ایجاد شرایط کنترلی توسط سیالاتی مانند باد و روغن در سطح وسیعی از صنایع استفاده می شود. در طراحی این سیستم های کنترلی، یک مجموعه سیلندر پیستون است که تحت فشار سیال قدرتمندی مانند روغن های هیدرولیکی، اقدام به جا به جایی هایی هدفمند خواهد داشت. از طرفی قدرت بالای سیال در این سیستم ها از سمت یک موتور پمپ هیدرولیک و یا پنوماتیک تامین خواهد شد.
شیر برقی آبیاری، برای کشاورزانی که می خواهند مدرن باشند
کشاورزی قطعاً تاریخی ترین حرفه بشری است؛ اما این قدمت تاریخی باعث نمی شود تا همراه با دنیای مدرن امروزی نباشد. خیلی ها هنوز نگاه مدرن در فضای کشاورزی را یک امر غیر قابل باور می دانند. در نگاه آنها وقتی صحبت از کشاورزی در میان باشد، علاقه دارند به یک فضای کلاسیک همراه با جمعی از ابزار و ادوات قدیمی اشارتی داشته باشند؛ اما دنیای امروز کشاورزی، دنیای دیگری است. یک دنیای کاملاً مدرن که هر روز جذاب تر می شود، مثل همین ماجرای آبیاری در مزارع و باغات. همه می دانیم که مهمترین مقوله در دنیای کشاورزی، آبیاری زمین های تحت کشت است. از دیرباز خیلی از کشاورزان در تفکر ایجاد یک نوع سیستم آبیاری هوشمند و اتوماتیک بوده اند. قنات ها نمونه های اولیه این تفکر هستند. این تفکر در این روز ها شکل و شمایل جذابی به خود گرفته است. آبیاری اتوماتیک که توسط یک دستگاه آبیاری مدیریت می شود و در نهایت همراه با شیر برقی آبیاری تکمیل خواهد شد، موضوع جذاب این روز های صنعت کشاورزی است.
.شیر کنترل جهت (شیر کنترل جهت هیدرولیک) وظیفه مشخص کردن جهت سیال در مدار هیدرولیک را بر عهده دارد
شیرهای کنترل جهت دارای یک اسپول می باشند که این اسپول به گونه ای طراحی شده است که با بدنه شیر آب بند بوده و بسته به نوع شیر دارای تعدادی راهگاه (پورت) می باشد که با حرکت اسپول یک راهگاه باز ویا بسته می شود. برای درک این مفهوم به شکل زیر توجه نمایید
آموزش نصب شیر برقی آب
قبل از اینکه شروع به نصب شیر برقی آب کنید حتماً دفترچه راهنما و دستورالعمل های ایمنی با توجه به برند و نوع شیر برقی را مطالعه نمایید تا از اینکه شیر برقی خریداری شده متناسب با کار و نیاز شما بوده و برای ایمنی سیستم خطر آفرین نمی باشد اطمینان حاصل نمایید. علاوه بر کاتالوگ شیر می توانید برچسب روی بدنه و بوبین شیر برقی را بررسی کرده تا با پی بردن به مشخصات شیر برقی متوجه این امر شوید که شیر برقی شما جوابگوی کار شما از لحاظ مواردی چون سایز، دمای کاری، نوع سیال، نوع آب بند و ولتاژ بوبین می باشد یا خیر. شکل زیر نمونه ای از برچسب های شیر برقیرا همراه با توضیحات نشان می دهد.
شیر برقی یا سلونویید ولو تجهیزی است برای کنترل جریان مایعات و یا هر سیال دیگری مانند آب.
شیر برقی آبیاری همان طور که از اسمش مشخص است با برق کار می کند. دارای یک بدنه فلزی یا پلاستیکی و بخش بوبین می باشد که شامل سیم پیچی با خاصیت مغناطیسی بالا است.