسازی و یا کف‌سازی و حتی طراحی پی‌های ساختمانی طراحی شده‌اند. اما بهرصورت از این دستگاه‌های کوبنده در هر مکان و فضایی نمی‌توانید استفاده کنید. عمده قابلیت کاربردی در پروژه‌های عملیاتی انواع غلتک ارتعاشی به ‌قرار زیر است:

    • مناسب کوبش خاک و متراکم سازی معبرهای کوچک در فضاهای محدود هستند. این فضاها و یا معبرهای کوچک می‌توانند انواع پیاده‌روها، پارکینگ‌ها، بخش‌های بازسازی ‌شده جاده‌ها، پارکینگ‌های کوچک ساختمانی، آسفالت ‌ریزی کوچه‌ها و یا معبرهای باریک شهری، کانال‌های انتقال آب و... باشد.
    • مناسب کوبش و متراکم سازی خاک در عملیات‌های زیرسازی ساختمان هستند. این عملیات‌ها می‌توانند کوبش خاک در طراحی پی‌سازی ساختمان‌های مسکونی، بناهای سنگین عمرانی، ساخت سازه‌های صنعتی و پالایشگاهی و... باشند. در کل اگر نیاز به عمق کوبش حداکثری دارید و باید لایه‌های خاک را در عمق گاهاً مؤثر فشرده ‌سازی کنید، استفاده از این ابزار کار راه‌انداز است.
    • کوبش خاک در فضاهای معبرهای بسیار باریک و یا فضاها با قدرت مانور کم که درکل مناسب کارکرد غلتک‌های بزرگ نیستند. این غلتک‌های ارتعاشی در عین کوبش کامل قدرت مانور بالایی برای جابه‌جایی‌های کوچک دارند.
    • فشرده ‌سازی و مسطح سازی بتن برای از بین بردن خلل‌ها و فرج های موجود در اعماق لایه‌های بتن. در عین ‌حال قابلیت کارکرد به ‌عنوان دستگاه ماله‌کشی و شمشه کشی را دارند.

    اصول تعمیر و نگهداری از دستگاه غلتک ارتعاشی

    غلتک ارتعاشی ماشین قدرتمند با کارکرد یک موتور تمام ‌عیار است که برای کوبش خاک تحت شرایط سنگین مخصوص عملیات در فضای باریک طراحی شده‌ است. این دستگاه برای قدرتنمایی نیاز به عملکرد کاملاً سالم بخش‌های فنی دارد. در عین ‌حال حضور بخش‌های متعدد فنی شرایط کارکرد بهینه با روش‌های نگهداری اصولی آن را دشوارتر می‌کند. اما برای اصول تعمیر و نگهداری از این دستگاه ملزم به رعایت نکات زیر هستید:

    • در هر حالت باید سطح روغن موتور دستگاه را چک کنید. در صورت نیاز و پس‌ از مدت ساعت کارکرد مفید دستگاه باید روغن ‌موتور دستگاه را به ‌طور کامل تعویض نمایید.
    • در هر بار عملیات کوبش خاک باید از سالم بودن تمامی اتصالات هیدرولیکی و همچنین اتصالات فیزیکی بخش‌های مکانیکی دستگاه اطمینان داشته باشید.
    • سالم بودن فیلتر هوا را بررسی کنید و در صورت لزوم فیلتر هوا را تعویض کنید.
    • در طراحی بخش‌های مکانیکی انواع غلتک ارتعاشی یک تسمه ذوزنقه‌ای تعبیه شده‌ است. مقدار سفتی این تسمه را تحت شرایط کاری دستگاه تست کنید. در صورت لزوم تسمه خراب را تعویض نمایید.
    • سفتی و سالم بودن تمام حلقه‌های زنجیر و چرخ دستگاه را بررسی کنید.
    • در صورت آن که برای طراحی غلتک ارتعاشی شما از موتورهای بنزینی استفاده ‌شده باشد، لازم است تا وضعیت شمع‌های موتور را به شکل دوره‌ای چک کنید. شمع‌ها را باید پس‌ از مدت ساعت کار مفید تعویض کنید. در موتورهای دیزلی شمعی وجود ندارد.
    • سالم بودن گیره‌های لاستیکی ضد ارتعاش دستگاه را بررسی کنید. خراب بودن این گیره ها باعث انتقال ارتعاشات موتور به دیگر بخش‌های دستگاه خواهد شد که قطعا در تداوم فرسایش ماشین کوبنده شما کاملاً تاثیرگذار است.
    • سالم بودن مخزن سوخت، مجرای عبور سوخت و سیستم تزریق سوخت را بررسی کنید. در صورت لزوم تعمیرات اساسی و به ‌موقع را انجام بدهید.
    • سیستم مکانیکی تولید ارتعاش دستگاه را بازرسی کند. سیستم باید از اتصالات مکانیکی کاملاً سالم برخوردار باشد. در عین ‌حال لازم است تا آن را به ‌طور کامل روانکاری کنید.
    • از سالم بودن سیستم پاشش آب اطمینان داشته باشید. آب‌پاشی از الزامات کار با این دستگاه است. در غیر این ‌صورت گرد و خاک بسیار زیادی تولید خواهد شد.
    • محل میله کنترل دستگاه را بازرسی کرده و در صورت لزوم روغن‌کاری کنید.
    • سطح روغن هیدرولیک دستگاه را چک کنید. کمبود روغن هیدرولیک عملکرد کلی دستگاه را مختل می‌کند. در صورت لزوم روغن اضافه کنید. اما در صورت کم شدن بیش‌ از حد روغن لازم است تا منبع نشتی را پیدا کرده و به ‌طور کامل برطرف کنید.
    • فیلتر روغن و فیلتر سوخت دستگاه را به ‌موقع تعویض کنید.
    • دستگاه را در مکانی سرپوشیده به ‌دور از باد و باران در هوای خشک نگهداری کنید.

    توصیه‌های حین کار با غلتک ارتعاشی

    1. برای انجام هر نوع فعالیت بازرسی و یا تعمیر و نگهداری حتما دستگاه را بر روی یک سطح کاملاً صاف و تراز قرار بدهید. لازم است که چرخ‌ها یا همان درام‌های بزرگ فلزی دستگاه را مهار کنید. این کار مانع از حرکت ناخواسته غلتک خواهد شد.
    2. در حین حرکت هیچ تلاشی برای تعمیر و بازرسی دستگاه نداشته باشید. حتما دستگاه را پس ‌از توقف کامل بازرسی کنید.
    3. در صورت آغاز کار برای تعمیر غلتک ارتعاش حتما باتری آن را جدا کنید تا مطمئن باشید که دستگاه تحت هیچ شرایطی روشن نمی‌شود. در عین ‌حال از تابلوهای مشخصی برای نمایش در دست تعمیر بودن ماشین استفاده کنید.
    4. در صورت مشاهده خرابی سریعاً پس‌ از خاموش شدن دستگاه اقدام به تعمیرات نکنید. چرا که بخش‌های متعدد غلتک ارتعاشی کاملاً داغ هستند. آغاز بازرسی و یا تعمیرات را به زمان پس‌ از خنک شدن روغن موتور آب رادیاتور، ضربه گیرها و بدنه موتور موکول کنید.
    5. همواره از ابزار مناسب برای تعمیرات و بازرسی غلتک ارتعاشی استفاده کنید.
    6. هر گونه نشت روغن در این دستگاه خطرناک است و عمده دلیل آن به ‌خاطر فرسودگی کاسه نمد‌ها و یا شیلنگ‌های هیدرولیک سیستم است. در صورت فرسودگی و یا هر گونه نشتی، این بخش‌های هیدرولیک دستگاه را تعویض کنید. در غیر این صورت دامنه خرابی‌های دستگاه بسیار زیادتر خواهد شد.
    7. در زمان شستشوی دستگاه احتیاط‌های کافی داشته باشید. آب نباید وارد بخش‌های کلیدی دستگاه مانند سیستم کلاچ آن بشود. در عین ‌حال از خیس شدن ترمزهای دستگاه به‌ خاطر شستشو جلوگیری کنید.
    8. از تمامی دستورالعمل‌های حرفه‌ای در حین جابجایی دستگاه استفاده کنید. این دستگاه شرایط حمل ‌و نقل در سطح شهری را ندارد و باید آن را با استفاده از ماشین‌های حمل ویژه جابجا کنید. لذا لازم است تا دستگاه را به ‌درستی از روی زمین برداشته و آن را بر روی کفی‌های استاندارد حمل ماشینی قرار بدهید. برای این منظور بخش قلاب مانندی در دستگاه طراحی‌ شده است. در حین بلند کردن غلتک ارتعاش از اتصال محکم قلاب بر بدنه دستگاه اطمینان داشته باشید.

    جمع‌ بندی خرید دستگاه غلطک ارتعاشی

    غلتک ارتعاشی دستگاه کارآمد کوبش عمیق خاک در فضایی محدود است. اگرچه کمپکتورها نیز برای کوبش خاک در فضاهای کوچک طراحی شده‌اند، اما آن‌ها هرگز نمی‌توانند قابلیت کوبش کاملاً عمیق و تاثیرگذاری را داشته باشند. برای متراکم‌ سازی کامل لایه‌های خاک متخلخل باید حضور مؤثری از غلتک‌های ارتعاشی را تجربه کنید.

    برای خرید انواع غلتک ارتعاش می‌توانید از خدمات تخصصی و فنی ‌مهندسی سایت نیکا کورپ استفاده کنید. نیکا کورپ مجری اصلی فروش ماشین‌ آلات ساختمانی در سراسر کشور است که تنوعی گسترده از سطح نیاز حرفه‌ای شما را تامین می‌نماید. این گروه در زمینه ماشین‌آلات راه‌سازی و فروش غلتک ارتعاشی نیز فعالیتی کاملاً تخصصی دارد. در فضای فروشگاه آنلاین و فنی ‌مهندسی نیکا کورپ از انواع غلتک ارتعاشی با کیفیت ساخت مطلوب از برند اصلی بازار برخوردار هستید. در صورت نیاز و برای تحلیل فنی و بررسی قابلیت‌های کاربردی تا اطلاع از قیمت انواع غلتک ارتعاشی می‌توانید از خدمات مشاوره‌ای کارشناسان نیکا کورپ استفاده کنید.

        مرتب‌سازی مقالات:

      • پیش‌فرض
      • جدید‌ترین
      • پربازدیدترین
      • بیشترین امتیاز

        جدید‌ترین مقالات:

      مشاهده مقالات بیشتر
      دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید:
      کاربر میهمان

      تایید و ارسال
      انصراف
      دیدگاه کابران:
        نمایش دیدگاه‌های بیشتر