وقتی در باب یک بتونیر دیزلی صحبت می کنیم، اولین نکته در بهره مندی دستگاه از یک موتور دیزلی است و موتور های دیزلی همواره موتور های بسیار قدرتمند و چقری هستند؛ اما بیایید و فضا و صحبت را یک گام بالاتر از موتور در بتونیر دیزلی بکشانیم. وقتی در مراحل ساخت یک بتونیر، قید موتور های بنزینی را زده اند و آن را همراه با قدرت بالای دیزل کرده اند، قاعدتا می خواهند از این قدرت بالا استفاده کنند.
چالش ها در تعمیر و نگهداری میکسر دیزلی بتن
همه عملیات های ساختمان سازی و یا پروژه های عمرانی که در آنها نیاز به بتن می باشد، در بطن فضا های شهری اتفاق نمی افتد. خیلی از پروژه های عمرانی در نقاطی دور افتاده و بدون هر گونه امکانات مانند تامین نیروی برق در جریان هستند.
در چنین فضا هایی استفاده از تجهیزاتی که قدرت و راندمان کاری بالا، کارکرد مطلوب همراه با خرابی های کم، در کنار شرایط نگهداری آسان دارند، مناسب می باشند. مانند بهره گیری از بتونیر دیزلی که با توجه به عدم نیاز به نیروی برق در کنار قدرت بالا در حین کار همراه با شرایط نگهداری آسان، بهترین گزینه برای ساخت بتن در چنین فضا هایی می باشد.
بتونیر دیزلی از جنبه های دیگر نیز مورد توجه قرار دارد. اکثر نیاز ها در مناطق دور افتاده، شرایط کاری در پروژه های بزرگ عمرانی هستند. در چنین فضا هایی همیشه نیاز است که حجم بسیار بالایی از بتن تولید شود. نیازی که همراه با قدرت های بالا در کار بتونیر دیزلی به راحتی تامین خواهد شد؛ اما اگر از دل منا طق دور افتاده خارج شویم،
در سطح شهر ها و مناطق برخوردار نیز بتونیر دیزلی همچنان محبوبیت خودش را دارد. این محبوبیت می تواند همراه با ظرفیت کاری بالا در کنار سوخت ارزان همراه با شرایط تعمیر و نگهداری به نسبت مطلوب آن باشد.
لکن خرابی در بتونیر دیزلی را به هیچ حالت نمی توان به مانند خرابی ها در بتونیر های کوچک بنزینی و برقی در نظر گرفت. تعمیر و نگهداری میکسر دیزلی مساوی است با سر و کله زدن با یک دستگاه بزرگ و قدرتمند که در وقت خرابی ها حسابی هر تعمیرکاری را خسته خواهد کرد. این مطلب مقدمه کوتاهی است که قصد تشریح مختصری از شرایط حاکم بر تعمیر و نگهداری میکسر دیزلی را دارد.
آنچه در تعمیر و نگهداری میکسر دیزلی اهمیت دارد
وقتی در باب یک بتونیر دیزلی صحبت می کنیم، اولین نکته در بهره مندی دستگاه از یک موتور دیزلی است و موتور های دیزلی همواره موتور های بسیار قدرتمند و چقری هستند؛ اما بیایید و فضا و صحبت را یک گام بالاتر از موتور در بتونیر دیزلی بکشانیم.
وقتی در مراحل ساخت یک بتونیر، قید موتور های بنزینی را زده اند و آن را همراه با قدرت بالای دیزل کرده اند، قاعدتا می خواهند از این قدرت بالا استفاده کنند. پس انتظار آن را داشته باشید که هر چیزی در بتونیر دیزلی از سایز های درشت در کنار قدرت های بالا همراه با حجم های بیشتری برخوردار باشد.
در تعمیر بتونیر دیزلی اگر چه قسمت عمده آن متوجه موتور دیزلی است؛ اما خرابی تا تعمیر بتونیر دیزلی که تنها در موتور آن ختم نشده است. تعمیر بتونیر دیزلی متوجه تمام اجزای حاضر در بتونیر است. تمام اجزایی که به مانند موتور دیزلی قدرتمند و سرسخت هستند.
پس اگر می خواهید تعمیر میکسر دیزلی را به انجام رسانید، آستین همت را بالا بزنید که این تعمیرات حسابی شما را خسته خواهند کرد. در این بین می خواهیم نظر شما را متوجه تعمیر بتونیر گازوئیلی ۲۵۰ لیتری محصول برند نیکاکورپ نماییم. همراه با این جزئیات می توانید نگرش بهتری از تعمیر میکسر بتن گازوئیلی داشته باشید.
تعمیر بتونیر گازوئیلی ۲۵۰ لیتری برند نیکاکورپ
در هنگام گام گذاشتن در تعمیر بتونیر گازوئیلی، اولین نکته در آن است که متوجه نوع و ظرفیت موتور باشید. مثلا در بتونیر مورد نظر ما، این موتور دیزلی یک موتور با قدرت ۶ اسب بخار، دو سیلندر و چهار زمانه می باشد. میزان حجم موتور در حدود ۳۰۰ سی سی است و می تواند تا ۳۶۰۰ دور بر دقیقه سرعت بگیرد.
در تعمیر و نگهداری بتونیر دیزلی قبل از آنکه در فاز تعمیرات باشید، باید از اصول نگهداری کاملا مطلع شوید تا قبل از آنکه خرابی پیش آید، شرایط مطلوب دستگاه را تامین کرده باشید. اطلاعاتی مانند ظرفیت مخزن روغن، ظرفیت مخزن سوخت، وزن موتور، نوع سیستم خنک سازی هوا و نوع روغن ایده آل موتور در هر حالتی برای تامین شرایط نگهداری ضروری به نظر می آیند.
در بتونیر گازوئیلی ۲۵۰ لیتری برند نیکاکورپ، این اطلاعات شامل ظرفیت 1.1 لیتری در مخزن روغن، 3.5 لیتری برای مخزن سوخت، سیستم خنک سازی هوای آزاد در کنار استفاده از روغن نمره ۴۰ می باشد. حالا اگر با درک این اطلاعات بتوانید نیاز دقیق موتور دیزلی را تامین سازید، یقیناً در مراحل تعمیر میکسر بتن گازوئیلی با چالش های کمتری مواجه هستید.
اما تعمیر میکسر بتن گازوئیلی در موتور های دیزلی خلاصه نشده است. در بتونیر مورد نظر ما نیز این انتظار وجود دارد که دیگر قطعات بتونیر همراه با شرایط مطلوب در نگهداری قرار گیرند و احتمالاً در مسیر خرابی ها نیاز به تعمیرات داشته باشند.
مثلاً در بتونیر گازوئیلی ۲۵۰ لیتری برند نیکاکورپ یکی از حساس ترین قسمت ها، نوع فرمان گیربکسی است که همراه دستگاه شده است. تخلیه در میکسر های سنگین را نمی توان همراه با فرمان های ساده به انجام رسانید. برای چنین مواردی لازم است تا فرمان گیربکس تعریف شود و این فرمان ها در عین کارآمد بودن همواره در مسیر نگهداری ها تا تعمیر بتونیر گازوئیلی قرار می گیرند.
دنده دور کمر نیز از جمله الزامات طراحی در انواع بتونیر دیزلی است. چرا که یکی از کارآمدترین روش های انتقال نیرو می باشد. در بتونیر گازوئیلی ۲۵۰ لیتری برند نیکاکورپ نیز شاهد استفاده از این دنده دورکمر به جهت طراحی سیستم گردش مخزن هستیم.
عمده مشکلات در تعمیر میکسر دیزلی، متوجه تعداد بسیار زیاد این دنده ها می باشد. اگر چه این تعداد دنده می تواند حرکتی روان، قدرتمند و بسیار کارآمد را متوجه مخزن دستگاه نماید؛ اما در عین حال همراه با شکستگی تنها یک دنده، می تواند باعث خلق تنش هایی خطرناک در زمان گردش مخزن شود.
اما از همه این حرف ها گذشته، بزرگترین چالش در تعمیر و نگهداری انواع بتونیر دیزلی متوجه مخزن آن است. در بتونیر مورد نظر ما، مخزن با دو ضخامت از ورق ساخته شده است. ورق ۳ میلیمتری در قسمت بالای دیگ و ۵ میلیمتری در قسمت پایین آن.
این تفاوت در ضخامت باعث سبک شدن مخزن خواهد شد. مادامیکه عمده فشار سیال متراکم و سنگین بتن متوجه قسمت پایین مخزن است. در تعمیر و نگهداری بتونیر دیزلی باید همواره نگاه ویژه ای بر آن داشته باشیم که هرگز بدنه مخزن پوسیده و یا سوراخ نشود. این هدف جز از مسیر نگهداری دائمی و تمیزی همیشگی در پایان کار میسر نخواهد شد.