خرید و مشاوره فنی: 33521405-026

موتور ویبراتور

موتور ویبراتور بتن

      مرتب‌سازی محصولات:

    • پیش‌فرض
    • ارزان‌ترین
    • گران‌ترین
    • جدید‌ترین
    • پرفروش‌ترین
    • پربازدیدترین
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    فهرست مطالب

    بتن‌ریزی از ارکان کلیدی در ساختمان‌های امروزی است. در این عملیات سری مراحل سلسله‌واری انجام می‌شود تا یک عضو بتنی سازه در بالاترین کیفیت و مقاومت بتن پدید آید. از آرماتوربندی تا مراحل ساخت بتن و همچنین تزریق بتن در قالب‌ها و... از جمله مراحل کلیدی بتن‌ریزی هستند. ویبره زنی آخرین مرحله و کلیدی‌ترین مرحله است که تماماً توسط انواع موتور ویبراتور انجام می‌شود. انواع موتور ویبراتور برای تأمین توان مکانیکی ارتعاش پوکر در انواع شیلنگ ویبراتور مورد استفاده قرار می‌گیرند. در عملیات ویبره زنی بتن به‌ دنبال ایجاد ارتعاش عمیق در حجم سنگین بتن هستیم تا بتوانیم با توزیع یکنواخت آن هر گونه حباب را خارج سازیم. چنین ارتعاشی تنها به وسیله انواع شیلنگ ویبراتور ایجاد می‌شود. انواع موتور ویبره جز ماشین آلات ساختمانی پرکاربرد هستند که وظیفه دارند تا قدرت مکانیکی این ارتعاش در شیلنگ ویبراتورها را تأمین نمایند.

    بتن در فاز مقدماتی متریالی سنگین و سیالی بسیار چگال است که علاقه‌ای به توزیع یکنواخت ندارد. این ماده در حین تزریق شدن برای ساختن اعضای سازه‌ها مقدار زیادی از لایه‌های هوا را به شکل حباب در اعماق خود محبوس می‌کند. وجود حباب در بتن خطرناک است. زیرا از مقاومت فشاری بتن می‌کاهد. در عین ‌حال حجم بتن کافی در سازه تزریق نشده است. خارج‌سازی حباب از لایه‌های عمیق بتن وظیفه‌ای حساس و کلیدی است که تنها با ارتعاش بتن انجام می‌شود. شیلنگ ویبراتورها سری تجهیزاتی هستند که این ارتعاش را تولید می‌کنند. در انتهای این شیلنگ‌ها قطعه‌ای به نام پوکر قرار دارد که حرکت چرخش محور مرکزی شیلنگ را تبدیل به یک حرکت ارتعاشی بسیار قدرتمند می‌کند. اما اصل ماجرا در چگونگی تأمین این توان مکانیکی برای ایجاد حرکت چرخشی محور پوکر است. جایی‌که می‌توانیم از نقش کلیدی انواع موتور ویبره بتن رونمایی کنیم.

    انواع موتور ویبراتور سری مولدهای برقی، بنزینی و یا دیزلی هستند که حرکت چرخشی قدرتمندی را برای ایجاد ارتعاش در پوکر شیلنگ ویبراتورها تولید می‌کنند. قدرت، سرعت، روش کار و جان‌سختی از مهمترین ویژگی‌های انواع موتور ویبره است. در این مقاله قصد داریم تا انواع موتور ویبراتور را در بحثی کاملاً فنی مورد بررسی قرار دهیم. برای خرید و اطلاع از قیمت موتور ویبراتور می‌توانید از خدمات فروش آنلاین سایت نیکا کورپ مجری مستقیم عرضه ماشین‌آلات مهندسی و ساختمانی در سراسر کشور استفاده کنید.

    موتور ویبراتور چیست

    موتور ویبراتور به عنوان یکی از تجهیزات اصلی جهت تامین نیروی محرکه شیلنگ ویبراتور شناخته می شوند. انواع موتور ویبراتورها شامل موتور ویبراتور بنزینی (موتور ویبراتور روبین)، موتور ویبراتور برقی و موتور ویبراتور کوچک می باشند. نکته مهم و اصلی در خرید و فروش موتور ویبراتور توجه به حجم پروژه و انتخاب دستگاه بر اساس آن می باشد.

    موتور ویبراتور بنزینی در پروژه هایی با حجم وسیع و موتور ویبراتورهای برقی در پروژه هایی با حجم محدودتر به کار گرفته می شوند. در ادامه قیمت موتور ویبراتورها در انواع مختلف را برای شما بیان خواهیم نمود و راهنمای خرید موتور ویبراتور مناسبی در اختیار شما قرار خواهیم داد.

    موتور ویبراتور در تمامی حالات یک مولد برای تولید حرکت گردشی است. چرا که پوکر در انتهای شیلنگ ویبراتور برای ایجاد حرکت ارتعاشی به تأمین حرکت گردش قدرتمندی نیاز دارد. اصولاً موتور ویبراتور چیزی جدا از شیلنگ ویبراتور است. تنها در نمونه‌های کوچک مانند ویبراتور دریلی این دو یک دستگاه مشترک هستند. اما برای طراحی شیلنگ ویبراتورهای بزرگتر که قدرت ارتعاش قوی‌تری دارند، از تکنیک مولد جدا استفاده شده ‌است.

    انواع موتور ویبراتور، موتورهای الکتریکی و بنزینی و در مواردی دیزلی هستند که از طریق فلنچ هایی مخصوص با محور شیلنگ‌های ارتعاش در ارتباط هستند. شما می‌توانید از انواع شیلنگ ویبراتور برای اتصال به انواع موتور ویبراتور استفاده کنید. اما در یک دسته‌بندی کلی معمولاً از موتور ویبراتور برقی بتن برای شیلنگ‌های کوچک و از ویبراتور بنزینی بتن برای شیلنگ‌های ارتعاش بزرگ استفاده می‌کنند. زیرا قدرت مکانیکی موتور ویبراتور بنزینی بتن بالاتر از نمونه‌های برقی است. قطر پوکر، طول شیلنگ و قطر فنر شیلنگ از معیارهای اندازه‌گیری و دسته‌بندی انواع شیلنگ در مقدارهای کوچک و بزرگ می‌باشد.

    پروسه انتخاب انواع موتور ویبراتور روش ساده‌ای است. معیار ما در این دسته‌بندی حجم بتن در عملیات ساختمان‌سازی است. وقتی حجم بتن زیاد است، وزن آن سنگین تر است. در عین ‌حال مقدار حباب زیادتری در اعماق بتن محبوس شده ‌است. لذا به قدرت ارتعاش قوی‌تری نیاز داریم. برای چنین شرایطی باید از شیلنگ ویبراتورهای قدرتمند که قطر پوکر زیادی دارند استفاده کنیم. ارتعاش چنین شیلنگ‌هایی سخت است. لذا هر اندازه وزن بتن در حجمی بیشتر بالاتر باشد، لزوم استفاده از شیلنگ ویبراتورهای بزرگ‌تر ما را مجبور به استفاده از انواع موتور ویبراتورهای قوی‌تر می‌نماید.

    موتور ویبراتور بتن

    موتور ویبراتور برقی بتن مخصوص عملیات در حجم کم و وزن سبک بتن طراحی‌ شده است. معمولاً از این مولدها برای اتصال به شیلنگ ویبراتورها تا قطر ۲ اینچ استفاده می‌شود. اما موتور ویبراتور بنزینی بتن و در مواردی دیگر انواع مدل‌های دیزلی آن‌قدر قدرتمند هستند که توان کافی برای کار با شیلنگ‌های ارتعاش بزرگ‌تر برای ویبره زنی در حجم سنگین بتن را داشته باشند. در کل هر موتور ویبراتور دستگاهی الکتریکی یا مکانیکی است که قدرت گردش با سرعت مناسب برای ایجاد ارتعاش در پوکر انواع شیلنگ ویبراتور را تأمین می‌نماید.

    انواع موتور ویبراتور

    موتور ویبراتورهای بتن بر اساس سوخت مصرفی یا منبع تغذیه به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:

    • موتور ویبراتور برقی
    • موتور ویبراتور بنزینی
    • موتور ویبراتور دیزل

    نوع سوخت مصرفی و یا نوع انرژی برای تأمین توان موتور ویبراتور معیار کلیدی در دسته‌بندی این ماشین‌های ارتعاش است. قاعدتاً ویبراتور برقی بتن و یا ویبراتور بنزینی بتن با این معیار کلی در دسته‌بندی مشخصی قرار می‌گیرند. این معیارها برای معرفی تکنولوژی طراحی انواع موتور ویبره است. اما در جایگاهی دیگر می‌توانیم موتور ویبراتورها را براساس ظرفیت و توان مکانیکی و حتی کار کردن با انواع شیلنگ ویبراتورها دسته‌بندی کنیم. در عین ‌حال طراحی شاسی از نوع ثابت و یا گردان نیز از دیگر معیارها برای دسته‌بندی انواع موتور ویبراتور است. برای خرید و یا اطلاع از لیست قیمت انواع ویبره بتن می‌توانید از خدمات فروش آنلاین سایت نیکا کورپ استفاده کنید. گروه نیکا کورپ مجری تخصصی طراحی و تولید و همچنین فروش انواع تجهیزات ارتعاش در فعالیت‌های ساختمانی است. کارشناسان این مجموعه همراه شما هستند تا مشاوره‌های لازم برای انتخاب بهترین موتور ویبره مخصوص پروژه‌های تخصصی شما را ارائه نمایند. با این مقدمه به بررسی فنی هر کدام از مدل‌های ویبراتور برقی بتن و نمونه‌های بنزینی و دیزلی می‌پردازیم.

    موتور ویبراتور برقی

    یکی از محبوب ترین انواع ویبره بتن که از آن جهت از بین بردن حباب های درون بتن و عملیات هواگیری استفاده می گردد، ویبراتور برقی می باشد. ویبراتور برقی بتن را می توان به عنوان ایده آل ترین و در دسترس ترین نوع موتور ویبره، در زمان وجود برق در محل پروژه ارزیابی نمود.

    در مورد قیمت ویبراتور برقی نیز می توان این نکته را بیان نمود که قیمت این نوع ویبره بتن از نوع بنزینی ارزان تر است و یکی از علل پرطرفدار بودن این نوع ویبره بتن، قیمت مناسب آن می باشد.

    موتور ویبراتور برقی

    ویبراتور برقی بتن در اصل یک الکتروموتور با طراحی خاص مناسب کار کردن با شیلنگ های ارتعاش است. در طراحی موتور ویبراتور برقی از الکتروموتورهای صنعتی در توان‌های گوناگون استفاده می‌شود. موتور ویبراتور برقی تک‌فاز نمونه‌ی متداولی است که در طراحی آن از برق ۲۲۰ ولت استفاده ‌شده است. برای راه‌اندازی این مدل‌ها از خازن‌های خشک و یا تر راه‌اندازی استفاده ‌شده است. قیمت موتور ویبراتور تک‌فاز از ارزان‌ترین مدل‌های بازار است. اما قدرت این مدل‌های تکفاز چندان زیاد نیست. لذا تماماً مناسب فعالیت در فضاهای سبک بتن‌ریزی شده هستند. اما دسترسی ساده به برق تک فاز شهری کافی است تا استفاده از این مدل‌های ۲۲۰ ولتی متداول باشد. نمونه‌های ویبره برقی ۲ اسب و یا ویبره برقی ۳ اسب از مولدهای توانمند در تیپ موتور ویبراتورهای تک‌فاز هستند.

    در مقابل و با رده توان دهی بالاتر، سری ویبراتور برقی‌های 3 فاز هستند که با استفاده از برق ۳۸۰ ولت صنعتی کار می‌کنند. از آنجایی ‌که تأمین برق ۳ فاز در فضاهای شهری و یا کارگاه‌های معمولی سخت و گاهاً غیرممکن است، معمولاً استفاده از موتور ویبراتور برقی ۳ فاز متداول نیست. خصوصاً که می‌توانیم توان قدرتمند این موتورهای ۳ فاز را با استفاده از مولدهای بنزینی و یا دیزلی تأمین کنیم. این مدل‌های ۳ فاز مخصوص فعالیت‌های کارخانه‌ای طراحی شده‌اند. در محیط کارخانه برای تولید سازه‌های از پیش ‌ساخته بتنی دسترسی به برق سه‌فاز صنعتی ساده است. لذا استفاده از انواع موتور ویبراتور برقی ۳ فاز معقول به نظر می‌رسد.

    در یک نگاه کلی انواع ویبراتور برقی بتن نمونه‌های متداولی هستند که برای فعالیت‌های سبک و کار با شیلنگ‌های کوچک از طراحی ایده‌آلی برخوردار می‌باشند. خصوصاً که لیست قیمت انواع ویبره بتن برقی مناسب‌تر و اقتصادی‌تر از نمونه‌های موتور بنزینی و دیزلی است.

    مزیت های ویبراتور برقی

    از مزیت های مهم ویبراتور برقی می توان به استهلاک پایین، قیمت مناسب ویبراتور برقی،  وزن مناسب که قابلیت حمل آسان در محل پروژه را فراهم آورده، عدم ایجاد آلودگی در محیط و انعطاف پذیری بالای این نوع ویبره بتن اشاره نمود.

    بدون تردید انواع موتور ویبراتور برقی از کاربردی گسترده در صنعت ساختمان‌سازی برخوردار هستند. سادگی در طراحی تا قدرت فنی مناسب موضوعات کلیدی است که کار کردن با این مولدها را هر چه متداول‌تر کرده ‌است. برخی از مزایای کار با انواع موتور ویبراتور برقی به‌ قرار زیر است.

    • طراحی ساده: کل طراحی این موتور ویبراتورها براساس یک الکتروموتور تک‌فاز و یا ۳ فاز ساخته شده‌ است. الکتروموتورها در کل طراحی ساده‌ای دارند. طراحی ساده برای فعالیتی ساده و مستمر ویژگی پررنگی است.
    • استهلاک پایین: الگوی طراحی ساده باعث شده تا مقدار خرابی موتورهای الکتریکی کم باشد. این موتورها خیلی دیر خراب می‌شوند و در صورت خراب شدن شرایط تعمیر و سرویس ساده‌ای دارند. تقریباً هر کسی با هر میزان مهارت فنی می‌تواند بخش بزرگی از تعمیرات انواع موتورهای الکتریکی را انجام دهد. سوختن سیم‌پیچ، بزرگترین چالش در خرابی این موتورها است که اگر چه نیاز به مهارت متخصصین دارد؛ اما در کل سریع و ارزان انجام می‌شود.
    • روش راه‌اندازی ساده: برای راه‌اندازی انواع موتور ویبراتور برقی فقط به اتصال الکتریکی کابل برق تک‌فاز و یا 3 فاز نیاز دارید. اگر برقی با سطح ولتاژ ایمن تأمین شده باشد، مسیر راه‌اندازی این مولدهای الکتریکی سریع و ساده با فشردن یک دکمه انجام می‌شود.
    • وزن مناسب: انواع موتور ویبراتور برقی به ‌مراتب سبک‌تر از موتورهای بنزینی و یا دیزلی هم‌تراز خود هستند. وزن سبک‌تر در حجم طراحی کوچک‌تر مزیت قابل ‌توجهی است که الگوی طراحی این موتورها را محبوب و کاربردی کرده ‌است.
    • حمل‌ و نقل ساده در محل پروژه: در یک عملیات بزرگ عمرانی بارها و بارها نیاز به جابجایی ویبراتورها در سطح پروژه داریم. هر اندازه ابعاد پروژه بتن‌ریزی بزرگتر باشد، این جابه‌جایی ها نیز زیادتر است. حمل ‌و نقل ساده مزیت برجسته انواع موتور ویبراتور برقی است.
    • کارکرد با تولید صدای کم: آلودگی صوتی انواع موتور ویبراتور برقی خیلی کمتر از نمونه‌های بنزینی و یا دیزلی است. این مولدها عملاً سایلنت کار می‌کنند. این ویژگی در پروژه‌های مسکونی که در محل شهری در حال اجرا هستند، مزیت قابل ‌توجهی است.
    • عدم ایجاد آلودگی محیطی: ویبره برقی بتن دود نمی‌کند. لذا باعث آلودگی محیط نمی‌شود. قاعدتاً مقدار آلودگی یک موتور کوچک ارتعاش آنچنان نیست که برای فضاهای شهری چالش‌برانگیز باشد. اما وقتی در محیط سرپوشیده و یا مسقف مانند تونل‌ها و فضاهای زیرزمینی و... کار می‌کنید، عدم آلودگی یک مزیت قابل ‌توجه است.
    • عدم نیاز به تهویه با حجم هوای زیاد: کار کردن موتور ویبراتورها در هوای آزاد چالش‌برانگیز نیست. اما در فضاهای بسته و سرپوشیده مانند محیط کارگاهی نیاز به تهویه قدرتمندی داریم. این در حالی است که برای کار با ویبراتورهای برقی نیاز به نصب سیستم‌های تهویه بزرگ نخواهیم داشت.
    • قیمت مناسب: لیست قیمت ویبره بتن برقی به ‌مراتب کمتر از نمونه‌های موتور بنزینی و یا دیزلی است. در توان برابر قاعدتاً قیمت مناسب‌تر مزیت چشمگیرتری است. قیمت موتور ویبراتور برقی آنچنان اقتصادی است که مورد توجه بسیاری از اهل فن قرار دارد.

    معایب و محدودیت‌های استفاده از ویبراتور برقی بتن

    در کنار تمام مزایا این ویبراتورها محدودیت‌هایی نیز دارند که استفاده از آنها را دشوار می‌کند. شرایطی که مانع از استفاده گسترده مدل‌های برقی در هر فضای عمرانی و یا عملیات بتن‌ریزی خواهد شد.

    • وابسته به نیروی برق: انواع ویبراتور برقی بتن چه در مدل‌های تک فاز و یا سه فاز وابسته به تأمین توان خارجی هستند. یک منبع برق باید حضور داشته باشد تا این موتور ویبراتورها کار کنند. این در حالی است که تأمین برق در مناطق دورافتاده و یا فعالیت‌های سیار و حتی فضاهای کارگاه‌های نوپای ساختمان‌سازی دشوار است.
    • استفاده از کابل برای تأمین انرژی: منبع انرژی موتورهای برقی جایی دورتر از خود موتورها به شکل پریزهای تک‌فاز و یا ۳ فاز می‌باشد. در هر حالت مستلزم کابل کشی برای روشن کردن این مولدها هستیم. کابل کشی در فعالیت‌های ساختمان‌سازی چالش‌های خاص خودش را دارد. همواره خطر گیر کردن دیگر تجهیزات در کابل برق موتور ویبراتورها، پارگی کابل‌ها، فرسودگی و حتی مسیرهای تأمین برق طولانی و خطر افت ولتاژ از مشکلات کار و با ویبراتورهای برقی است.
    • خطر برق گرفتگی: محیط کار با بتن فضای مرطوب، سخت، سنگین با حضور المان‌های خشن ساختمانی و مکانیکی است. همیشه خطر پارگی کابل برق و خطر اتصال کوتاه تا برق گرفتگی پرسنل وجود دارد. لذا توصیه شده ‌است تا هرگز از ویبراتورهای برقی در فضاهای مرطوب استفاده نکنید. در عین ‌حال طول کابل نباید زیاد باشد.
    • توان مکانیکی کم: موتورهای الکتریکی کم توان تر از موتورهای بنزینی و یا دیزلی هستند. این توان کم چالش جدی برای کار با چنین مولدهایی است. چالشی که نمی‌گذارد تا از موتورهای الکتریکی برای طراحی سیستم‌های ارتعاش بزرگ و سنگین در عملیات‌های گسترده عمرانی استفاده کنیم.

    تیپ طراحی انواع ویبراتور برقی بتن مخصوص کار در فضاهای کم حجم بتن‌ریزی شده طراحی ‌شده است. قاعدتاً کمتر کسی است که بخواهد تا از این موتور ویبراتورهای برقی در فضاهای بزرگ استفاده کند. در عین ‌حال کمتر کسی است که بخواهد تا از ماشین‌های گران‌قیمت بنزین سوز ارتعاشی در فعالیت‌های سبک ساختمان‌سازی استفاده کرده باشد. قاعدتاً تا زمانی‌که به برق تک‌فاز ۲۲۰ ولت و یا برق ۳ فاز ۳۸۰ ولت دسترسی دارید و در عین ‌حال با عملیاتی سبک در فضاهای عمرانی کار می‌کنید، استفاده از انواع ویبراتور برقی بتن ایده‌ی منطقی و اقتصادی و کاملاً مفید و کارآمد می‌باشد. در غیر این صورت لازم است تا از سری مدل‌های ویبراتور بنزینی بتن که در ادامه به بررسی فنی آنها می‌پردازیم استفاده نمایید.

    ویبراتور برقی به همراه شیلنگ ویبراتور

    انواع ویبراتور برقی

    ویبراتورهای برقی دسته بسیار بزرگی از سیستم‌های ارتعاش بتن هستند که در مدل‌های گوناگون با قابلیت‌های متنوع طراحی و تولید می‌شوند. اگر چه در یک دسته‌بندی کلی می‌توانیم انواع ویبراتور برقی بتن را در مدل‌های تک فاز و ۳ فاز دسته‌بندی کنیم؛ اما در مراتب بالاتر باید این مولدها را از نظر مقدار توان دهی و یا تیپ طراحی مورد ارزیابی قرار دهیم.

    در حال ‌حاضر استفاده از نمونه‌های تک‌فاز مانند ویبره برقی ۲ اسب و یا ویبره برقی ۳ اسب متداول است. اما این مدل‌های موتور الکتریکی در سری‌های متنوع دیگری نیز طراحی و تولید می‌شوند. الگوی طراحی شاسی نیز در این دسته‌بندی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. برای این منظور ۲ نوع موتور ویبراتور برقی بتن طراحی‌ شده است.

    • ویبراتور برقی شاسی ثابت
    • ویبراتور برقی شاسی متحرک

    هر کدام از این شاسی‌ها الگوی طراحی تخصصی برای فعالیت‌های متنوع عمرانی دارند. معمولاً استفاده از نمونه‌های شاسی ثابت به دلیل قیمت کمتر متداول‌تر است. اما اگر سبک کار حرفه‌ای‌تری را پیش ‌بینی کرده باشید، استفاده از مدل‌های شاسی متحرک قدرت مانور بالاتری ایجاد می‌کند. در ادامه به بحث فنی پیرامون این دو مدل از انواع موتور ویبراتور می‌پردازیم.

    ویبره برقی شاسی متحرک

    این نوع از ویبراتور برقی بتن دارای یک چارچوب فلزی بوده که ویبراتور را در برابر ضربات و صدمات محافظت نموده و امکان استقرار آن در محل های مختلف پروژه را سهل و آسان می نماید، در این نوع از شاسی ویبراتور برقی، موتور ویبره با حرکت شلنگ ویبراتور به اطراف نمی چرخد. این نوع ویبراتور بتن در انواع ۲ و ۳ اسب به کار گرفته می شود.

    موتور ویبراتور برقی (شاسی ثابت) الگوی طراحی ساده‌ای دارد. این دستگاه از یک چارچوب فلزی که موتور را محافظت می‌کند ساخته‌ شده است. شاسی معمولاً با طراحی مکعب مستطیل‌ شکل طراحی‌ شده است. شاسی را از پروفیل‌های محکم فلزی می‌سازند تا ساختار دستگاه مقدار مقاومت فیزیکی بالایی داشته باشد. شاسی فلزی و مکعبی شکل موتور ویبراتور برقی (شاسی ثابت) از آن در مقابل هر نوع خطر احتمالی در فضاهای ساختمانی محافظت می‌کند.

    قدرت مانور برای جابجایی سریع شیلنگ در موتور ویبراتور برقی (شاسی ثابت) کم است. قاعدتاً می‌دانید که فضاهای بتن‌ریزی گسترده هستند و گاهاً لازم است تا پوکر را در سطح گسترده‌ای از فضاهای عمرانی جابه‌جا کنید. گاهی این جابجایی در فضایی محدود اما برای محیط اطراف محل استقرار ویبره برقی بتن است. در چنین شرایطی قدرت مانور شما در ویبره زنی کم است و باید هر بار کل دستگاه را جابه‌جا کنید تا فلنچ متصل به شیلنگ ارتعاش دستگاه در موقعیت مناسبی قرار بگیرد.

    موتور ویبراتور برقی (شاسی ثابت) در مدل‌های متنوع ویبره برقی ۲ اسب و یا ویبره برقی ۳ اسب طراحی می‌شود. این مدل از ارزان‌ترین‌ها است که مقدار فروش بالایی دارد.

    ویبره برقی شاسی گردان

    در این نوع از ویبره برقی بتن، دیگر اثری از فریم محافظ دیده نمی شود. تفاوت اصلی ویبره برقی گردان نسبت به نوع ثابت قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه آن بوده تا اپراتور به راحتی بتواند در جهات مختلف حرکت نماید و در زوایای مختلف بتن را ویبره کند. اما همین نبود قاب محافظ سبب شده اندکی ویبره گردان نسبت به نوع ثابت آسیب پذیر باشد.

    قدرت مانور ویبره زنی در محیط اطراف دستگاه موتور ویبراتور برقی (شاسی متحرک) زیاد است. در طراحی شاسی این ویبراتور از یک پایه با قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه استفاده ‌شده است. موتور ویبراتور برقی بر روی این شاسی سوار است و قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه‌ای را دارد.

    وقتی لازم است تا فضای اطراف دستگاه را ویبره زنی کنید و در عین ‌حال سرعت عمل بالایی نیاز دارید، استفاده از موتور ویبراتور برقی (شاسی متحرک) بهترین انتخاب است. زیرا حالا می‌توانید بدون نیاز به جابجایی شاسی دستگاه و تنها با چرخاندن موتور بر روی شاسی متحرک، فلنچ متصل به شیلنگ ویبراتور را در موقعیت مناسب قرار دهید. البته در نظر داشته باشید که تمامی مدل‌های شاسی گردان بدون قاب محافظ طراحی می‌شوند که گاهاً باعث خطرات بالقوه‌ای است و می‌تواند باعث خسارات سنگین دستگاه در مواجهه با حوادث حین کار شود. ویبره زنی با دستگاه موتور ویبراتور برقی (شاسی متحرک) ساده است. اما در هر صورت لازم است تا در حین کار مراتب ایمنی و محافظت لازم از دستگاه صورت ‌گرفته باشد.

    تقسیم بندی ویبراتور برقی بر اساس توان مصرفی

    • ویبراتور برقی ۲ اسب بخار
    • ویبراتور برقی ۳ اسب بخار

    هر دو مدل ویبره برقی ۲ اسب و یا ویبره برقی ۳ اسب از تیپ مولدهای تک‌فاز هستند که برای راه‌اندازی نیاز به خازن دارند. در عین ‌حال برای طراحی مدل‌های ۳ فاز نیز از همین قدرت‌های کاربردی استفاده می‌شود. به‌ ندرت انواع ویبراتور برقی بتن با سطح توان فراتر از ۳ اسب بخار طراحی می‌شود. در عین ‌حال برای طراحی نمونه‌های کوچک‌تر از ۲ اسب بخار الگوی ویبراتورهای دریلی حضور دارند.

    تفاوت ویبراتور برقی ۲ اسب بخار با ۳ اسب

    در پروژه های بتن ریزی وسیع از ویبراتور برقی ۳ اسب و در پروژه های با حجم پایین تر از ویبراتور برقی ۲ اسب استفاده می گردد. ویبراتور ۲ اسب قابلیت چرخش شیلنگ ویبراتور تا سایز ۲ اینچ و ویبراتور ۳ اسب قابلیت چرخش شیلنگ ویبراتور تا سایز ۲.۵ اینچ را دارا می باشند.

    موتور ویبراتور بنزینی

    این نوع از ویبره بتن را می توان به عنوان پرکاربردترین مدل ویبراتور بتن، در زمان عدم دسترسی به برق ارزیابی نمود. ویبراتور بنزینی به دلیل چهارزمانه بودن و قدرت و استحکام بالایی که دارد قابلیت ساپورت شیلنگ ویبراتور در سایزهای ۱، ۱.۵، ۲ و ۲.۵  اینچ را دارا می باشد و در پروژه های بتن ریزی با حجم متوسط و بزرگ به کار گرفته می شود.

    قدرت، اصلی‌ترین حرف حسابی است که می‌توانیم از انواع موتور ویبراتور بنزینی شنیده باشیم. این موتورها در حجم و وزن برابر به‌ مراتب از نمونه‌های برقی قوی‌تر هستند. در عین ‌حال قابلیت کارکرد بهتر و تأمین سوخت مناسب‌تری از نمونه‌های دیزلی دارند. این دلایل ساده کافی است تا تقاضای بازار برای کار با انواع موتور ویبراتور بنزینی زیاد باشد. تا جایی‌که حالا به‌ عنوان پرفروش‌ترین مدل‌ها شناخته می‌شود.

    اگر به برق شبکه سراسری دسترسی ندارید و یا راه‌اندازی موتور برق ها مقرون ‌به ‌صرفه نیست و شاید در فعالیتی سیار برای ویبره زنی فضاهای بزرگ بتن‌ریزی شده فعالیت می‌کنید، در هر حالت استفاده از ویبراتور بنزینی بتن بهترین پیشنهاد است. این موتورهای بنزینی قدرتمند هستند. قابلیت کار کردن با انواع قطر پوکر شیلنگ‌های ارتعاشی را دارند و در حین کار نتایجی مؤثر و مطمئن می‌آفرینند. در سطح بازار و در نزد متخصصین بتن‌ریزی این مدل‌های موتور بنزینی را به ‌عنوان مولد ویبراتورهای مکانیکی می‌شناسند. اصولاً هر مولدی که مجزا از شیلنگ ویبراتورها طراحی ‌شده باشد، ویبراتور مکانیکی است. اما کاربرد گسترده و متداول باعث شده تا اصطلاح ویبراتور مکانیکی برای انواع موتور ویبره بنزینی استفاده شود.

    ویبراتور بنزینی با موتور چهارزمانه

    مشخصات فنی موتور ویبراتور بنزینی بتن

    از منظر فنی برای طراحی این دستگاه از موتور احتراق داخلی بنزین سوز استفاده شده ‌است. از آنجا که نیاز به قدرت چندان بالایی در طراحی دستگاه نداریم، الگوی عموم مدل‌ها در طراحی موتورهای ۲ الی ۳ اسب بخار است. موتورهای تک ‌سیلندر با روش کار هوا خنک و تنفس طبیعی هستند. از هر دو نوع موتور دو زمانه و یا ۴ زمانه برای طراحی انواع موتور ویبراتور بنزینی استفاده می‌شود. اما مدل‌های ۴ زمانه متداول‌تر هستند. ویبره بنزینی روبین یکی از بهترین نمونه‌های بازار است که در طراحی آن از موتور تک‌ سیلندر با عملکرد ۴ زمانه استفاده شده ‌است.

    در تحلیل مشخصات فنی دستگاه، ویبره بنزینی روبین را به ‌عنوان یک نمونه‌ی کارآمد معرفی می‌کنیم. این موتور تک ‌سیلندر با عملکرد ۴ زمانه است که در طراحی از الگوی هوا خنک و تنفس طبیعی استفاده می‌کند. ظرفیت تک ‌سیلندر موتور مقدار ۱۸۳ سی‌سی است. معمولاً موتورهای دیگر از برندهای دیگر نیز مقدار ظرفیتی کمتر از ۲۰۰ سی‌سی دارند.

    در طراحی ویبره بنزینی روبین از سیستم استارت الکتریکی استفاده‌ شده است. اما نمونه‌های استارت هندلی نیز متداول هستند. سبک طراحی استارت در لیست قیمت ویبره بتن تأثیرگذار است. قاعدتاً مدل‌های استارت الکتریکی قیمت بالاتری دارند. برای طراحی ویبره بنزینی روبین از باک سوخت 3.8 لیتری در کنار ظرفیت مخزن روغن 0.6 لیتری استفاده‌ شده است. این موتور در نهایت سرعت ۴000 دور بر دقیقه می‌تواند مقدار توان ۵ اسب بخار را تولید نماید.

    عموم موتورهای بنزینی کار شده در انواع موتور ویبراتور مکانیکی کم ‌و بیش شبیه به نمونه‌ی خوش ‌ساخت برند روبین هستند. موتورهای هوندا، تکنو و... از دیگر برندهای مطرح بازار در زمینه طراحی ویبراتور بنزینی بتن هستند.

    ویبراتور بنزینی روبین

    مزایای موتور ویبره بنزینی

    مزایای استفاده از ویبراتور بنزینی بتن را می‌توانیم در موارد زیر دسته‌بندی کنیم:

    • این نوع ویبره به واسطه راندمان عالی با وجود حجم کوچک و قابلیت حمل به عنوان یکی از ایده آلترین گزینه ها جهت پروژه های بتن ریزی با حجم متوسط و بزرگ شناخته می گردد.
    • قدرت ویبراتور بنزینی از نوع برقی آن بالاتر بوده و توان خروجی بیشتری دارد، همچنین مشکلاتی همچون داغ شدن ویبراتور در حین عملیات به وجود نخواهد آمد.
    •  به دلیل عدم استفاده از برق در ویبراتور بنزینی، ایمنی این نوع ویبره نسبت به ویبراتور برقی بسیار بالاتر است.
    • به دلیل به کارگیزی از قاب مستحکم، آسیب پذیری موتور ویبراتور بنزینی بسیار کمتر از انواع دیگر ویبراتور بوده و طول عمر زیادی دارند.   
    •  قدرت بالای ایجاد ارتعاش: هر اندازه حجم بتن بیشتر باشد، مقدار وزن آن نیز بالاتر است. لذا نیاز به استفاده از شیلنگ ویبراتورهای بزرگ‌تر و قوی‌تری داریم. قاعدتا در چنین شرایطی باید از انواع موتور ویبراتورهای قدرتمند استفاده کنیم. سری مدل‌های موتور ویبراتور بنزینی از چنین مولدهای قدرتمندی هستند.
    •  توانایی کار کردن با انواع شیلنگ ویبراتور: مانور مولدهای مکانیکی موتور بنزینی برای کار کردن با انواع شیلنگ ویبراتور زیاد است. آنها می‌توانند با انواع شیلنگ‌های قطر کم و یا شیلنگ‌ها با قطر زیاد در رنج ۱ الی ۳ اینچی کار کنند. در عین ‌حال توان کار کردن با انواع شیلنگ ویبراتورها در طول‌های 1.5 الی ۶ و حتی ۹ متری را دارند. البته در نهایت لازم است تا از انواع موتور ویبراتور بنزینی با مقدار قدرت مکانیکی مناسب استفاده کرده باشید.
    •  کارایی مطمئن: قابلیت کارآیی ویبراتورهای مکانیکی از نوع موتور بنزینی بهتر از دیگر گونه موتورها می‌باشد. آنها به ‌مراتب شرایط کار مطمئن‌تری به نسبت از موتورهای برقی و یا دیزلی دارند. 
    •  عدم نیاز به برق: انواع موتور ویبراتور بنزینی را می‌توانید در هر مکانی و با هر شرایطی راه‌اندازی کنید. این موتورها وابسته به کابل مانند موتورهای برقی نیستند. عملکرد مستقل آنها باعث شده تا قدرت مانور بالایی در عموم فضاهای دورافتاده، فعالیت‌های سیار و یا مناطق بدون حضور برق داشته باشند.
    •  شرایط کار در مناطق مرطوب: هر اندازه کار با موتورهای الکتریکی برای ویبره زنی مناطق مرطوب خطرناک است، این مدل‌های ویبراتور بنزینی بتن کارایی کامل در چنین فضاهایی دارند.
    •  طول عمر مفید زیاد: طول عمر مفید انواع ویبراتور بنزینی بتن زیاد است. آنها خیلی بیشتر از موتورهای دیزلی و برقی کار می‌کنند. مقدار خرابی کمی دارند و در صورت خراب شدن تعمیرات آنها چندان سخت و پرهزینه نیست. در عین ‌حال مراکز خدمات تعمیرات و سرویس انواع ویبراتور بنزینی بتن زیاد است.
    •  تأمین سوخت ساده: ویبراتور بنزینی بتن با سوخت متداول بنزین کار می‌کند. همه می‌دانیم که تأمین سوخت بنزین تا چه اندازه ساده است. در عین ‌حال قیمت بالایی ندارد. در صورتی ‌که شرایط تأمین برق نیست، قاعدتاً استفاده از سوخت بنزین گزینه مناسبی است. البته در صورت تأمین مدل‌ها که موتور ۴ زمانه دارند، می‌توانید از بنزین معمولی استفاده کنید. اما در صورت کار با مدل‌ها که موتورهای دو زمانه دارند، نیاز به استفاده از سوخت ترکیبی دارید که ساختن این نوع سوخت گاهاً چالش‌ برانگیز می‌شود.

      معایب و محدودیت‌های استفاده از انواع موتور ویبره بنزینی

      بدون تردید مولدهای موتور بنزینی بهترین مولدها برای ایجاد ارتعاش در پوکر شیلنگ ویبراتورهای مکانیکی هستند. اما این قابلیت محدودیت‌هایی نیز دارد که به قرار زیر می‌باشند.

      • آلایندگی این موتورها زیاد است و مناسب فعالیت در فضاهای سرپوشیده نیستند.
      • وزن بالاتری به نسبت از مدل‌های برقی دارند که شرایط جابه‌جایی آنها را دشوارتر می‌کند.
      • قیمت موتور ویبراتور بنزینی از نمونه‌های برقی بالاتر است.
      • بنزین اگر چه سوخت متداولی است؛ اما سوخت مطمئنی برای انبار کردن در مناطق دورافتاده نیست.
      • مقدار تولید صدای آنها به‌ مراتب بالاتر از نمونه‌های برقی است. شرایط استفاده از این مدل‌های بنزین سوز در مناطق شهری محدود است.

    انواع برندهای موتور ویبراتور بنزینی

    • موتور ویبراتور بنزینی روبین
    • موتور ویبراتور بنزینی هوندا
    • موتور ویبراتور بنزینی راتو

    برندهای مطرح همگی موتور سازهای قدرتمند در عرصه جهانی هستند. تمام ماهیت ویبراتور بنزینی بتن در طراحی و کار با همین موتورهای بنزین سوز است. لذا منطقی است که برندهای فعال در زمینه طراحی موتورهای احتراق داخلی در این زمینه دست توانمندی داشته باشند.

    موتور ویبراتور بنزینی به همراه شیلنگ ویبراتور

    در حال ‌حاضر موتور ویبره بنزینی روبین محصول کشور ژاپن از بهترین نمونه‌های بازار است. روبین از برندهای پیشرو و ریشه‌دار طراحی موتورهای کوچک و سبک بنزینی می‌باشد. برند هوندا دیگر برند ژاپنی‌ها است که سابقه طولانی و نام و آوازه‌ای ماندگار در صنعت موتورسازی جهانی دارد. هر چند در حال ‌حاضر نمونه‌های فیک و تقلبی و یا نمونه‌های طرح هوندای بازار زیاد است؛ اما به ‌هر حال از کنار موتورهای اصیل هوندا به‌ سادگی نمی‌توانیم عبور کنیم.

    در این سال‌های اخیر برندهای مطرح چینی نیز نمونه‌های کارآمد از انواع موتور ویبراتور را طراحی کرده‌اند. برند راتو یکی از همین شرکت‌های پیشرو می‌باشد.

    موتور ویبراتور دیزل

    در پروژه های بتن ریزی با حجم وسیع و بالا که موتور ویبراتور بنزینی جوابگوی کار نخواهد بود، از ویبراتور دیزلی استفاده می شود. قیمت ویبراتور دیزلی بسیار بالاتر از انواع برقی و بنزینی بوده و همین موضوع سبب گردیده از این نوع ویبره بتن تنها در پروژه های وسیع استفاده گردد.

    ویبراتور دیزلی به راحتی می توان شلنگ ویبراتور تا سایز ۳ اینچ را بچرخاند. همچنین وزن این نوع از ویبراتور بتن نسبت به انواع برقی و بنزینی بسیار سنگین تر بوده و حمل و نقل آن در محل پروژه دشوار انجام می گیرد، که همین موضوع  از دلایل کم طرفدار بودن این نوع ویبراتور محسوب می گردد.

    واژه دیزل معرف قدرت مکانیکی بسیار زیاد است. موتورهای دیزلی مخصوص تولید توان‌های بالای مکانیکی طراحی می‌شوند. قاعدتاً باید از موتور ویبراتور دیزلی انتظار تأمین توان بسیار بالایی داشته باشیم. در بحث طراحی انواع موتور ویبراتور تا زمانی ‌که قصد طراحی مولدهای سبک کار را داشته باشیم، از نمونه‌های موتور برقی و یا بنزینی استفاده می‌کنیم. اما قاعدتاً در طراحی نمونه‌های بزرگ که توانایی تولید قدرت مکانیکی بسیار بالایی دارند، باید از موتورهای دیزلی استفاده کنیم.

    قدرت مکانیکی زیاد ویژگی کلیدی است که در طراحی مدل‌های دیزلی برای فعالیت در فضاهای حجیم و بسیار سنگین بتنی پیش‌ بینی ‌شده است. لیست قیمت انواع ویبره بتن دیزلی در برندهای گوناگون بسیار بالاتر از نمونه‌های برقی و یا بنزینی است. لذا در کل مناسب فعالیت در فضاهای معمولی ساختمان‌سازی و محیط‌های شهری نیستند. از این ویبراتورها در نمونه‌های حجیم و سنگین مخصوص کار برای پروژه‌های بسیار بزرگ عمرانی و حجم زیاد بتن طراحی می‌شود.

    آشنایی با شیلنگ ویبراتور و تأثیر آن در انتخاب موتور ویبره مناسب

    هدف نهایی از طراحی و تولید انواع موتور ویبراتور برای تأمین توان ارتعاش انواع شیلنگ ویبراتور است. لذا منطقی است تا در روش کار و همچنین اصول فنی این مولدها آشنایی کافی از خود شیلنگ‌های ارتعاش بتن داشته باشید. این شیلنگ‌ها مخصوص ارتعاش بتن طراحی شده‌اند و می‌توانند مقدار حباب محبوس شده در حجم بتن را خارج سازند.

    هر شیلنگ ویبراتور یک محور فلزی با قابلیت فنری است که توسط یک عایق لاستیکی ضد آب پوشانده شده ‌است. این شیلنگ‌ها دارای بخش‌های متعدد فنی اعم از کوپلینگ، بدنه شیر، لرزه‌گیر، شیلنگ و پوکر هستند. پوکر مهم‌ترین بخش در طراحی این شیلنگ‌ها می‌باشد. پوکر در بخش انتهایی شیلنگ طراحی‌ شده است و قابلیت ایجاد حرکت ارتعاشی دارد. وقتی پوکر را در اعماق بتن می‌فرستید، ارتعاش آن باعث لرزش بتن شده که منجر به خروج حباب‌های هوا خواهد شد.

    قطر پوکر، طول پوکر و همچنین قدرت و دامنه تا فرکانس ارتعاش پوکر قابلیت حباب گیری شیلنگ ویبراتورها را معین می‌کند. قاعدتاً در طراحی انواع پوکر این المان‌های ظریف برای طراحی دقیق را مد نظر دارند. اما اصل ماجرا در تأمین توان مکانیکی پوکر نهفته است. پوکر وسیله‌ای است که حرکت چرخش محور فنری شیلنگ را تبدیل به قدرت ارتعاش می‌نماید. بنابراین مقدار قدرت برای چرخش فنر از جمله نکات مهم برای کار کردن با انواع شیلنگ ویبراتور می‌باشد.

    هر شیلنگ ویبراتور از طریق کوپلینگ با محور انواع موتور ویبراتور در تماس است. چرخش محور موتور ویبراتور باعث چرخش کوپلینگ و در ادامه چرخش محور فنری شیلنگ شده تا در نهایت قدرت ارتعاش پوکر فراهم آید. اما قاعدتاً نمی‌توانیم با هر مقدار قدرت مکانیکی، مقدار ارتعاش لازم پوکر در عمق سنگین و حجیم بتن را فراهم آوریم.

    یکی از نکات مهم در کار ویبره زنی هماهنگی لازم میان قدرت انواع موتور ویبراتور و قابلیت ارتعاش پوکر تا طول شیلنگ و همچنین حجم بتن است.

    انواع شیلنگ ویبراتور در قطرهای گوناگون پوکر از مقدار ۱ الی ۵ اینچی طراحی می‌شوند. در عین ‌حال طول این شیلنگ‌ها مقدار ۱ الی ۶ متری است. از انواع موتور ویبراتور برقی برای ارتعاش شیلنگ‌ها تا طول ۴ متری با قطر تا حداکثر 2.5 اینچی استفاده می‌شود. انواع ویبره بنزینی بتن نیز مناسب کار با مدل‌ها در طول‌های ۲ الی ۶ متری با قطر تا حداکثر ۴ اینچی می‌باشند. برای کار با شیلنگ ویبراتورهای خیلی ضخیم باید از نمونه موتور ویبراتورهای قدرتمند دیزلی استفاده کنید.

    نکات کلیدی برای تعمیر و روش‌های نگهداری از انواع موتور ویبراتور

    روش کار امن و اصولی با انواع موتور ویبره برقی و بنزینی متفاوت است. لکن در کلیات کار مشترک هستند. لذا در این بخش به ‌تفصیل از کلیات برای کار اصولی در عملیات‌های متنوع ویبره زنی صحبت می‌کنیم. قاعدتاً به ‌عنوان پیمانکار حرفه‌ای عملیات ویبره زنی باید دیدگاه فنی مناسبی از جزئیات هر پروژه عمرانی داشته باشید. اما نکات کلیدی در تعمیرات حرفه‌ای و روش‌های نگهداری اصولی به ‌قرار زیر هستند.

    • اگر از انواع ویبراتور برقی بتن استفاده می‌کنید، لازم است تا تمام مراتب ایمنی برای جلوگیری از برق گرفتگی را رعایت کرده باشید. استفاده از دستکش‌های مخصوص لاستیکی یکی از همین موارد ایمنی است.
    • بازدید کابل چه از نظر سالم بودن و یا عبور از محل امن از دیگر نکات کار با انواع ویبراتور برقی بتن است. لازم است تا کابل‌های پاره‌ شده، له ‌شده، تاب برداشته و یا گره‌ خورده را تعویض کنید. در عین ‌حال از ایجاد هر گونه احتمال خطر آسیب دیدن کابل ها جداً پرهیز نمایید.
    • در صورت استفاده از ویبراتور بنزینی بتن لازم است تا سوخت یدکی را در مکانی امن و به ‌دور از گرما تا تابش مستقیم آفتاب نگهداری کنید. درجه احتراق بنزین کم است و به ‌سرعت آتش می‌گیرد. لذا اگر در مناطق دورافتاده هستید و نیاز به انبار حجم قابل ‌توجه سوخت دارید، بهتر است از انواع موتور ویبراتور دیزلی تهیه کنید.
    • اگر چه پوکر شیلنگ ویبراتور دایماً در تماس با بتن قرار دارد؛ اما نباید بدنه موتور ویبراتورها در تماس با آب و بتن باشد. طول شیلنگ ویبراتورها محدود است. لذا در حین کار مطمئن باشید که تحت هر شرایطی موتور ویبراتور با فاصله مناسب از بتن و آب قرار گرفته است.
    • گریس زنی داخل کوپلینگ شفت شیلنگ از نکات کلیدی در حین کار می‌باشد. این گریس زنی مانع از فشار مضاعف به موتور ویبراتور خواهد شد. لازم است تا پس ‌از هر ۲۰۰ ساعت کار فضای داخل کوپلینگ شیلنگ ویبراتورها را با گریس نسوز بپوشانید.
    • در بازدیدهای دوره‌ای از سالم بودن و محکم بودن تمام اتصالات پیچ و مهره‌ای دستگاه ویبراتور اطمینان حاصل نمایید .
    • پس ‌از پایان کار حتماً بدنه شیلنگ و همچنین بدنه موتور ویبراتور را به ‌طور کامل تمیز نمایید. وجود هر گونه شیرابه بتن جامانده بر روی بدنه موتور باعث استهلاک سریع دستگاه خواهد شد. 
    • پس ‌از اتمام کار حتماً شیلنگ ویبراتور را از روی شفت موتور ویبراتور باز کنید و شفت دستگاه را با کلاهک محافظ مخصوص پلاستیکی بپوشانید. این کار مانع از آسیب شفت موتور شده، در عین ‌حال از ورود گرد و خاک جلوگیری می‌کند.
    • دستگاه را در محیط مناسب و به ‌دور از تابش نور مستقیم خورشید قرار دهید.
    • از شیلنگ ویبراتور با طول و قطر مناسب پوکر برای کار با انواع موتور ویبراتور استفاده کنید. استفاده از شیلنگ‌ها با قطر پوکر زیاد و یا طول بزرگ‌تر از حد تعریف ‌شده موتور باعث فشار زیادی بر روی موتور می‌شوند.
    • از دستگاه با ظرفیت توان دهی مناسب برای ارتعاش حجم بتن استفاده کنید. همان‌ طور که موتورهای کم‌ توان مناسب ارتعاش بتن در فضاهای بزرگ نیستند، مولدهای قدرتمند نیز نمی‌توانند کارآیی کافی در فضاهای کوچک داشته باشند.
    • از جابجایی دستگاه مادامیکه روشن است، جداً خودداری کنید. این مورد شامل موتور ویبراتور برقی (شاسی متحرک) نیست. چرا که در این مدل‌های شاسی متحرک عاری از به ‌هم خوردن تعادل موتور آن را بر روی یک محور بلبرینگ دار می‌چرخانند.
    موتور ویبراتور برقی به همراه شیلنگ ویبراتور

    تأثیر قدرت موتور ویبراتور در بتن‌ریزی

    هدف نهایی ما از طراحی انواع شیلنگ ویبراتور ایجاد ارتعاش در داخل بتن و خارج کردن تمام حباب‌های مانده در داخل آن است. اما این عملیات چالش‌های خاص خودش را دارد. ارتعاش کم ‌توان با دامنه کوتاه نمی‌تواند وزن سنگین بتن را به لرزه درآورد. به ‌این ‌ترتیب حباب‌ها در داخل بتن باقی می‌مانند. در عین ‌حال ارتعاش خیلی قدرتمند که فراتر از حجم بتن و یا نوع دانه بندی بتن باشد، باعث جابجا شدن ذرات سنگین بتن شده و خطر دو فاز شدن بتن را به‌ دنبال دارد. به ‌این ‌ترتیب داشتن مهارت برای پیدا کردن نوع شیلنگ ویبراتور با قدرت ارتعاش مناسب اهمیت بالایی دارد.

    برای رسیدن به بتن با شرایط معقول باید از شیلنگ ویبره که قطر پوکر مناسبی دارد، استفاده کنیم. در نهایت لازم است تا موتور ویبراتور انتخاب ‌شده قدرت مکانیکی کافی برای ارتعاش مناسب پوکر را داشته باشد. به ‌این ‌ترتیب با انتخاب نوع شیلنگ ویبراتور مناسب در طول و قطر پوکر مناسب و همچنین استفاده از انواع موتور ویبراتور در قدرت کافی توان بالایی برای رسیدن به بتن مرغوب و ساختار همگن داریم.

    جمع بندی خرید دستگاه ویبراتور

    انواع موتور ویبراتور چه در مدل‌های برقی و یا بنزینی و دیزلی مخصوص ارتعاشی بتن و کار کردن با انواع شیلنگ ویبراتور طراحی شده‌اند. حضور برق شبکه سراسری چه از نوع تک‌فاز و یا سه فاز شرایط کار با ویبراتور برقی بتن را ساده‌تر می‌کند. در این ‌صورت استفاده از مولدهای برقی مناسب‌تر است. اما در چنین شرایطی لازم است تا حضور امن برای عملکرد تجهیزات الکتریکی را جدی بگیرید.

    در صورتی‌ که باید در مناطق دورافتاده و یا فضاهای سیار فعالیت کنید و یا نیاز به توان مکانیکی بسیار بالایی دارید، قاعدتاً استفاده از ویبراتور بنزینی بتن مناسب‌تر است. قیمت موتور ویبراتور بنزینی از نمونه‌های برقی بالاتر است. اما شرایط کار مطمئن‌تر و قوی‌تری را تأمین می‌نماید. نکته‌های بسیاری در تعیین لیست قیمت ویبره بتن نقش بازی می‌کنند. برند سازنده، قدرت، نوع موتور، طراحی شاسی و قابلیت کار با انواع شیلنگ ویبراتور از جمله نکات تأثیرگذار برای تعیین لیست قیمت انواع ویبره بتن هستند.

    قاعدتاً در حین چنین عملیات خطیری نباید معیار اصلی شما قیمت موتور ویبراتور باشد. بلکه لازم است تا انواع موتور ویبراتور با توان مناسب را در بهترین شرایط فروش و قیمت‌گذاری از فروشگاهی مطمئن تهیه نمایید.

    ویبراتور بتن دیزلی

    لیست قیمت انواع موتور ویبراتور

    در این قسمت یک لیست قیمت کامل از انواع موتور ویبراتور بتن ایجاد نموده ایم تا شما بتوانید به راحتی انواع ویبره بتن را با یکدیگر مقایسه و انتخاب خود را با آگاهی کامل انجام دهید.

    به این مورد توجه داشته باشید که به دلیل نوسانات قیمت در بازار امکان تغییر قیمت ها بدون اطلاع قبلی امکان پذیر می باشد و جهت اطلاع از قیمت به روز موتور ویبراتور با واحد فروش شرکت نیکاکورپ تماس حاصل فرمایید. 

    برای اطلاع از قیمت و مشخصه‌های فنی انواع موتور ویبراتور می‌توانید از خدمات فروش آنلاین سایت نیکا کورپ مجری مستقیم عرضه ماشین‌آلات ساختمانی در سراسر کشور استفاده کنید. کارشناسان نیکا کورپ آماده هستند تا به شما در انتخابی مناسب با انواع پروژه‌های عمرانی و ویبره زنی بتن مشاوره‌های تخصصی را ارائه نمایند.

    قدرت و نوع موتور ویبراتورقیمت (تومان)
    قیمت ویبراتور برقی ۲ اسب شاسی ثابت۱.۴۵۰.۰۰۰ تومان
    قیمت ویبراتور برقی ۲ اسب شاسی متحرک۱.۲۵۰.۰۰۰ تومان
    قیمت ویبراتور برقی ۳ اسب شاسی ثابت۱.۹۵۰.۰۰۰ تومان
    قیمت ویبراتور برقی ۳ اسب شاسی متحرک۱.۷۵۰.۰۰۰ تومان
    قیمت موتور ویبراتور بنزینی روبین چین۱.۶۵۰.۰۰۰ تومان
    قیمت موتور ویبراتور بنزینی روبین ژاپن۳.۹۵۰.۰۰۰ تومان
    قیمت ویبراتور بنزینی هوندا ۱.۳۰۰.۰۰۰ تومان
    قیمت موتور ویبراتور راتو۱.۹۰۰.۰۰۰ تومان
    قیمت موتور ویبراتور دیزل با موتور ۵ اسب گلد اسپرینگ ۳.۴۵۰.۰۰۰ تومان
    قیمت موتور ویبراتور دیزل با موتور ۵ اسب کاما ۳.۶۰۰.۰۰۰ تومان

        مرتب‌سازی مقالات:

      • پیش‌فرض
      • جدید‌ترین
      • پربازدیدترین
      • بیشترین امتیاز

        جدید‌ترین مقالات:

      مشاهده مقالات بیشتر
      دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید:
      کاربر میهمان

      تایید و ارسال
      انصراف
      دیدگاه کابران:
        نمایش دیدگاه‌های بیشتر