خرید و مشاوره فنی: 33521405-026

بتونیر (میکسر بتن)

بتونیر (همزن بتن)

    مرتب‌سازی محصولات:

  • پیش‌فرض
  • ارزان‌ترین
  • گران‌ترین
  • جدید‌ترین
  • پرفروش‌ترین
  • پربازدیدترین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فهرست مطالب

بتونیر یا خلاطه بتن (ملات ساز) به عنوان یکی از ماشین آلات ساختمانی مورد استفاده جهت ساخت بتن شناخته شده، که از آن جهت هم زدن و ساخت بتن در مقادیر مختلف استفاده می گردد.  بتونیر یا همزن های بتن در انواع ظرفیت های مختلف اعم از 120، 250، 300، 400، 500، 750 و 1000 لیتری و با موتورهای مختلف اعم از بنزینی، دیزل و برقی  و در انواع دنده دور و دنده زیر، جهت کاربری های مختلف طراحی و ساخته می شوند.

اگر می خواهیم به کیفیت مناسبی در صنعت ساختمان برسید باید به چندین عامل توجه کنید . میکسر بتن به هر مخزن حمل بتن که بتن در آن اختلاط شود و در هنگام انتقال بتن  مخزن بچرخد تا هم بتن بهتر مخلوط شود و هم مانع گیرش سریع آن تا رسیدن به مکان مصرف می شود و این مخازن بنا به ضرورت می تواند بر روی کامیون ، تریلی ، واگن ریلی مستقر شود.

بتونیر چیست؟

برای تولید بتن در مقادیر کم به دستگاهی به نام بتونیر نیاز می باشد . بتونیر همان مخلوط کن بتن می باشد که برای ساخت بتن در مقادیر کم استفاده می شود و سیمان ، شن و ماسه و آب را با هم مخلوط می کنند تا بتن تشکیل شود.

بتونیر (همزن بتن)

این دستگاه بتن ساز از مقادیر 120 لیتر تا 1000 لیتر به مشتریان عرضه می شود. بارگیری در این دستگاه به دو مدل دستی و باکت هیدرولیکی انجام می شود.دستگاه میکسر بتن دارای یک موتور گرداننده درام یا دیگ است که قدرت آن بر حسب اسب بخار از 2 تا 20 اسب بخار متغیر است.

این نکته را بدانید که از بار زدن اضافه در میکسر خودداری کنید. همچنین در مورد دانه های بسیار سنگین مانند ذرات پانچی فولادی باید میزان بار را تا 50% ظرفیت ماشین کاهش داد.زیرا بار اضافی باعث آسیب رساندن به ماشین و کاهش عملکرد آن می شود.

میکسرهای بتن دارای سایزهای مختلفی در ابعاد متفاوت وجود دارد. بتونیرها در انواع میکسرهای بزرگ صنعتی، کامیونی و قابل حمل طراحی می شوند. نوع کوچک و قابل حمل بتونیر در کارها و پروژه های کوچکتر برای تعمیرات اماکن مسکونی و منازل و ... کاربرد دارد.

ظرفیت بتونیرها

بتونیر ها از حجم 250 لیتر آغاز می شوند و تا حجم 700 لیتر موجود هستند ولی بتونی که از یکبتونیر 700 لیتری بعمل می آید خیلی پایین تر از بتونیر در حجم های کمتر است.بتونیرها به خلاطه ها نیز معروف هستند و در دونوع دنده کمری و دنده زیری وجود دارند.

در کل بتونیر به دستگاهی گفته می شود که خود دیگ دستگاه بچرخد و بتن با پره های داخل دستگاه سایش پیدا کرده و به صورت 30 درصد مخلوط می شود.معمولا کیفیت بتنی که از بتونیر یا خلاطه به وجود می ایدخیلی کم می باشد.وحداکثر ظرفیتی که در این دستگاه ها موجود می باشد 700 لیتر می باشد که هرچقدر ظرفیت دستگاه افزایش پیدا کند کیفیت بتن دستگاه هم کاهش پیدا می کند.

تولید دستگاه بتونیر داخل کارگاه

در مخلوط کن محفظه مدوری که مواد بتن در آن ریخته می شود جام نام دارد. بتن از ترکیب شن و ماسه و سیمان به میزان استاندارد تشکیل می شود و به مدت زمان مشخص ترکیب و برهم می خورد تا بتن حاصل شود. عوامل مختلفی در مدت زمان مخلوط این بتن دخیل هستند:

  • نوع مخلوط کن
  • اندازه پیمانه
  • دانه بندی سنگدانه ها
  • ظرفیت مخلوط کننده
  • حداکثر اندازه سنگدانه
  • نحوه مخلوط کردن بتن در هنگام ریختن در مخلوط کن
دستگاه بتونیر 400 لیتری تکفاز

مشخصات بتونیرها

  • موتور گرداننده دیگ با ۱ تا ۲۰ اسب بخار
  • ساده و گیربکس دار
  • دو چرخ و یا چهار چرخ
  • ظرفیت ۱۲۰ تا ۱۰۰۰ لیتری
  • کوپله یا الکتروموتور، موتور بنزینی و موتور دیزل
  • مجهز به سیستم بارگیری هیدرولیک یا دستی

ویژگی ها و مزایای بتونیرها

میکسر بتن یا مخلوط کن علاوه بر ظرفیت های مختلف همراه با کوپله با موتور بنزینی ، دیزلی یا الکتروموتور برقی تک فاز و سه فاز ، ساده و گیربکس دار ارائه می شود. در بخش قابلیت جا به جایی آن به صورت دو چرخ و چهار چرخ عرضه می شود. سرعت گردش دیگ 17 تا 13 دور در دقیقه می باشد. در نتیجه هر قدر دیگ بزرگتر باشد باید قدرت موتور افزایش پیدا کند.

برخی دیگر از ویژگی های بتونیر به شرح زیر می باشد :

  • حلقه دنده مخصوص ساخته شده با ورق فولادی در یک قطعه
  • قاب قابل انعطاف برای حمل و نقل آسان
  • قاب محکم برای ثبات بالا
  • چرخش و چرخاندن 360 درجه برای تخلیه آسان و کامل
  • چرخ های مناسب برای ثبات بیشتر و قابلیت مانور بالا
حمل بتونیر دیزل با جرثقیل

طرح کلی در دسته بندی انواع بتونیر

برای ساختن بتن نیاز است تا از دستگاه میکسر بتن استفاده کنید؛ اما کدام یک از انواع بتونیر می ‌تواند مطلوب نیاز شما باشد؟ بگذارید این موضوع را این طور مطرح کنیم. از جدول کشی کنار خیابان‌ ها تا ساخت سازه های بزرگ عمرانی در فضا های شهری و صنعتی به بتن نیاز خواهید داشت؛ اما برای هر کدام از این فعالیت ‌های عمرانی نیاز است تا حجم های مختلفی از بتن را تهیه کنید. از این رو شما به دستگاه بتونیر با ظرفیت ها، قدرت ها و گونه های متفاوتی نیاز خواهید داشت.

در واقع آن چیزی که باعث خلق انواع بتونیر شده است، تفاوت در انواع فعالیت های عمرانی است. برای این منظور که با در نظر گرفتن نوع فعالیت عمرانی همراه با هدفی که باید تامین شود، انواع بتونیر را طراحی کرده و می سازند. انواع بتونیر را براساس طرح ساختی که دارند در سه روش دسته بندی می کنند.

  • نحوه درگیری دیگ با موتور
  • نوع موتور دستگاه
  • ظرفیت دستگاه

در نظر داشته باشید که هر یک از این سه ایده در دسته بندی دستگاه بتونیر با در نظر داشتن طرح ساخت دستگاه می باشد. لکن یک دستگاه بتونیر، قطعا تلفیقی همراه هر یک از این سه دسته بندی خواهد بود.

تقسیم‌ بندی میکسر بتن از لحاظ درگیری دیگ با موتور

آنچه در مشاهده یک دستگاه میکسر بتن کاملاً به چشم می آید، مخزن بزرگ و حجیمی است که تحت تاثیر قدرتی موتوری در حال چرخیدن است. همین چرخیدن باعث می شود تا طرح اختلاط بتن به نحو کامل و استاندارد به انجام برسد؛ اما ممکن است این سوال پیش آید که این دیگ های حجیم و سنگین شده از بتن در حال آماده سازی، تحت چه ساز و کاری به گردش درآمده اند؟ اصولاً طرح ساخت آنها چگونه است؟

در واقع سوالی که پرسیده شده است، مهمترین چالش در ساخت انواع میکسر بتن می باشد. به هر حال چرخاندن یک مخزن حجیم و سنگین نمی ‌تواند کار ساده ای باشد. قطعاً نیاز به ایده ‌های مهندسی تا محاسبات گوناگون در علم مکانیک را طلب خواهد کرد؛ ولی خیلی موضوع را پیچیده نکنیم. چرا که مهندسان مکانیک از سال ها قبل، ایده های جامع و جالبی برای گرداندن این مخزن های سنگین داشته اند. آنها در نهایت سه طرح استاندارد را برای درگیری دیگ با موتور مطرح می ‌کنند.

بتونیر دنده دور (دنده کمر)

میکسر بتن دنده دور را می ‌توان از متداول ترین ایده ها در طرح درگیری دیگ با موتور دانست. در چنین طرحی دیگ حول یک محور استوار شده است. البته دیگ می تواند حول محور مذکور بچرخد. قدرت گردش دیگ از طریق موتور همراه با یک رشته دنده که دور کمر دیگ سوار شده است، تامین خواهد شد.

در بتونیر دنده کمر سعی بر آن است که بتوان مرکزیت نیرو را در سطح دیگ جا به جا کرد. به این ترتیب که می ‌توان با نصب دنده در دور تا دور دیگ و درگیر کردن آن با گیربکس و در نهایت موتور دستگاه، با خلق یک اهرم مجازی همراه با قدرت کمتری دیگ را به گردش انداخت.

طرح دنده کمر، یک طرح استاندارد و فراگیر در تمام میکسر های بتن می باشد. این طرح را گاهاً در سطح بازار و یا فضا های صنعتی با عنوان خلاطه دنده کمر می ‌شناسند. عموماً برای بتونیر ها با حجم مخزن نسبتاً بزرگ که غالباً بیش از ۴۰۰لیتر است، از این ایده در ساخت استفاده می ‌شود. البته مشکل بزرگ میکسر بتن دنده دور تعداد بسیار دنده ها است که دور تا دور دیگ قرار دارند. شکستگی هر یک از این دنده ها می تواند باعث اختلال در کارکرد دستگاه میکسر بتن باشد.

میکسر بتن دنده زیر

اگر چه طرح ساخت بتونیر همراه با دنده دور کمر می ‌تواند یک ایده مناسب باشد، چرا که می ‌توان همراه با صرف قدرت کمتری گردش دیگ را به انجام برسانید؛ اما به هر حال ساخت آن سخت تر، قیمت آن بالاتر و احتمال خرابی آن نیز بیشتر خواهد شد. لذا در طرح ساخت انواع بتونیر در حجم های کم که غالباً در اندازه های ۳۵۰ لیتری و گاها ۴۰۰ لیتری شاهد آن هستیم، از ایده دنده زیر استفاده شده است.

در این ایده یک محور دنده ‌ای در قسمت پایین دیگ حضور دارد که درگیر با محور گیربکس از طریق یک زنجیر و یا مستقیم شده و به این ترتیب گردش دیگ را فراهم می ‌آورد. میکسر بتن دنده زیر غالباً در حجم های کم از دیگ طراحی می ‌شود.

چرا که قادر به تامین قدرت کافی برای گرداندن مخزن های سنگین نخواهد بود؛ اما در عین حال در بتونیر های کم حجم که ارزان بودن نیز یک ملاک خواهد شد، استفاده از این ایده بهترین انتخاب است. بتونیر دنده زیر غالباً از استهلاک بالاتری به نسبت انواع دنده دور کمر برخوردار است؛ اما در عین حال از جمله بتونیر کم صدا می باشند.

بتونیر رولیک لاستیک فشرده

درست در نقطه مقابل بتونیر های کم حجم که می ‌توان همراه با یک دنده زیر به راحتی شرایط گردش مخزن را تامین کرد، انواع حجیم و سنگین از بتونیر حضور دارند. مدل ‌ها با حجم‌ هایی فراتر از ۱۰۰۰ لیتر که در حین کار بسیار سنگین می ‌شوند. برای چنین ابعادی از دیگ نمی ‌توان از طرح انتقال نیرو همراه با دنده ها استفاده کرد. چرا که فشار بالایی متوجه دنده ها خواهد شد. در چنین حالتی شکسته شدن دنده ها یک امر بدیهی است.

بتونیر رولیک لاستیک فشرده، ایده ‌ای کارآمد در ساخت انواع بزرگ از حجم مخزن در بتونیر ها می باشد. در این روش دیگر خبری از دنده ها نیست تا درگیر با هم چرخش مخزن را فراهم آورند؛ بلکه یک رولیک لاستیک فشرده دور تا دور کمر دیگ است که شرایط گردش آن را فراهم می ‌آورد.

این رولیک همراه با وزن دیگ بر محور گیربکس سوار شده و با چرخش گیربکس همراه با اصطکاک بالایی که وجود دارد، مخزن را به گردش وا می دارد. در این حالت اگر فشار وزن مخزن بسیار بالا باشد، هیچ دنده ای وجود ندارد که بخواهد با شکسته شدن موجب خرابی دستگاه شود.

مزایای بتونیر دنده زیر نسبت به دنده دور

  • کارکرد نرم تر و صدای کمتر بتونیر در حین عملیات ساخت بتن
  • جنس دانه ها فولادی بوده و در نتیجه مقاومت دندانه های آن نسبت به انواع بتونیر بسیار بالاتر است و خطر شکستگی دندانه ها کمتر می باشد.
  • به خاطر نحوه درگیری دندانه ها احتمال شکستگی و دنده خرد کردن بتونیر در حین کار نسبت به موع دنده دور کمتر می گردد.

تقسیم بندی میکسر بتن از لحاظ نوع موتور

ساختمان کلی دستگاه میکسر بتن به گونه‌ای است که باید مخزن بزرگ آن در حالت گردش درآید. همراه با این گردش است که طرح اختلاط بتن حاصل خواهد شد. لکن چگونگی به گردش انداختن مخزن در بتونیر نیز از دیگر ملاک ها در دسته بندی انواع میکسر بتن شده است. منطقی است که برای چرخاندن مخزن سنگین و در عین حال مملو از بتن در حال ساخت، نیاز است تا از قدرت های موتوری بهره ‌مند باشیم.

به این ترتیب می توان همراه با استفاده از انواع موتور های متداول در طرح ساخت میکسر بتن گونه ‌های آشنا از این دستگاه را ساخت. موتور های متداول در ساخت انواع میکسر بتن اصولاً از میان انواع الکتروموتور های برقی، موتور های احتراق داخلی بنزینی و یا دیزلی انتخاب خواهد شد.

بتونیر برقی (میکسر بتن برقی)

در ساخت بتونیر برقی از الکتروموتور های تکفاز و یا سه فاز استفاده می ‌شود. در این نوع از انواع میکسر بتن همراه با تامین برق استاندارد ۲۲۰ ولت شهری و یا ۳۸۰ ولت صنعتی نیروی لازم جهت گردش موتور های برقی فراهم خواهد شد. اگر در سطح بازار باشید و همراه با خرید و فروش بتونیر برقی شوید، متوجه خواهید شد که موتور های متداول به کار رفته در ساخت بتونیر برقی غالباً در سه گروه قرار می گیرند.

  • بتونیر برقی با الکتروموتور چینی
  • بتونیر برقی با الکتروموتور موتوژن
  • بتونیر برقی با برند های مختلف الکتروموتور در جمع الکتروموتور های بازار

اصولاً قیمت میکسر بتن برقی در جمع ارزانترین مدل ها در انواع میکسر بتن قرار می گیرد. با این وجود نوع و قدرت موتور نیز تاثیر چشمگیر بر قیمت بتونیر برقی تا کیفیت و کارایی آن خواهد داشت. بهتر است در انتخاب این دستگاه در زمان خرید و فروش بتونیر برقی مدل هایی را انتخاب کنید که از الکتروموتور های متداول در سطح بازار بهره مند می باشند. برند موتوژن یک برند مطرح ایرانی است که می تواند در مقابل رقبای چینی و حتی محصول کشور های صاحب صنعتی همچون ژاپن حرف هایی برای گفتن داشته باشد.

بتونیر بنزینی (میکسر بتن بنزینی)

موتور های احتراق داخلی از متداولترین موتورها در ساخت ماشین آلات خودکار هستند. در این بین انواع موتورهای بنزینی نمونه ‌های کارآمدتری محسوب می ‌شوند. از گونه ‌های تک سیلندر دو زمانه تا مدل های چهار سیلندر چهار زمانه همگی در طیف وسیع موتور های بنزینی قرار دارند. قدرت بالا و کارکرد مطمئن موتورهای بنزینی آنها را برای حضور در بطن دستگاه میکسر بتن مناسب خواهد کرد.

همه موتور های بنزینی از ساختار مشخصی در طراحی استفاده می ‌کنند. لکن اگر بخواهیم دستگاه بتن ساز بنزینی موجود در بازار را بررسی کنیم، غالباً با نگرش در برند موتور بنزینی دستگاه میکسر بتن مواجه هستیم. برند های متنوعی از موتور های بنزینی در ساخت دستگاه میکسر بنزینی بتن مورد استفاده قرار می گیرند که عموم انواع بتونیر بنزینی از لحاظ موتوری به قرار زیر خواهد بود.

  • بتونیر بنزینی روبین
  • بتونیر بنزینی هوندا
  • بتونیر بنزینی راتو
  • بتونیر بنزینی با برند های مختلف موتور

در نظر داشته باشید که کارخانجات و یا کارگاه های تولیدکننده بتونیر بنزینی، خود سازنده موتور های بنزینی نیستند. آنها همراه با استفاده از موتور های بنزینی شرکت ‌های بزرگ تولیدکننده این محصول است که دستگاه بتن ساز بنزینی را می سازند.

لذا در هنگام خرید میکسر بنزینی بتن در نوع و برند موتور های بنزینی دقت لازم را داشته باشید. برندهای روبین و هوندا از جمله بهترین و مطمئن ترین موتورهای بنزینی در سطح بازار محسوب می ‌شوند. این موتورها کارکرد مطلوب، قدرت کافی و در عین حال از شبکه توزیع قطعات یدکی وسیع در سطح کشور برخوردار خواهند شد.

نوع موتور بنزینی نقش مهمی در تعیین قیمت میکسر بتن خواهد گذاشت. برای رسیدن به قیمت میکسر بنزینی بتن هرگز چشم بر برند های ناآشنای بازار نکشانید. بهتر است مخلوط کن بنزینی بتن خود را همراه با برند های صاحب سبکی همچون روبین، هوندا و راتو همراه سازید.

بتونیر دیزلی (میکسر دیزلی بتن)

بتونیر دیزلی غالباً برای نمونه های سنگین در انواع میکسر بتن در نظر گرفته می ‌شود. در ساخت میکسر بتن دیزلی از موتور های دیزلی به جای نمونه ‌های بنزینی استفاده خواهد شد. احتمالاً به خوبی می دانید که موتور های دیزلی در حجم برابر قادر به تولید قدرت های بسیار بیشتری از موتور های بنزینی هستند. از این رو اگر بخواهیم میکسر بتن بسیار پرحجمی داشته باشیم، منطقی است که طرح ساخت میکسر بتن دیزلی را مطرح کنیم.

بتونیر گازوئیلی با موتور مارگو هندی

 انواع موتور های دیزلی مورد استفاده در بتونیر به شرح زیر می باشد.

  • بتونیر دیزلی مارگو
  • بتونیر دیزلی کاما
  • بتونیر دیزلی کوپ
  • بتونیر دیزلی گلد اسپرینگ
  • بتونیر دیزلی با برند های دیگر موتور

به ترتیبی که در انواع میکسر بتن بنزینی مطرح کردیم، در هنگام خرید و فروش میکسر دیزلی بتن نیز بهتر است متوجه انواع موتور های دیزلی از برند های مطرح و آشنای بازار باشید تا علاوه بر اطمینان از کارکرد آنها، همراه با تامین قطعات یدکی راحتتری مواجه شوید.

قیمت میکسر دیزلی بتن اصولاً بالاتر از دیگر انواع میکسر بتن با مولد های برقی و بنزینی است. البته جدا از گرانتر بودن موتور های دیزلی، این افزایش قیمت در میکسر دیزلی بتن را می ‌توان ناشی از تامین قدرت های بالاتر در حجم های بیشتر نیز دانست.

در نهایت در زمان خرید میکسر بتن لازم است تا یکی از مدل های مذکور را تهیه کنید. از این رو بهتر است قبل از اقدام جدی در خرید میکسر بتن برآورد کاملی از سطح نیاز ساخت و ساز خود تا سطح امکاناتی که دارید را داشته باشید.

به هر حال دستگاهی مانند بتونیر تجهیزی نیست که بشود به این سادگی کمبود های آن را جبران کرد و یا آنکه آن را تعویض نمود. در نهایت با انتخاب نوع مولد در میکسر بتنی که می خواهید داشته باشید بهتر است تحقیق کامل و نگاه مفصلی در باب برند موتور به کار رفته در دستگاه داشته باشید تا در نهایت همراه با خرید این دستگاه گران قیمت اسیر موتورها با خرابی زیاد و یا کمیاب در سطح بازار نشوید.

تقسیم بندی میکسر بتن از لحاظ ظرفیت دیگ دستگاه

بتن ریزی در ساخت ساختمان های امروزی یک امر بدیهی است؛ اما همه بنا های در حال ساخت به یک میزان مشخص برای بتن نیازمند نیستند. لازم است تا عملیات های بتن ریزی را در حجم های متنوع داشته باشیم. به این ترتیب است که انواع میکسر بتن ریزی با ظرفیت های گوناگون تولید می کنند.

اگر یک سازنده حرفه ای باشید به خوبی می دانید که کدام ظرفیت میکسر بتن مناسب شما خواهد شد. در غیر این صورت با خرید میکسر بتن در ظرفیتی نامناسب احتمالا با چالش های جدی در ساخت و ساز خود مواجه شوید. انواع میکسر بتن با در نظر داشتن ظرفیت، به قرار زیر دسته بندی می شوند.

بتونیر ۱۲۰ لیتری (بتونیر آزمایشگاهی)

در مراحل اجرای عملیات های سنگین ساختمانی و یا پروژه های بزرگ عمرانی که در هر بار بتن ریزی قرار است مقدار قابل توجهی از بتن تولید شود، منطقی است که بخواهیم قبل از صرف چنین پروسه سنگینی نمونه کوچکی از بتن مورد نظر را تولید کنیم.

به این ترتیب می توان در حجم کم با روش هایی علمی و حتی آزمون و خطا فرمول بتن مورد نظر را استخراج کرد و در ادامه آن را در ابعاد وسیع تولید نمود. بتونیر آزمایشگاهی با چنین هدفی تولید می شود.بتونیر آزمایشگاهی در حجم غالبا ۱۲۰ لیتری تولید شده و عموما تنها با هدف تامین نیاز هایی همچون ساخت بتن های آزمایشی در مسیر تست بتن مورد استفاده قرار می گیرند. مخلوط کن بتن آزمایشگاهی دارای ابعاد کوچکی است و عموما از یک الکتروموتور ۱ اسب تکفاز برای چرخش دیگ استفاده می کند.از آنجا که سایز میکسر بتن ریزی کوچک در ابعاد بزرگی نمی باشد، سیستم تخلیه در آنها به شکل دستی طراحیشده است.

قیمت بتونیر ۱۲۰ لیتری

اگر انتظار دارید که یک میکسر بتن کوچک آزمایشگاهی برای آنکه کوچک است، قاعدتا ارزان هم باشد، اندکی اشتباه کرده اید. چرا که همراه با بتونیر آزمایشگاهی مجموعه دقیق و ظریف از تجهیزات نصب شده است.در نظر داشته باشید که مخلوط کن بتن آزمایشگاهی در اصل یک ابزار موتوری و البته آزمایشگاهی است. لذا باید در ساخت آن از نهایت دقت و بهترین متریال ها استفاده شود. این موضوع بر افزایش قیمت بتونیر آزمایشگاهی دامن می زند.

از طرفی وارداتی بودن این محصول نیز نقش پررنگی در افزایش قیمت میکسر بتن کوچک دارد. به هر صورت این دستگاه قرار است در فضا های آزمایشگاهی مورد استفاده قرار گیرد. لذا منطقی است که انتظار بالایی از قیمت میکسر بتن آزمایشگاهی داشته باشیم؛ اما اگراین ماشین را در اختیار دارید، در نهایت می تواند بتنی کم حجم اما بسیار مرغوب و مناسب در اختیار شما قرار دهد.

میکسر بتن ۲۵۰ لیتری

اگر بخواهیم از فضای آزمایشگاهی بیرون بیاییم، با اولین و البته محبوب ترین نوع میکسر بتن از لحاظظرفیت مواجه می شویم. میکسر بتن ۲۵۰ لیتری، کوچکترین مدل ملات ساز است که می تواند در فضا های ساخت و ساز به صورت جدی مورد استفاده قرار گیرد.

این حجم از تولید بتن به خوبی پاسخگوی عملیات های کوچک تا متوسط از ساخت و ساز ها می باشد و از آنجا که دیگر حساسیت های آزمایشگاهی همراه آن نیست، قیمت بتونیر ۲۵۰ لیتری در یک رنج بسیار منطقی قرار می گیرد. به همین دلیل است که میکسر بتن ۲۵۰ لیتری بسیار مورد توجه اهل فن قرار دارد.

البته حجم کم بتونیر ۲۵۰ لیتری آنچنان است که بتوان به راحتی آن را همراه با نصب یک موتور تکفاز کم توان به گردش انداخت. همین سادگی در تامین قدرت گردش است که نقش پررنگی در کاهش قیمت دستگاه بتن ساز در ابعاد ۲۵۰ لیتری دارد.

از دیگر مشخصه های بارز در طرح ساخت عموم میکسر بتن با حجم ۲۵۰ لیتری می توان به عملکرد دستی در تخلیه آنها اشاره کرد. غالبا از انواع گردش دیگ از طریق نصب دنده دور کمر می باشند.از دیگر مشخصه های قابل توجه در میکسر بتن ۲۵۰ لیتری قابلیت حمل و نقل بسیار آسان آن است. شاسی این نوع از ملات ساز از مدل های دو چرخ می باشد که به ترتیبی قابلیت سوار شدن بر انواع وسایل نقلیه را دارند.

این انعطاف بالا در جا به جایی محبوبیت بالایی برای میکسر بتن ۲۵۰ لیتری به همراه دارد. برای همین است که در فروش انواع بتونیر، نمونه های ۲۵۰ لیتری از جایگاه ویژه تری برخوردار هستند. البته هرگز نباید قیمت بتونیر ۲۵۰ لیتری را در کسب چنین جایگاه محبوبی در نظر نگرفت.

میکسر بتن ۴۰۰ لیتری

میکسر 400 لیتری بتن یکی دیگر از انواع بسیار محبوب در گونه های مختلف از این دستگاه می باشد. یک دستگاه میکسر 400 لیتری بتن قادر است تا حجم مناسبی از بتن را برای بسیاری از عملیات های ساختمانی تامین سازد.تقریبا تمام فضا های ساخت و ساز مسکونی می توانند از ظرفیت کاری بتونیر 400 استفاده کنند. قیمت بتونیر 400 نیز یکی از دلایل اصلی در ایجاد محبوبیت بالای آن است. شما می توانید همراه با قیمت بتونیر 400 که غالبا در رنج معقولی قرار می گیرد همراه با دستگاهی باشید که به خوبی سطح وسیعی از نیاز های ساخت و ساز شما را پاسخگو خواهد شد.غالبا ایده ساخت میکسر 400 لیتری بتن در برند های مختلف یکسان است. این مدل اولین نمونه ها از میکسر بتن است که صاحب 4 چرخ هستند. عموما همراه با نصب موتور های برقی ساخته می شوند.

لکن نمونه ها با موتور های بنزینی نیز در ساخت آنها دیده می شود. البته در فروش میکسر بتن 400 لیتری غالبا گرایش به موتور های برقی آن اندکی بیشتر از نمونه های بنزینی است. البته موتور های به کار رفته در ساخت این حجم از میکسر بتن را از نوع سه فاز انتخاب می کنند. چرا که دیگر نمی توان از قدرت موتور های تکفاز برای به گردش انداختن یک مخزن با ظرفیت 400 لیتر بتن استفاده کرد.

در میان انواع بتونیر ها که همراه با حجم های متنوع تولید می ‌شوند، نمونه ۴۰۰ لیتری از مقبولیت و محبوبیت بالاتری برخوردار است. یک دلیل ساده برای مقبولیت بالای بتونیر ۴۰۰ لیتری در آن است که این ماشین با این حجم بتن سازی می تواند در طیف گسترده ‌ای از فضا های ساخت و ساز مورد استفاده قرار گیرد.

از پروژه ‌های کوچک تا بتن ریزی های متوسط می توانند بر توانمندی‌ های یک دستگاه میکسر ۴۰۰ لیتری بتن اکتفا کنند. فضا هایی که بیشتر در محیط های ساخت و ساز مسکونی دیده می ‌شوند. البته عمده فروش میکسر بتن نیز در همین فضا ها صورت می گیرد.

در این بین قیمت بتونیر ۴۰۰ نیز نقش کلیدی بازی می‌ کند. بتونیر ۴۰۰ از آن دست نمونه ‌ها است که هم می‌توان آن را در شکل یک بتونیر برقی دانست و هم در نمونه هایی از بتونیر بنزینی طراحی کرد. اگر چه قیمت بتونیر ۴۰۰به مراتب از دیگر حجم ‌های سنگین تر، کمتر می باشد؛ اما قیمت بتونیر ۴۰۰ با توجه به نوع مولد تا طراحی سیستم انتقال نیرو در آن متغیر خواهد شد.

میکسر بتن ۵۰۰ لیتری

اولین دسته از میکسر بتن های سنگین وزن همراه با نمونه های ۵۰۰لیتری آن می ‌باشد. بتونیر ۵۰۰ لیتری آنچنان وزین و حجیم است که دیگر نمی توان از موتور های برقی تکفاز برای گردش آن استفاده کرد. در نمونه ‌های برقی از میکسر بتن ۵۰۰ لیتری، این موتور های سه فاز هستند که قدرت لازم برای گردش دیگ را تامین می ‌کنند. به این ترتیب شرایط استفاده از این بتونیر در فضا های ساخت و ساز مسکونی با شرایط تامین برق تکفاز عملاً وجود ندارد.موتور سه فاز در طراحی بتونیر ۵۰۰ لیتری از حداکثر قدرت 5.5 اسب بخار بهره مند می باشد. در طراحی دیگ این حجم از میکسر بتن نیز غالباً از ورق ها با ضخامت ۳ میلیمتر استفاده می ‌شود.

شاسی در طراحی بتونیر ۵۰۰ لیتری از مدل ‌های چهار چرخ است و بتونیر ۵۰۰ لیتری اولین نمونه در انواع حجیم بتونیر است که در طراحی خود از سیستم بارگیری مصالح به شکل یک باکت هیدرولیکی استفاده می ‌کند.همچنین به دلیل افزایش حجم و وزن کاری دستگاه به ندرت از سیستم های انتقال نیروی دنده ‌ای در طراحی این نوع میکسر بتن استفاده شده است. غالباً روش انتقال نیرو در طراحی آنها به گونه رولیک لاستیک فشرده می باشد.

میکسر بتن ۷۵۰ لیتری

بتونیر۷۵۰ لیتری را می توان اولین نمونه در انواع میکسر بتن در نظر گرفت که تماماً در دسته نمونه ‌های سنگین وزن قرار می ‌گیرد. از طراحی شاسی بزرگ تا دیگ حجیم همراه با ورق های ضخیم ۳ الی ۴ میلیمتری در ساخت، بهره گیری از سیستم چهار چرخ لاستیکی، حضور یک باکت هیدرولیکی برای بارگیری مصالح تا تعریف یک فرمان هیدرولیکی در ساخت بتونیر ۷۵۰ لیتری، خبر از یک نمونه کاملاً سنگین وزن از دستگاه میکسر بتن می دهد.

اما آن چیزی که این حجم از میکسر بتن را با دیگر نمونه هایی که تا به حال معرفی کرده ایم، متمایز می کند، استفاده از موتور های دیزلی در طراحی آنها می باشد. اگر چه در برخی از نمونه های طراحی شده از میکسر بتن ۷۵۰ لیتری شاهد استفاده از موتور های سه فاز قدرتمندی هستیم؛ اما قاعده اصلی در طراحی این نمونه ها، بهره گیری از یک موتور دیزلی می باشد.قطعا به یاد دارید که در بخش معرفی انواع میکسر بتن، از نمونه های دیزلی به عنوان نمونه های قدرتمند دستگاه میکسر بتن یاد می ‌شود.

میکسر بتن ۱۰۰۰ لیتری

بتونیر۱۰۰۰ لیتری، سنگین وزن ترین نمونه طراحی شده و البته استاندارد از انواع میکسر بتن می باشد. عمده کاربرد این حجم از میکسر بتن در بطن ساخت و ساز های بزرگ و گاها صنعتی و یا پروژه های ملی می ‌باشد.به ندرت می توان این حجم سنگین از میکسر بتن را در حجم ماشین آلات ساخت و ساز یک فضای مسکونی پیدا کرد. از این رو خرید میکسر بتن با این حجم به ندرت صورت می گیرد.

البته حجم بالا در کنار استفاده از طیف گسترده تری از تجهیزات، نقش پررنگی در افزایش قیمت میکسر بتن در این حجم دارد. لکن در حین ساخت و ساز های سنگین، چاره ‌ای جز استفاده از نمونه های پرحجم نمی باشد.در طراحی میکسر بتن ۱۰۰۰ لیتری از هر دو نوع برقی و دیزلی استفاده شده است. مدل های برقی آن همراه با یک موتور سه فاز با حداقل قدرت 10 اسب بخار می باشد. لکن در مقابلِ نمونه های دیزلی کمتر مورد توجه قرار می ‌گیرند. چرا که موتور های دیزلی بهتر و کارآمدتر می توانند قدرت میکسر بتن ۱۰۰۰ لیتری را تأمین نمایند.

در این حجم از میکسر بتن، سیستم گردش دیگ از نوع رولیک لاستیک فشرده است، دیگ با صفحات از ضخامت ۴ میلیمتر و بالاتر ساخته می ‌شود، چهار چرخ لاستیکی برای جا به جایی در نظر گرفته شده است و در نهایت کل سیستم همراه با یک باکت هیدرولیکی در کنار فرمان هیدرولیکی خواهد بود.این همه در کنار هم می ‌توانند معرف طراحی قدرتمند و البته ویژه ‌ای برای میکسر بتن ۱۰۰۰ لیتری باشند.

کاربرد بتونیر

  • هم زدن و مخلوط کردن مناسب بتن با مواد مورد نیاز برای ساخت بتن در مقادیر مختلف
  • میکس کردن انواع مواد در کارگاه های صنعتی
  • استفاده در انواع آزمایشگاه های صنعتی برای انجام انواع تست ها
  • برای بتن ریزی در پروژه های ساخت و ساز ، پروژه های کوچک و پروژه های بزرگ مثل سد سازی ، ساخت راه آهن و ...

نحوه کار با بتونیر

بتونیر با هدف اختلاط متریال مقدماتی بتن طراحی شده است و انتهای کار آن در نهایت بتنی یکدست و مرغوب است. به شرط آنکه بتوانید تمام مراحل کار را به درستی انجام داده باشید. ساخت بتن اگر چه با استفاده از میکسر بتن به راحتی و با سرعت بالا خواهد بود؛ اما رعایت نکات در مراحل کار با بتونیر است که آن بتن مرغوب را تهیه خواهد کرد. اصول کلی در نحوه کار با بتونیر به قرار زیر می باشد.

  1. ریختن مقدار کافی از آب در داخل مخزن میکسر بتن. حجم آب باید کافی و درست به اندازه دستورالعمل بتنی که قصد ساخت آن را داریم باشد. آب زیاد بتن را رقیق می کند و با آب کم نمی توانید آن سفتی لازم را از اختلاط متریال بتن حاصل آورید.
  2. ریختن مواد برای مقدمات اختلاط بتن در داخل مخزن میکسر بتن. این مواد شامل سیمان، ماسه و احتمالاً افزودنی هایی خاص با در نظر گرفتن شرایط متنوع می باشد. دقت کنید که در این مرحله نیز لازم است تا حجم مواد را با توجه به دستورالعمل های ذکر شده انتخاب کرده باشید.
  3. روشن کردن دستگاه میکسر بتن؛ در این مرحله قرار است تا متریال ساخت بتن از آب تا سیمان، ماسه و... را به خوبی با هم مخلوط کنید. در ادامه با حجم مشخصی از بتن مواجه هستید. اگر این حجم تمام نیاز فعلی شما را پاسخگو است، بهتر است تا تمام مخزن میکسر را خالی کنید. در غیر این صورت با ماندن مقداری از بتن در مخزن لازم است تا همچنان چرخش میکسر را ادامه دهید. این گردش مانع از ته نشین شدن بتن و سفت شدن آن خواهد شد.
  4. اختلاط بتن را تا زمان به دست آمدن یک مخلوط یکنواخت و یکدست ادامه دهید. برای رسیدن به اختلاط مطلوب، نباید مخزن میکسر بتن را تا انتها پر کنید. چرا که لازم است فضایی را برای قدرت مانور به جهت اختلاط کامل کنار گذاشته باشید. برای این منظور غالباً تنها دو سوم از ظرفیت اسمی میکسر بتن را پر می کنند.
  5. در تمام مراحل انتقال بتن به سمت محل پروژه، جایی که قرار است عملیات بتن ریزی صورت گیرد، لازم است تا میکسر بتن را در حالت فعال قرار دهید. آماده شدن بتن دلیل بر خاموشی میکسر بتن نیست. چرا که بتن به سرعت سفت شده و به راحتی تمام دیگ دستگاه میکسر بتن را خراب خواهد کرد.
  6. لازم است تا در انتهای هر بار عملیات بتن ریزی، دیگ و تمام تجهیزات اصلی تا متفرقه دستگاه که درگیر با عملیات بوده ‌اند را شستشو داده و کاملاً تمیز کنید. باقی ماندن هر گونه ضایعات بتن حتی شیرابه حاصل از آن باعث استهلاک هر چه سریعتر دستگاه خواهد شد.

تبعات بیش از حد پر کردن میکسر بتن

یکی از مشکلات جاری در کار با میکسر بتن آن است که گاها دیگ این دستگاه را تا انتهای ظرفیت آن از متریال مقدماتی در ساخت بتن پر می کنند. این تصمیم نتیجه ‌ای جز تحمل بار سنگین به موتور دستگاه نخواهد داشت. اصولاً ظرفیت حجمی تعریف شده برای دیگ در میکسر بتون موضوعی متفاوت از ظرفیت کاری دستگاه است. برای معرفی دیگ چاره ای نیست جز اینکه ظرفیت کامل و دقیق آن را اعلام کنند؛ اما قرار نیست تا هر مخزنی در میکسر بتن تا انتهای ظرفیت آن پر شود.

با پر کردن بیش از اندازه دیگ در میکسر بتن جدا از تحمل فشار خارج از ظرفیت موتور، خطر بیرون ریختن مواد نیز وجود دارد. از سوی دیگر فضای کافی برای تکمیل طرح اختلاط بتن وجود نخواهد داشت. لذا اگر مخزن میکسر بتن را بیش از اندازه پر می ‌کنید، قاعدتاً باید منتظر استهلاک هر چه زودتر موتور و دیگر قطعات دستگاه باشید. مادامیکه هرگز نمی توانید آن بتن با اختلاط کامل و کیفیت مطلوب را تهیه کنید.

نکات طلایی در هنگام خرید میکسر بتن

-   در هنگام خرید میکسر بتن مهمترین نقطه ظرفیت این دستگاه است. ظرفیت اسمی دستگاه معرف حجم دیگ و در نهایت قدرت ساخت مقدار مشخصی از بتن در هر بار استفاده از آن می باشد. این ظرفیت باید کاملاً با انتظارات شما از دستگاه همخوانی داشته باشد. بهتر است در زمان خرید این موضوع را از فروشگاهی که در امر فروش ملات ساز بتن می باشد با جدیدت پیگیری کنید.

در خرید بتونیر لازم است تا سیستم انتقال قدرت با ظرفیت دستگاه همخوانی داشته باشد. همان طور که گفتیم انواع میکسر بتن با سه ایده دنده زیر، دنده کمر و لاستیک رولیک فشرده با هدف انتقال قدرت از موتور به سمت دیگ طراحی می شوند. در هنگام خرید دقت کنید که این سیستم انتقال قدرت چگونه است و آیا با ظرفیت اسمی دستگاه هماهنگی دارد؟

در هنگام خرید همزن بتن لازم است تا دقت بالایی در نوع موتور میکسر بتن اعمال کنید. از موتور برقی تا بنزینی و دیزلی، اینکه برند سازنده آنها کدام است؟ آیا قطعات یدکی برای آنها در سطح بازار موجود است؟ شرایط نگهداری از آنها چگونه است؟ آیا قاعده راه اندازی سخت و پیچیده ‌ای دارند؟ و... . خلاصه آنکه تمام جوانب در کار با موتور دستگاه میکسر بتن را در نظر بگیرید. در محک موتور تنها قیمت نهایی آن را ملاک تصمیم ‌گیری قرار ندهید.

تمام حساسیت های ذکر شده برای موتور بتونیر در هنگام خرید ملات ساز را در باب گیربکس آن نیز اعمال کنید. گیربکس بخش حساسی در دستگاه میکسر بتن می باشد. لازم است تا از برند معتبر با ظرفیت کاری متناسب با دستگاه انتخاب شده باشد. دقت داشته باشید که گیربکس در قیمت ملات ساز بتن تاثیر قابل توجهی دارد.

اجزای مختلف دستگاه بتونیر

شاسی مخلوط کن بتن

در تمام دستگاه های موتوری برای استقرار موتور در کنار دیگر ادوات مکانیکی لازم است تا شاسی های ویژه و البته مستحکمی تعریف شود. این موضوع در طراحی شاسی بتونیر جدی تر مورد بررسی قرار می گیرد. چرا که در بتونیر علاوه بر وزن بالای موتور و نیاز به مهار قدرت بالای آن، لازم است تا با مخزن سنگین و پر از بتنی که در حال گردش است نیز سر و کار داشته باشیم.

لذا شاسی مخلوط کن از متریال فولادی محکم با ستون ‌های استوار طراحی می شود و نوع طراحی به گونه ای است که بتواند استقرار بالای دستگاه میکسر بتن بر سطح زمین را فراهم آورد. یکی از مهمترین نکات در طراحی شاسی همزن بتن در گردش مخزن بتونیر است. این گردش آنچنان است که در صورت ضعف در طراحی شاسی میکسر بتن می ‌تواند تعادل دستگاه را به هم بریزد. لذا در طراحی شاسی بتونیر سعی در استقرار مستحکم دستگاه در قسمت های زیرین است تا با این ترفند بتوانند در مقابل ضربه های لنگر گونه دیگ گردان، مقاومت بتونیر را افزایش داده باشند.

دیگ مخلوط کن بتن

مشخص ترین عنصر در هر میکسر بتنی، دیگ آن است. در واقع این دیگ گردان میکسر بتن است که قبل از هر چیزی به چشم می آید و معرف ماهیت این دستگاه شده است. دیگ مخلوط کن بتن با هدف طرح اختلاط بتن طراحی شده است و بزرگی آن معرف ظرفیت دستگاه است.

انواع دیگ های ۱۲۰، ۲۵۰، ۴۰۰، ۷۵۰ و ۱۰۰۰ کیلویی در دسته بندی ظرفیت های کاری انواع میکسر بتن تعریف می ‌شود. یکی از نکات کلیدی در دیگ میکسر بتن، متریال در ساخت آن است. دیگ میکسر بتن را از ورق فولادی های سخت و ضخیم تولید می‌ کنند؛ اما برای آنکه بتوانند از وزن قابل توجه دیگ بکاهند، غالباً دیگ میکسر بتن را به شکل دو تیکه می سازند. در قسمت بالایی از ورق های فولادی با ضخامت کم و در قسمت ‌های زیرین از از ورق های فولادی با ضخامت بالا استفاده می کنند.

موتور بتونیر

بدون شک مهمترین قسمت در ساختار و اجزای هر میکسر بتنی، موتور آن است. موتور میکسر بتن وظیفه تامین قدرت این دستگاه را بر عهده دارد. این قدرت تولید شده از طریق موتور همزن بتن قادر است تا مخزن گردان دستگاه را به گردش انداخته و طرح اختلاط بتن را نهایی کند.

انواع موتور های برقی، بنزینی و دیزلی در طرح ساخت موتور خلاطه کاربرد دارند. هر چه حجم و ظرفیت مخزن میکسر بتن بالاتر باشد، لاجرم نیاز به موتور میکسر بتن قویتری احساس می‌ شود. از این رو عموماً برای میکسر بتن با ظرفیت کم از موتور های برقی و برای ساخت میکسر بتن با ظرفیت های بالا از موتور های دیزلی استفاده می شود.

تحلیل بر قیمت دینام بتونیر

در این بین قیمت دینام بتونیر یک نکته اساسی در هنگام خرید انواع میکسر بتن است. چرا که تفاوت قیمت موتور میکسر بتن در ظرفیت ها و مدل های گوناگون بسیار متفاوت می ‌شود و می ‌تواند تأثیر عمیقی بر قیمت نهایی میکسر بتن داشته باشد. از این رو در هنگام خرید قطعاً برای هر کسی نوع موتور میکسر بتن، ظرفیت و قدرت اهمیت پیدا می‌ کند. چرا که معرف قیمت ‌موتور بتونیر است.

الکتروموتور بتونیر با ماهیت برقی که دارد در قیاس با مدل‌ های دیزلی از قیمت معقول تری برخوردار است. عموماً از آنجا که موتور های برقی برای ساخت میکسر های کم حجم مورد استفاده قرار می گیرند، لذا از ابعاد بزرگی برخوردار نیستند. از این رو غالباً قیمت الکتروموتور بتونیر در محدوده های پایین تری به نسبت انواع موتور های احتراق داخلی قرار می گیرد.

در مقابل طرح ساخت میکسر های بزرگ و حجیم، نیاز آنها به موتور های قدرتمند را احساس خواهد کرد. نکته ای که سازندگان را به سمت استفاده از موتور های دیزلی سوق می دهد. موتور های دیزلی به مراتب از موتور های برقی و بنزینی گرانتر هستند.

گیربکس بتونیر

در طرح ساخت انواع میکسر بتن لازم است تا ایده ای برای نحوه انتقال قدرت های موتوری به سمت دیگ گردان داشته باشیم. برای این منظور دو طرح کلی مطرح می ‌باشد. بتونیر های ساده که در آنها تنها یک سیستم تسمه ای است، وظیفه انتقال قدرت های موتوری را بر عهده دارد. در مقابل میکسر های گیربکس دار است که در طرح ساخت آنها نگاه مهندسی شده تری برای انتقال قدرت های موتوری مطرح می باشد.

گیربکس خلاطه بتن با هدف تامین قدرت نرم و یکنواخت موتور به سمت دیگ طراحی شده است. همراه با حضور این گیربکس همزن بتن می توانیم قدرت موتور با راندمان بالاتری را به سمت دیگ هدایت کنیم. از طرفی گیربکس میکسر بتن باعث حرکت نرمتر و طول عمر بالاتر دستگاه نیز خواهد شد. طراحان می توانند با استفاده از گیربکس میکسر بتن، دست بالاتری در مهار قدرت و سرعت موتور های دستگاه میکسر بتن داشته باشند. البته حضور عنصر پر قطعه‌ ای مانند گیربکس بتونیر تاثیر چشمگیری بر قیمت نهایی بتونیر نیز خواهد داشت.

قیمت گیربکس بتونیر تحت تاثیر مهندسی ساخت آن، متریال در طراحی و میزان تامین قدرت آن خواهد بود. با تمام این تفاصیل غالباً قیمت میکسر همزن بتن که از یک گیربکس برای تامین قدرت خود استفاده می کند، به مراتب از مدل های ساده این دستگاه بالاتر می باشد. گیربکس میکسر بتن در عین حال از قطعات حساس دستگاه میکسر بتن است و لازم است تا در همه حال نسبت به نگهداری اصولی آن کوشا باشیم. یکی از نکات کلیدی، چک کردن همیشگی سطح روغن در آن می باشد.

قیمت بتونیر با توجه به ظرفیت دستگاه و نوع موتور مورد استفاده تعیین می گردد، همچنین پرکابردترین بتونیرهای مورد استفاده در کشور، بتونیرهای برقی می باشند. در ادامه مهمترین نکات هنگام خرید و فروش بتونیر را برای شما ذکر خواهیم نمود و قیمت بتونیرهای مختلف را در اختیار شما قرار خواهیم داد. برای اطلاع از قیمت انواع بتونیر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

تعمیر و عیب یابی میکسر بتن

از دستگاهی با قطعات بسیار همراه با قدرت بالا در سطح عملیات ‌های سنگین ساختمانی باید انتظار سطح خرابی ‌های قابل ‌توجهی نیز داشته باشیم. این همه شامل ویژگی‌ های هر میکسر بتنی خواهد شد.اگر چه کیفیت در ساخت و انتخاب درست متریال وجه برتری در کار میکسر بتن است و احتمال وقوع انواع خرابی ‌ها را کاهش خواهد داد؛ لکن به هر صورت هر دستگاهی با هر سطح کیفی در ساخت، می ‌تواند اسیر خرابی ‌ها باشد. مانند خرابی‌ ها در قطعات بتونیر برقی و یا بنزینی که به قرار زیر تدوین شده هستند.

چه عواملی بر خرابی میکسر بتن تاثیر می ‌گذارند؟

قبل از پرداختن به اینکه چه نوع خرابی ها در هر میکسر بتن مشهود است و یا اینکه مسیر عیب ‌یابی در کارکرد میکسر بتن چگونه می باشد، لازم است تا به دلایل عمده برای وقوع این خرابی ‌ها اشاره داشته باشیم. اینکه اصولاً هر میکسر بتن تحت تاثیر چه عواملی از مسیر طبیعی در جریان کارکرد خود خارج شده و ما را با انواع خرابی‌ ها مواجه خواهد کرد. عمده دلایل در ایجاد خرابی ‌های میکسر بتن به ‌قرار زیر هستند.

  • ساعت کارکرد: در هر ابزاری که باشید، یک ساعت کارکرد مفید تعریف ‌شده برای آنها در نظر گرفته می ‌شود. این ساعت کارکرد معرف سطح استهلاک منطقی دستگاه است. در واقع هر دستگاهی که در مدت زمان بیشتری کار کند، با استهلاک بالاتری در قطعات فنی خود مواجه خواهد شد. از این ‌رو احتمال وقوع خرابی ها بیشتر می شود. ساعت کارکرد مهمترین نکته در وقوع خرابی ها برای بتونیر برقی و یا بنرینی می باشد. ساعت کارکرد، لزوماً معرف ایراد در عملکرد صحیح دستگاه میکسر بتن نیست؛ بلکه متوجه استهلاک قطعاتی است که در یک مسیر صحیح در حال انجام وظیفه هستند.
  • نوع بتن: عمده نوع بتنی که ساخته می ‌شوند نیز در وقوع خرابی ‌های میکسر بتن نقش بازی می‌ کنند. در محیط ساخت ‌و ساز، انواع بتن ‌ها با سطح دانه ‌بندی متنوع از ریز تا درشت مطرح است. هر کدام از این بتن ‌ها با قابلیت خاص برای تامین نیاز هایی در ساخت ‌و ساز مورد استفاده قرار می گیرند. لکن مسیر ساخت آنها در میکسر بتن وجه کاملاً متفاوتی دارند. یک بتن با دانه‌ بندی درشت، متریال بسیار سرسخت در هنگام ساخت است. از این ‌رو کاملاً مستعد خراب کردن بیشتر در بتونیر بنزینی و یا برقی خواهد شد.
  • فضای کار: اینکه عمده کارکرد میکسر بتن در چه فضایی بوده است، وجه کارکرد سالم و یا مستعد خرابی آن را پررنگ ‌تر می ‌کند. یک محیط با درصد گرد و خاک بالا عملکرد صحیح هر دستگاه مکانیکی را تحت تاثیر قرار خواهد داد. از این ‌رو در صورتی که فضای کار میکسر بتن همراه با حضور گرد و خاک بالایی باشد، باید انتظار سطح خرابی های بالاتری را نیز داشته باشیم.

دسته بندی خرابی ها در میکسر بتن

وقتی از کنار عمده عوامل در ایجاد خرابی ‌های بتونیر بنزینی و یا برقی عبور می ‌کنیم، وارد ماجرای عیب یابی و تحلیل ایراد ها در عملکرد صحیح هر میکسر بتن خواهیم شد. لکن برای موفقیت و یا داشتن سرعت عمل در عیب یابی تا تعمیر میکسر بتن لازم است تا این فضا را دسته‌ بندی کنیم.به هر حال برای هر ماشین با حضور قطعات مکانیکی بسیار که در کنار هم کار می کنند، منطقی است که بخواهیم

ماجرای عیب یابی تا تعمیر میکسر بتن را در فضایی دسته ‌بندی شده همراه با تفکیک کامل بخش های آن ماشین پیگیری کنیم. مانند ماشین میکسر بتن که شامل چندین وجه مکانیکی با قابلیت تفکیک کامل از یکدیگر می باشند.

  • عیب یابی ها و تعمیراتی که متوجه موتور دستگاه میکسر می باشد. این موتور می ‌تواند در دسته ‌بندی موتور های برق و یا احتراق داخلی قرار گیرد.
  • عیب یابی ها و تعمیراتی که به بررسی جزئیات فنی گیربکس در انواع میکسر بتن اشاره دارد.
  • بحث سلامت شاسی در ماجرای عیب یابی تا تعمیر میکسر بتن.
  • بررسی سیستم انتقال قدرت اعم از انواع دنده زیر، دنده دور کمر و یا رولیک لاستیک فشرده که مسیر عیب یابی تا تعمیرات خاص خودشان را طلب می ‌کنند.
  • عیب یابی و تعمیر میکسر بتن در سیستم برق ‌رسانی دستگاه در میکسر های برقی که متوجه موضوعاتی مانند تابلو برق و خرابی ‌ها در آنها می باشند.
  • خرابی دیگ که غالباً در مواردی مانند سوراخ شدن بر اثر پوسیدگی و یا ترکیدن بر اثر فشار بالای سیال بتن حادث خواهد شد.

اگر بتوانید درک کامل و البته صحیحی از این بخش ‌های تفکیک شده از هم داشته باشید، بهتر می ‌توانید مسیر عیب یابی تا پرداختن به تعمیر بتونیر را تدوین نمایید. به ‌هر حال در وقوع هر عیبی این شما هستید که باید تشخیص دهید که عیب مذکور از چه ناحیه ‌ای حادث شده است.

مثلاً در هنگام عدم چرخیدن دیگ در میکسر بتن چه اظهار نظری خواهید داشت؟ آیا خرابی را در خود دیگ جستجو می‌ کنید؟ و یا اینکه دست به کار شده، زنجیره عوامل تاثیرگذار در گردش مخزن مانند سلامت موتور و گیربکس تا سیستم انتقال قدرت را مورد ارزیابی قرار می ‌دهید؟

عیب یابی تا تعمیرات در مولد های میکسر بتن

همان ‌طور که قید کردیم، انواع میکسر بتن همراه با انواع مولد های برقی و بنزینی و دیزلی طراحی می شوند. هر کدام از این مولد ها مسیر کاملاً متفاوتی در کارکرد، عیب یابی و تعمیر بتونیر دارند. موتور های برقی ساده ‌ترین مولد ها هستند؛ اما در همین مولد های ساده شاهد حضور موتور های تکفاز و سه فاز هستیم که اصولاً وجه راه ‌اندازی تا ساختار کاملاً متفاوتی دارند..

لکن غالباً در عیب یابی موتور ها برای میکسر بتن وجه مشترک کار در عملکرد روان همراه با یک تولید صدای همیشگی است. هر گونه کارکرد با عملکرد ناقص و یا تولید صدای نابهنجار می‌ تواند مقدمات وقوع یک خرابی عمده باشد.

اصل بهتر برای پرهیز از چنین مشکلاتی متوجه اصول صحیح در نگهداری از موتور های میکسر بتن است. توجه کامل به سرویس ‌های دوره ‌ای، رفع نیاز ها در کارکرد انواع موتور و حساسیت کامل در کوچکترین عیب ها و یا خرابی ‌ها باعث خواهد شد تا شما هر چه دیرتر با وجه وسیعتری از خرابی مواجه باشید.

عیب یابی تا تعمیرات در گیربکس میکسر بتن

گیربکس ‌ها در هر ماشینی با وظیفه انتقال قدرت طراحی شده ‌اند. آنها از مجموعه چرخ دنده هایی تشکیل خواهند شد که می توانند به ترتیبی سرعت مولد را تحت کنترل گرفته، مسیر انتقال قدرت را با شرایط بهینه ‌تری به انجام رسانند.عمده مشکلات از عیب یابی تا خرابی در گیربکس میکسر بتن متوجه خرابی چرخ ‌دنده ‌ها می ‌باشد. شکسته شدن دنده‌ ها تا کچل شدن آنها از نکات رایج در این ماجرا هستند. در صورت وقوع چنین رخداد هایی لازم است تا چرخ ‌دنده معیوب به کلی از داخل کارکرد گیربکس خارج شده و با یک مدل سالم جایگزین شود. لکن اگر تمام نکات اصولی در کارکرد رعایت شود، خرابی در گیربکس یک امر تقریباً بعید است.نکاتی مانند اطمینان از حضور روغن گیربکس و همچنین سلامت کامل کاسه نمد ها که مانع از نشت روغن گیربکس باشند، ضامن بقای حرکت روان چرخ دنده‌ ها بوده، سلامت کلی گیربکس میکسر بتن را تضمین خواهند کرد.

عیب یابی تا تعمیرات در شاسی میکسر بتن

شاسی از مهمترین بخش ‌ها در اجزای هر میکسر بتن است. این بخش میزبان قرارگیری اجزای اصلی تا فرعی در کنار یکدیگر می باشد. از طرفی قرار است در حضور این شاسی، دیگ سنگین و البته حجیم میکسر بتن، تحت تاثیر قدرت موتوری به گردش درآید. از این رو سلامت کامل شاسی در میکسر بتن، ضامن تداوم کارکرد ایمن و البته مطمئن دستگاه خواهد شد.

عمده خرابی ‌ها در شاسی میکسر بتن متوجه شکسته شدن اتصالات جوشی و یا شل شدن اتصالات پیچ و مهره ای است. به هر صورت هر گونه شکستگی و یا شل شدگی در اجزای متصل به هم شاسی میکسر بتن مقدمات ایجاد حوادث و خرابی ‌های بسیار بزرگتر را فراهم خواهد کرد.در نظر داشته باشید که میکسر بتن همراه با کارکرد اصولی است که هر یک از اجزای آن به ‌درستی در کنار یکدیگر مستقر شده باشند.

این استقرار صحیح را با حضور یک شاسی مستحکم و سالم خواهیم داشت. در غیر این صورت همراه با خرابی شاسی احتمال جابجایی اجزای اصلی از کنار هم وجود دارد. موضوعی که قطعاً باعث ایجاد خرابی های عمده و یا عدم شرایط کارکرد امن و مطمئن در میکسر بتن خواهد شد.

عیب یابی تا تعمیرات در سیستم انتقال قدرت میکسر بتن

هدف از طراحی سیستم انتقال قدرت در میکسر بتن آن است که بتوانیم به ترتیب قدرت را از گیربکس تحویل گرفته همراه با گردش دیگ در میکسر بتن نماییم. برای این منظور از ایده‌ های چرخ ‌دنده زیر، دور کمر و رولیک لاستیک فشرده استفاده می کنیم.

در مقدمات امر همراه با این مطلب بحث کاملی در باب این سیستم ‌ها در انواع میکسر بتن داشتیم. حالا در مقام بررسی عیب تا خرابی ‌ها باید متوجه دندانه ‌ها در چرخ ‌دنده دستگاه باشیم. خصوصاً در مدل چرخ‌ دنده دور کمر که هر گونه خرابی و یا شکستگی در هر یک از دندانه ‌های نصب ‌شده بر کمر دیگ، تمام عملکرد روان و صحیح دستگاه را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

عیب یابی تا تعمیرات در دیگ دستگاه میکسر بتن

دیگ مشخص ‌ترین جز در بخش ‌های گوناگون از هر میکسر بتن محسوب می ‌شود. در واقع این دیگ است که معرف ماهیت هر میکسر بتنی است. لکن این قطعه بزرگ دایماً در مواجهه با سیال چگال و بسیار سنگین و سرسخت بتن قرار خواهد گرفت. از این ‌رو دایماً در تهدید فرسایش قرار دارد.

عمده خرابی ‌ها در دیگ متوجه پوسیدگی دیواره ‌های آن می ‌باشد. پوسیدگی ‌ها تحت تاثیر فرسایش آب همراه با فشار سنگین بتن ایجاد شده و در صورت عدم توجه شما به ‌سرعت توسعه پیدا خواهند کرد و گاهاً می توانند تمام ماهیت مکانیکی دیگ را تحت تأثیر گذاشته، آن را از مسیر کارایی خارج سازند.

در حین کار با هر میکسر بتن، سلامت دیگ و اتصالات آن شرط اصلی در کار است.از این ‌رو هر گونه پوسیدگی و یا باز شدن اتصالات جوشی دیگ موضوعی جدی و چالش برانگیز خواهد شد. لذا در تمام مراحل تعمیر بتونیر مربوط به دیگ وجه اصلی در رفع پوسیدگی ها و یا باز شدن جوش های آن می باشد.

ساخت میکسر بتن در ایران

میکسر بتن یک تجهیز کارگاهی است که با مونتاژ تعداد قطعات بسیاری ایجاد می شود. لذا ساخت آن نیازمند حضور یک فضای کاملا مهندسی شده کارگاهی است.در حال حاضر بتونیر های 120 لیتری که عموما با نام بتونیر های آزمایشگاهی شناخته می شوند، در داخل ایران تولید نمی شوند. این بتونیر ها به شکل پک کامل از کشور چین وارد می شوند. نیاز به دقت بالا در ساخت و حضور شرایط آزمایشگاهی، مسیر ساخت این دست از بتونیر ها را با دقت بالایی همراه کرده است. لذا در هنگام تولید جدا از بحث مهندسی، نیاز به رعایت نکات بسیار دقیق آزمایشگاهی نیز دارند.

اگر بتونیر های آزمایشگاهی را به عنوان نمونه های کاربردی در سطح کارگاه های ساختمانی در نظر نگیریم، باقی مدل ها از انواع بتونیر در ظرفیت های 250 لیتری به بالا امکان تولید در فضای صنعتی داخل کشور را دارند.البته عمده این تولید مجموع فعالیت های مونتاژی است در کنار تولید کارگاهی. به این ترتیب که ماشین ساز ایرانی در ساخت شاسی، دیگ و متعلقات، سیستم انتقال قدرت و... مهارت کافی را پیدا کرده است.

لکن برای تامین قدرت کاری میکسر بتن از موتور ها و گیربکس های عموما وارداتی استفاده می کند. به این ترتیب در سطح بازار که باشید گیربکس تولید ایرانی را غالبا یک ماشین مونتاژ شده با مجموعه تجهیزات ایرانی و وارداتی پیدا خواهید کرد.

اصول پیمانه کردن در میکسر بتن

در یک تحلیل کلی، از جنبه های کلیدی در کار با انواع میکسر بتن آشنا شدیم. اینکه این ماشین ها چه هستند؟ و قرار است در بطن یک عملیات ساخت و ساز چه کارهایی را برای ما انجام دهند؟ آنچه مسلم است، از هر دستگاه میکسر بتن انتظاری جز ساخته شدن بتن با مرغوبیت بالا نداریم.در نتیجه باید از دستگاه میکسر بتن کارآمد و مناسبی بهره مند باشیم. در این بین جدا از بحث کیفیت تا کارایی دستگاه، مهارت ‌های ما نیز در پیمانه کردن میکسر بتن حائز اهمیت است.

مراد از پیمانه کردن، آماده‌ سازی بتونیر برای آغاز به کار در انجام طرح اختلاط بتن می باشد. به هر صورت هر اندازه دستگاه ما خوب و خوش ساخت و توانمند باشد، باز هم باید به درستی از متریال مقدماتی در ساخت بتن پر شده باشد. به پر کردن درست مخزن میکسر بتن از متریال مقدماتی در ساخت بتن، به اصطلاح پیمانه کردن میکسر بتن گفته می ‌شود.

ساخت بتن مرغوب چالشی که تمام نمی شود

بتن متریال بسیار مقاومی است، به شرط آنکه با نسبت های درستی از مواد در مقدمات امر ساخته شده باشد. اینکه میزان اختلاط آب و سیمان و ماسه در حجم بتن در یک تناسب مناسب و حساب شده و البته علمی قرار بگیرد.از زمان ابداع بتن به عنوان یک متریال بسیار کلیدی در ساخت سازه ‌های مرتفع امروزی همواره انبوهی از مهندسین عمران در تلاش برای رسیدن به بهترین و مرغوب ترین نوع از بتن هستند. در این تلاش فراگیر که از آغاز پیدایش بتن همواره با جدیت بوده است و همچنان نیز با جدیت ادامه دارد، هر مهندسی تلاش دارد تا به بالاترین تکنیک های موثر در طرح اختلاط بتن دست پیدا کند.

قاعدتاً در این پروسه طولانی، هر مرحله از عملیات ساخت بتن حائز اهمیت است. بتونیر در انتهای حلقه ساخت بتن جایگاه ویژه ‌ای دارد. لکن بخش کلیدی کار در پیدا کردن نسبت درست از مصالح برای حضور در مخزن بتونیر می باشد.

در حال حاضر انواع بتن با انواع ایده ها در طرح اختلاط بتن مطرح است. مهندسین با یک رویکرد علمی توانسته ‌اند بتن ها با کاربردهای خاص را برای ساخت سازه های خاص معرفی کنند. اما آنچه مشخص است در مسیر احداث بناهای ساده شهری و حتی صنعتی از چند استاندارد پذیرفته شده در طرح اختلاط بتن استفاده می‌ شود.در این استانداردها مقدار مشخص و تعریف شده ‌ای از نسبت حضور مواد در کنار هم برای ساختن بتن در نظر گرفته شده است.

اهمیت پیمانه کردن بتونیر در ساخت بتن مرغوب

وقتی از پیمانه کردن میکسر بتن صحبت می‌ کنیم، در واقع قصد ما آن است که بتوانیم طرح های استاندارد در اختلاط بتن را همراه با پر کردن دیگ در یک میکسر بتن بسازیم. وجه کلیدی کار در ایجاد نسبت درست از ترکیب مصالح در کنار هم می باشد.

اهمیت پیمانه کردن بتونیر نیز در پیدا کردن همین نسبت درست از ترکیب مصالح است. رسیدن به بتن مرغوب، تلاش درست در رعایت استانداردها است. استانداردها نیز بر اختلاط مقدار مشخصی از مصالح در کنار هم اشاره دارند. مصالحی که باید به درستی در دیگ میکسر بتن با یکدیگر مخلوط شوند.

در نهایت این شما هستید که با درک درست در پیمانه کردن میکسر بتن و رعایت تمام استانداردها برای ساخت بتن، سعی در تامین نسبت درست متریال ها در هم دارید. به یاد داشته باشید که در پیمانه کردن میکسر بتن قرار به ابداع یک روش جدید در بتن سازی نداریم؛ بلکه باید همان روش های استاندارد پذیرفته شده را در بهترین حالت با بالاترین ضریب در دقت اجرایی کنیم.اهمیت پیمانه کردن بتونیر در رسیدن به نسبت درست متریال ها در طرح اختلاط بتن است تا در نهایت ما را با یک سازه کاملا مقاوم و استاندارد شده مواجه سازد.

چالش ‌ها در پیمانه کردن میکسر بتن

آنچه دنیای مهندسی عمران برای ساخت بتن های مرغوب و استاندارد شده مطرح می ‌کند، دنیایی آمیخته با اعداد است. دنیایی که در آن هر یک از مصالح مقدماتی در ساخت بتن قرار است به مقیاس کیلوگرم در هم مخلوط شوند.این داستان های علمی ماجراهایی در میان آزمایشگاه ها می باشند. زمانی که مهندس عمران و محقق داستان ما برای ساختن یک نمونه بتن آزمایشگاهی اقدام به ترکیب وزن مشخص و دقیقی از مصالح در هم دارد

اما در فضای کارگاه ساختمان سازی ماجرا جور دیگری است. در این فضا قرار است بتن را در ابعاد بسیار بزرگ تولید کنیم و در این تولید، پیوسته و سریع با انبوهی از مصالح به شکل فله ای مواجه هستیم. در این بین هیچ کارگاه ساختمانی قابلیت وزن کشی مصالح قبل از ریخته شدن آنها در میکسر بتن را ندارد.

مصالح فله ای مانند سیمان، شن، ماسه، آب و... در عملیات اجرایی هر میکسر بتن آنقدر حجیم و سنگین وزن هستند که عملاً نمی‌ توانیم به مانند مهندس محقق دانشگاهی اقدام به وزن کشی آنها در آغاز هر بار عملیات ساختن بتن توسط میکسر بتن داشته باشیم.

چالش ها در پیمانه کردن میکسر بتن متوجه سرعت اجرای بالای کار در تولید حجم بسیار زیاد بتن است. ما نیاز به بتن مرغوب داریم و برای این کار چاره ‌ای جز انتخاب نسبت درست از وزن مصالح در آغاز طرح اختلاط میکسر بتن نداریم و در عین حال حجم بالای کار در کنار وزن بسیار مصالح مانع از وزن ‌کشی مداوم آنها می باشد.اما آیا این چالش ها می توانند مانع از آن باشند که ما نتوانیم اصول درست در پیمانه کردن میکسر بتن را رعایت کنیم؟

ایده هایی ساده برای پیمانه کردن میکسر بتن

بزرگترین چالش در پیمانه کردن میکسر بتن زمانی است که نمی ‌توانیم هیچ درک عینی از وزن دقیق مصالح در آغاز طرح اختلاط بتن داشته باشیم. در حالیکه باید تمام مصالح را در نسبت درستی از وزن با یکدیگر توسط میکسر بتن مخلوط کنیم.در نتیجه ما نیاز به تعریف یک مقیاس دیگر در کار با انواع میکسر بتن داریم. مقیاسی که به شکل حجمی در نظر گرفته شده باشد؛ اما اطلاعات وزنی را در اختیار ما قرار بدهد

قصد صحبت از یک ماجرای پیچیده را نداریم؛ بلکه برعکس، تمام ایده ‌ها در ایجاد چنین مقیاسی برای پیمانه کردن میکسر بتن بسیار ساده است. در این مقیاس ملاک ما در تعیین وزن مصالح، همان ابزارهای متداول است که در یک کارگاه ساختمان سازی برای حمل و نقل مصالح مورد استفاده قرار می گیرند.

ما در یک کارگاه ساختمانی انواع مصالح فله ای را با کمک ابزارهایی مانند بیل و یا فرغون جابجا می کنیم. پس می ‌توانیم همین ابزارهای ساده را به عنوان معیارهای مناسبی جهت پرداختن اصولی بر پیمانه کردن میکسر بتن در نظر بگیریم.

کافی است از یک بیل و یا فرغون استاندارد در سطح کارگاه ساختمانی بهره‌ مند باشیم تا با جابجایی مصالح توسط آنها از مقدار وزن جابجا شده از مصالح برای پر کردن دیگ در میکسر بتن مطلع شویم.این مقیاس ها هیچ نگاه استاندارد شده ای ندارند. ایده استفاده از بیل و فرغون در پیمانه کردن میکسر بتن یک ایده دم دستی و به اصطلاح کارگاهی است و هیچ پشتوانه علمی و دانشگاهی، احتمالاً چنین پیشنهادی را نمی پذیرد

اما کدام محقق است که از جنبه های عملی در یک کارگاه تمام ‌عیار ساختمان سازی اطلاع دارد؟

استفاده از بیل و فرغون به عنوان ایده های دم دستی در پیمانه کردن میکسر بتن، طراحی کارآمد و مناسبی است که در نهایت ما را به بهترین طرح اختلاط بتن در حجم بالای کار یک کارگاه ساختمانی می ‌رساند. برای این منظور تعیین کرده ‌اند که هر بیل می‌ تواند در حدود سه کیلوگرم و هر فرغون در حدود ۱۸ بیل، معادل ۵۴ کیلوگرم را جابجا کند.به این ترتیب به راحتی با محاسبه تعداد بیل و فرغون در جابجایی مصالح اطلاع خوبی از وزن آنها و در نهایت مقدار درست از پیمانه کردن میکسر بتن دارید.

فروش بتونیر در سطح بازار های داخلی

ساخت و ساز در هر مکانی حضور دارد. لذا نیاز به تجهیزات ساختمانی، محدود به یک فضای خاص و یا شهر خاصی نمی شود. در هر شهر دور یا نزدیک و حتی فضا های روستایی همواره نیاز به ساخت ساختمان های جدید احساس می شود.لکن فروش تجهیزات ساختمانی مانند فروش بتونیر یک امر اجتناب ناپذیر است؛ اما تولید این دستگاه در گوشه ای از ایران امکان پذیر نیست. در واقع نمی توان در هر فضای کارگاهی این ماشین ساختمانی را تولید کرد.

میکسر بتن یک ماشین با دقت ساخت بالایی است و تنها فضا های کارگاهی در سطح شهر های صنعتی قادر هستند تا نمونه های دقیق با کیفیت بالا از این ماشین را تولید کنند. لذا عمده تولیدکنندگان میکسر بتن در سطح شهر های صنعتی تهران، البرز، مشهد و یا اصفهان حضور دارند.

البته حضور تولیدکننده در سطح شهر های صنعتی دلیل نمی شود تا مسیر فروش بتونیر با مشکل مواجه شود؛ بلکه عکس این اتفاق زمانی که تولید داخلی از این ماشین دقیق صورت می گیرد، باید انتظار حضور یک شبکه توزیع بسیار قدرتمند در سطح فروش بتونیر را داشته باشیم. اتفاقی که در حال حاضر به خوبی در سطح کشور جریان دارد و شما می توانید در هر نقطه از خاک ایران به راحتی از خدمات شبکه توزیع تولیدکنندگان داخلی بهره مند باشید.

لکن در هنگام خرید و فروش میکسر بتن دقت کامل داشته باشید که ماشین خریداری شده از یک تولیدکننده معتبر با توانایی مهندسی بالا در ساخت باشید. در غیر این صورت احتمال آنکه با یک ماشین در مشکلات عدیده مهندسی مواجه باشید بسیار بالا است.

لیست قیمت میکسر بتن

لیست قیمت همزن بتن در یک محدوده بزرگ قیمتی قرار می گیرد. تنوع بالا در ظرفیت های متنوع از ساخت در کنار برند ها و کارگاه های متعددی که در امر ساخت این تجهیز هستند، همراه با نوسانات همیشگی قیمت ها در بازار عملا قیمت میکسر بتن را تحت تاثیر شرایط بسیار متنوعی قرار داده است.

قیمت میکسر برقی و یا بنزینی کاملا وابسته به کیفیت ساخت تجهیز است.برقی از پرکاربردترین و کم هزینه ترین میکسر های بتن محسوب میشود. میکسر برقی بتن به دلیل کارکرد خوب، بازدهی بالا، عدم ایجاد آلودگی و هزینه کمتر یکی از اولین انتخاب های کارفرمایان است.

بتونیرهایی که دارای ظرفیت پایینی می باشند را می توان با برق تک فاز و میکسر های بزرگتر را می توان با ظرفیت های بالاتر را با برق سه فاز مورد استفاده قرار داد. قیمت میکسر بتن برقی با توجه به برند، ظرفیت میکسر، نوع دنده و تعداد چرخ ها میتواند متغیر باشد.هر چه فضای ساخت مهندسی شده تر باشد و اینکه از قطعات با کیفیت بالاتری در ساخت استفاده شود، قطعا شاهد افزایش قیمت بتونیر برقی و یا بنزینی و... خواهیم بود.

قیمت بتونیر دیزلی

تمامی میکسر ها برای چرخش دیگ به یک منبع انرژی نیاز دارند. میکسر بتن دیزلی با استفاده از گازوئیل و با قدرت بیش از 6 اسب بخار طراحی و تولید میشود. این مدل در مناطق دور افتاده و غیر شهری که دسترسی به برق آسان نیست بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

قیمت میکسر بتن دیزلی با توجه به برند موتوذ میکسر، و ظرفیت آن، نوع دنده و تعداد چرخ ها متغیر می باشد. نوع موتور و حجم دستگاه عامل مهمی در قیمت گذاری محصول به شمار می آید.از طرفی نمی توان از نقش مصرف آهن در ساخت میکسر بتن عبور کرد. میکسر بتن یک تجهیز با مصرف آهن بالا است. از شاسی تا دیگ در هنگام ساخت این ماشین نیاز به حضور حجم بالایی از آهن می باشد. لذا تغییرات قیمتی در بازار آهن تاثیر مستقیم و قابل توجه در قیمت دستگاه بتونیر خواهد گذاشت.

یک نکته در هنگام خرید میکسر بتن نیز متوجه حضور همین آهن تاثیرگذار می باشد. اینکه گاها برخی از تولیدکنندگان برای پرهیز کردن از رشد قیمت دستگاه همزن بتن از آهن با ضخامت ضعیف در ساخت دیگ استفاده می کنند. اگر چه این تصمیم می تواند باعث کاهش قیمت در رنج قابل توجه برای میکسر بتن باشد؛ اما در نهایت نمی تواند آن اطمینان بالا در حین کار های عموما سنگین ساختمانی را فراهم آورد.

دقت در متریال ساخت تا لزوم استفاده از ورق آهن با قطر مناسب یک  اصل جدی در هنگام خرید این دستگاه است. هر چند که لازم باشد تا با قیمت میکسر بتن در یک رنج بالاتری مواجه باشیم.به هر صورت نمی توان برای قیمت میکسر بتن یک جریان ثابت در نظر گرفت. چرا که این دستگاه از مونتاژ قطعات متعددی ساخته می شود و هر یک از این قطعات به خودی خود اسیر دلایل متعدد در بازار دچار نوسانات بالایی هستند.

لذا طرح یک لیست قیمت میکسر بتن نیاز به پایش همه روزه بازار را طلب می کند. با این وجود اگر قصد اطلاع از قیمت دقیق این ماشین در سطح بازار را دارید، می توانید با شماره تلفن 02633510330 تماس گرفته و در مشاوره با افراد متخصص مجموعه در مسیر قیمت های به روز میکسر بتن قرار گیرید.

در این قسمت یک لیست قیمت کامل از انواع بتونیر در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم تا به راحتی بتوانید قیمت انواع میکسر بتن را با یکدیگر مقایسه و انتخاب خود را با آگاهی کامل انجام دهید. به این مورد توجه داشته باشید که به دلیل نوسانات بازار امکان تغییر قیمت ها بدون اطلاع قبلی امکان پذیر می باشد و جهت اطلاع از قیمت روز میکسر بتن با واحد فروش شرکت نیکاکورپ تماس حاصل فرمایید. آخرین تاریخ بروزرسانی ۹۹.۰۱.۰۹

لیست قیمت بتونیر برقی

ظرفیت و نوع بتونیرقیمت (تومان)
قیمت بتونیر ۲۵۰ لیتری برقی(دنده دور، ۲ چرخ پیکانی)۱۳.۲۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر ۲۵۰ لیتری (دنده دور، ۴ چرخ پیکانی)۱۵.۲۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر ۲۵۰ لیتری برقی(دنده زیر، ۲ چرخ پیکانی)۱۳.۷۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر ۲۵۰ لیتری برقی (دنده زیر، ۴ چرخ پیکانی)۱۵.۱۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر ۴۰۰ لیتری برقی(دنده دور، ۲ چرخ پیکانی)۱۵.۵۰۰.۰۰۰  تومان
قیمت بتونیر ۴۰۰ لیتری برقی(دنده دور، ۴ چرخ پیکانی)۱۷.۳۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر ۴۰۰ لیتری برقی(دنده زیر، ۲ چرخ پیکانی)۱۶.۰۰۰.۰۰۰  تومان
قیمت بتونیر ۴۰۰ لیتری برقی(دنده دور، ۴ چرخ پیکانی)۱۸.۰۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت میکسر بتن ۵۰۰ لیتری برقی(دنده دور، باکت دار هیدرولیک)۶۸.۵۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت میکسر بتن ۷۵۰ لیتری برقی (باکت دار هیدرولیک)98.۰۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت میکسر بتن ۱۰۰۰ لیتری برقی (باکت دار هیدرولیک)۱۲۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان

لیست قیمت بتونیر بنزینی

ظرفیت و نوع بتونیرقیمت (تومان)
قیمت بتونیر ۲۵۰ لیتری بنزینی(دنده دور، ۲ چرخ پیکانی)15.۷۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر ۲۵۰ لیتری بنزینی(دنده دور، ۴ چرخ پیکانی)17.۱۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر ۲۵۰ لیتری بنزینی(دنده زیر، ۲ چرخ پیکانی)16.2۰۰.۰۰۰  تومان
قیمت بتونیر ۲۵۰ لیتری بنزینی(دنده زیر، ۴ چرخ پیکانی)17.6۰۰.۰۰۰ تومان

لیست قیمت بتونیر گازوئیلی سایز بزرگ

ظرفیت و نوع بتونیرقیمت (تومان)
قیمت بتونیر گازوئیلی ۵۰۰ لیتری (باکت دار هیدرولیک)۲۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر گازوئیلی ۷۵۰ لیتری (باکت دار هیدرولیک)۴۵.۰۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر گازوئیلی ۱۰۰۰ لیتری (باکت دار هیدرولیک)۵۶.۰۰۰.۰۰۰ تومان

لیست قیمت بتونیر دیزل (دنده کمر)

ظرفیت و نوع بتونیرقیمت (تومان)
قیمت میکسر بتن ۲۵۰ لیتری دیزل با موتور گلد اسپرینگ (دنده دور، ۲ چرخ پیکانی)23.۹۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت میکسر  بتن ۲۵۰ لیتری دیزل با موتور گلد اسپرینگ (دنده دور، ۴ چرخ پیکانی)25.۳۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت میکسر بتن ۲۵۰ لیتری دیزل با موتور کاما (دنده دور، ۲ چرخ پیکانی)21.۱۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت میکسر  بتن ۲۵۰ دیزل با موتور کاما (دنده دور، ۴ چرخ پیکانی)23.0۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت میکسر بتن ۲۵۰ لیتری دیزل با موتور مارگو (دنده دور، ۲ چرخ پیکانی)28.۸۰۰.۰۰۰تومان
قیمت میکسر  بتن ۲۵۰ دیزل با موتور مارگو (دنده دور، ۴ چرخ پیکانی)30.۲۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر دیزل ۴۰۰ لیتری با موتور گلد اسپرینک (دنده دور، ۲ چرخ پیکانی)30.۹۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر دیزل ۴۰۰ لیتری با موتور گلد اسپرینک (دنده دور، ۴ چرخ پیکانی)32.۳۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر دیزل ۴۰۰ لیتری با موتور کاما (دنده دور، ۲ چرخ پیکانی)23.۱۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر دیزل ۴۰۰ لیتری با موتور کاما (دنده دور، ۴ چرخ پیکانی)24.۵۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر دیزل ۴۰۰ لیتری با موتور گلد اسپرینک (دنده دور، ۲ چرخ پیکانی)24.۸۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر دیزل ۴۰۰ لیتری با موتور گلد اسپرینک (دنده دور، ۴ چرخ پیکانی)26.۲۰۰.۰۰۰ تومان

لیست قیمت میکسر گازوئیلی بتن (دنده زیر)

ظرفیت و نوع بتونیرقیمت (تومان)
قیمت میکسر بتن ۲۵۰ لیتری دیزل با موتور گلد اسپرینگ (دنده زیر، ۲ چرخ پیکانی)21.۲۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت میکسر  بتن ۲۵۰ لیتری دیزل با موتور گلد اسپرینگ (دنده زیر، ۴ چرخ پیکانی)23.۶۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت میکسر بتن ۲۵۰ لیتری دیزل با موتور کاما (دنده زیر، ۲ چرخ پیکانی)21.7۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت میکسر  بتن ۲۵۰ دیزل با موتور کاما (دنده زیر، ۴ چرخ پیکانی)24.۹۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت میکسر بتن ۲۵۰ لیتری دیزل با موتور مارگو (دنده زیر، ۲ چرخ پیکانی)28.100.000 تومان
قیمت میکسر  بتن ۲۵۰ دیزل با موتور مارگو (دنده زیر، ۴ چرخ پیکانی)29.۵۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر دیزل ۴۰۰ لیتری با موتور گلد اسپرینک (دنده زیر، ۲ چرخ پیکانی)29.۴۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر دیزل ۴۰۰ لیتری با موتور گلد اسپرینک (دنده زیر، ۴ چرخ پیکانی)30.۸۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر دیزل ۴۰۰ لیتری با موتور کاما (دنده زیر، ۲ چرخ پیکانی)22.۶۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر دیزل ۴۰۰ لیتری با موتور کاما (دنده زیر، ۴ چرخ پیکانی)23.6۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر دیزل ۴۰۰ لیتری با موتور گلد اسپرینک (دنده زیر، ۲ چرخ پیکانی)2۲.۳۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت بتونیر دیزل ۴۰۰ لیتری با موتور گلد اسپرینک (دنده زیر، ۴ چرخ پیکانی)23.۷۰۰.۰۰۰ تومان

 

  • تفاوت خلاطه با بتونیر در چیست؟

    در پاسخ به این سوال باید گفت که هیچ تفاوت فنی تا کاربردی میان بتونیر و خلاطه وجود ندارد. آنچه با عنوان فرق خلاطه و بتونیر در سطح بازار دهان به دهان می ‌گردد، در اصل ماجرا هیچ پایه و اساسی ندارد. این ماجرا از تغییر نام دستگاه بتونیر در زبان عربی حاصل شده است. در واقع اگر بتونیر را که در لفظ های غربی می شود میکسر بتن بخواهیم به شکل تحت اللفظی در زبان فارسی داشته باشیم، باید برای آن نام مخلوط کن انتخاب کنیم و اگر بخواهیم در زبان عربی آن را نامگذاری کنیم، لاجرم باید کلمه خلاطه یعنی دستگاهی که مخلوط می کند را برای آن برگزینیم.

  • خرید میکسر بتن دنده دور یا دنده زیر را پیشنهاد می کنید؟

    بتونیرهای دنده زیر نسبت به دنده دور دارای صدای کمتر، کارکردی نرم تر و مناسب تر می باشند اما قیمت بتونیر دنده زیر نسبت به نوع دنده دور بیشتر است، اما اکثر خریداران به دنبال خرید بتونیر دنده دور به دلیل قیمت پایینتر آن هستند. به همین دلیل اگر قرار است در منطقه ای کار کنید که سر و صدا دستگاه برای شما اهمیتی ندارد، پیشنهاد خرید بتونیر دنده دور بوده و اما اگر قرار است در منطقه ای شهری فعالیت نمایید که سر و صدا باعث آزار و اذیت می شود، پیشنهاد خرید بتونیر دنده زیر می باشد.

  • برای روشن کردن بتونیر برقی ۲۵۰ لیتری به چه نوع موتور برقی نیاز است؟

    به طور معمول موتور نصب شده روی بتونیر ۲۵۰ لیتری ۳ اسب تکفاز است. برای روشن نمودن میکسر بتن با موتور ۳ اسب به یک موتور برق ۷ کیووات نیاز است اما اگر موتور میکسر بتن شما ۲ اسب است، یک موتور برق ۵.۵ کیلووات جواب کار شما را به طور کامل خواهد داد.

  • فرمان میکسر بتن دستی از چه مدل می باشد؟

    فرمان میکسر بتن های کوچک، از نوع فرمان گیربکسی می باشد. نصب گیربکس در جلوی فرمان سبب گردیده جابجایی دیگ و افقی و عمودی کردن آن با راحتی و بدون دردسر برای اپراتور مقدور گردد و اپراتور در حین کار فشار کمی را متحمل شود.

  • در مناطق با عدم دسترسی به برق، خرید بتونیر بنزینی یا دیزل را پیشنهاد می نمایید؟

    انتخاب بین بتونیر بنزینی و دیزل به شرایط آب و هوایی منطقه ای که قرار است در آن کار کنید و حجم کار شما بستگی دارد. مطمعنا در پروژه های سنگین و مناطق گرمسیری، موتور بنزینی جوابگو نخواهد بود و خرید بتونیر بنزینی در مناطق با آب و هوای معتدل، جوابگوی کار شما می باشد. بتونیر دیزلی به دلیل قدرتمند بودن موتور گازوئیلی، در مناطق آب و هوایی گرم و خشک و پروژه های سنگین جوابگو خواهد بود.

  • جنس شاسی و دیگ بتونیر از چیست؟

    شاسی و دیگ بتونیر از فلز آهن تهیه شده و روی آن ها را یک لایه ضدزنگ می پاشند تا از زنگ زدن دستگاه در اثر تماس با آب و هوا در طول زمان جلوگیری به عمل آید. همچنین یک لایه رنگ ضخیم بر روی میکسر بتن می پاشند تا مقاومت آن به طور کامل افزایش یابد. ساخت دیگ بتونیر از ورق با ضخامت ۳ میلیمتر انجام گرفته و قسمت انتهایی دیگ را از ورقی با ضخامت ۵ میلیمتر تهیه می کنند تا در حین کار سوراخ نگردد.

  • تفاوت بتونیر زنجیری و دنده ای در چیست؟

    در بتونیر دنده زیر انتقال حرکت از شفت موتور به دیگ دستگاه، از طریق زنجیر و سیستمی شبیه دیفرانسیل انجام می گیرد، به همین دلیل این نوع بتونیر را بتونیر زنجیری می نامند. در دستگاه بتونیر دنده دور انتقال حرکت از شفت موتور به دیگ، از طریق درگیری دنده کوچک پینیون با دنده دور دیگ انجام می پذیرید، به همین دلیل این نوع بتونیر را دنده ای یا دنده کمر می نامند.

  • آیا نصب موتور ۲ اسب روی بتونیر ۲۵۰ لیتری جوابگو خواهد بود؟

    موتور ۲ اسب از لحاظ قدرتی به طور کامل جوابگوی میکسر بتن ۲۵۰ لیتری بوده و به دلیل آنکه این نوع موتور میزان آمپر کمی در لحظه استارت می کشند، در مناطقی با برق ضعیف و یا دارای نوسانات برق کاملا جوابگو کار خواهند بود.

  • سرعت گردش دیگ در همزن بتن به چه اندازه است؟

    سرعت گردش دیگ در بتونیرهای برقی، بنزینی و دیزل بر اساس تعداد دور دیگ در دقیقه محاسبه می گردد، که دور مناسب و معمول برای دستگاه بتونیر عددی بین ۱۰ الی ۲۰ دور در دقیقه می باشد. ایده آلترین سرعت گردش دیگ در بتونیر ۱۵ دور در دقیقه بوده که در بتونیر برقی به طور کامل محقق می گردد.

  • چطور می توان آمپراژ مصرفی در بتونیرهای برقی تک فاز را محاسبه کرد؟

    برای محاسبه ی مصرف توان الکتریکی بر حسب قانون توان الکتریکی باید از فرمول زیر استفاده کرد که در آن پی P= توان و یو U= ولتاژ و ای = I جریان و یا آمپر مشخص شده است.

  • هر بار برای آماده کردن بتن چه مقدار زمان لازم است؟

    عمل بارگیری بتن از 5 الی 15 دقیقه ممکن است به طول بیانجامد و تخلیه آن نیز چیزی حدود 5 الی 10 دقیقه به طول می انجامد که می توان گفت متوسط کلیه عملیات حدودا 20 الی 30 دقیقه طول می کشد.

  • برای سالم نگه داشتن و افزایش طول عمر دستگاه بتونیر خود چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

    بتونیرها را با سرعت زیاد حرکت ندهید زیرا نبود کمک فنر در بتونیر می تواند منجر به شل شدن اتصالات و به مرور زمان منجر به خرابی دستگاه شود.

  • مزایای بتونیر دنده زیر چیست؟

    این بتونیرها نسبت به سایر بتونیر ها دارای صدای کمتری هستند. علاوه بر این میزان استهلاک آنها نیز کمتر است. این در حالی است که استحکام بسیار بالایی دارند.

  • مدت زمان مخلوط شدن مواد در دیگ بتونیر به چه عواملی بستگی دارد؟

    عواملی مانند نوع مخلوط کن، اندازه ی پیمانه، دانه بندی سنگدانه ها و ظرفیت مخلوط کن در مدت زمان مخلوط شدن مواد تاثیر دارند.

  • یک بتونیر استاندارد باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

    عوامل متعددی بر مطلوب بودن دستگاه بتونیر تاثیرگذار هستند. به عنوان مثال یک دستگاه بتونیر مناسب باید موتوری پر قدرت با دور خروجی بالا داشته باشد تا بتواند مواد را بهتر میکس کند. هم چنین به منظور جلوگیری از فرسایش و سوراخ شدن دیگ باید جنس آن از ورقه های ضد ساییدگی و هم چنین دارای ضخامت بالا باشد. دارا بودن دنده های سخت و محکم نیز عامل تاثیرگذار مهم دیگری است که مانع از شکستگی دنده ها می شود.

  • قیمت یک دستگاه بتونیر به چه عواملی بستگی دارد؟

    عوامل متعددی بر روی قیمت دستگاه بتونیر یا میکسر بتن تاثیر میگذارند. این فاکتورها شامل حجم های متفاوت دستگاه میکسر بتن، نوع سوخت موتور آن، کشور سازنده و نوع موتور هستند. علاوه بر این در داخل ایران نیز میکسر های بتن با کیفیت مطلوب و قیمت های مقرون به صرفه تولید می شوند که به دلیل نبود واسطه و تولید داخلی بودن، قیمت تمام شده ی آن ها از نمونه های خارجی کمتر است.

  • مزیت های استفاده از دستگاه بتونیر یا میکسر بتن چیست؟

    کیفیت بتن در ساختمان سازی اهمیت بالایی دارد. از این رو که اگر مواد تشکیل دهنده ی بتن به خوبی مخلوط نشوند باعث افت کاهش بتن خواهد شد. یکی از مهم ترین مزایای استفاده از دستگاه بتونیر مخلوط کردن متناسب اجزای بتن است. علاوه بر این، این دستگاه می تواند باعث صرفه جویی در زمان و نیروی انسانی شود. از این جهت که فرآیند مخلوط کردن بتن فرآیند بسیار سخت و زمان بری است و این کار عملا به صورت دستی امکان پذیر نیست یا به نیروی کار و زمان بسیار زیادی نیاز دارد، دستگاه میکسر بتن باعث صرفه جویی در وقت و نیروی کار می شود.

    مرتب‌سازی مقالات:

  • پیش‌فرض
  • جدید‌ترین
  • پربازدیدترین
  • بیشترین امتیاز

    جدید‌ترین مقالات:

مشاهده مقالات بیشتر
دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید:
کاربر میهمان

تایید و ارسال
انصراف
دیدگاه کابران:
    نمایش دیدگاه‌های بیشتر