خرید و مشاوره فنی: 33521405-026

پمپ دیافراگمی بادی

برای استعلام قیمت، تماس بگیرید.

تماس با ما
پمپ دیافراگمی بادی
  • پمپ دیافراگمی بادی
  • ارسال به سراسر ایران

  • پشتیبانی از ۹ الی ۲۱

  • کمترین هزینه ممکن

  • امکان خرید ۲۴ ساعته

  • پرداخت نقد

  • نقد و بررسی
  • مشخصات فنی
  • نظرات کاربران
  • پرسش و پاسخ

فهرست مطالب

پمپ دیافراگمی بادی چیست؟

پمپ  دیافراگمی بادی از پرمصرف ترین انواع پمپ های دیافراگمی می باشد که به AOD یا AODD  معروف هستند. پمپ دیافراگمی بادی تشکیل شده از دو دیافراگم که به وسیله ی فشار هوا کار می کند و محفظه ی هوا در پشت این دیافراگم به یک شیر اطمینان وصل می باشد. پمپ دیافراگمی بادی دارای جنس های مختلفی می باشند که از جمله ی آن ها می توان به پلاستیک، آلومینیوم، استیل و .. اشاره کرد.

پمپ دیافراگمی بادی مدلی از پمپ های دیافراگمی جابه جایی مثبت می باشد که به وسیله ی نیروی هوای فشرده و همچنین به وسیله ی حرکت رفت و برگشتی دیافراگم سیال موجود را متراکم می کند. پمپ های دیافراگم پنوماتیک همانطور که گفتیم دو دیافراگم و یا لاستیک دارند که هر دیافراگم در سایز های بزرگ به صورت دوبل می باشد. باید متذکر شد که به دلیل حرکت رفت و برگشتی که در دیافراگم وجود دارد در این پمپ دیافراگمی بادی جریان خروجی که در این پمپ ها وجود دارد به صورت پالس و یا نوسانی می باشد. اگر شما زمانی احتیاج به جریان یکنواخت داشتید می توانید در قسمت خروجی آن ها از یک منبع به منظور انبساط و یا دمپر استفاده کرد. پمپ های دیافراگمی بادی آبند مکانیکی ندارند به همین دلیل است که هیچ زمانی این پمپ دچار نشتی نخواهد شد که این امر یکی از مزایای مهم پمپ های پنوماتیک می باشد که به خاطر این مزیت مهم می توان از این پمپ دیافراگمی بادی در صنایع مختلف و برای پمپاژ کردن  مایعات سمی و گران قیمت و یا قابل اشتعال استفاده می شود. در خروجی و ورودی پمپ دیافراگمی بادی شیر توپی یا همان گلوله وجود دارد، زمانی که مکش سیال انجام می شود  شیر خروجی مسدود می شود و زمانی که دهش قرار است انجام شود شیر ورودی مسدود خواهد شد. کار آبندی شیر ها به وسیله ی سیت و یا نشیمنگاه انجام می شود. در پمپ دیافراگمی بادی به منظور کاهش صدا از فیلتر کاهش صدا در قسمت هوای ورودی استفاده می شود. این نوع پمپ ها دارای وزن بسیار پایینی می باشند.

پمپ های دیافراگمی به صورت گسترده در صنایع مختلف استفاده می شود. این پمپ ها از نمونه های پمپ های جابجایی مثبت می باشد. راه اندازی این پمپ ها  می تواند به صورت دستی، برقی، و یا پنوماتیکی باشد. این پمپ های دیافراگمی بر اساس مکانیزم رفت و برگشتی کار می کند. پمپ های دیافراگمی بادی دارای خصوصیات منحصر به فردی می باشد که می توان از آن ها به کم حجم بودن، خود مکش بودن از ابتدای راه اندازی، مناسب برای انتقال مواد قابل اشتعال و انفجار،راحت و آسان در جا به جایی و نصب، قابل استفاده در انتقال مواد شیمیایی و بسیار خورنده، دارای مقاومت در برابر کارکرد خشک، بدون نیاز به آب بند و بدون نشتی، بهداشتی بودن و قابل استفاده در صنایع غذایی و دارویی و ... اشاره کرد.

پمپ دیافراگمی بادی

مزایای پمپ دیافراگمی

پمپ های دیافراگمی دارای مزایای زیاد و بی شماری می باشد که در اینجا شما را با آن ها آشنا می کنیم:

ایمنی بالا: پمپ های دیافراگمی با کمپرسور هوا کار می کنند و نیروی محرک آن ها هوا می باشد به همین سبب بسیار امنیت بالایی دارد. این پمپ های دیافراگمی ضد انفجار هستند و گواهینامه معتبر جهانی را دارند.

پرتابل و نصب آسان: این پمپ های دیافراگمی به راحتی جا به جا می شوند و قابلیت حمل آسان دارد و به راحتی می توان آن ها جا به جا کرد و به محل دیگر برد. برای نصب این پمپ ها نیز تنها کافی است که خروجی هوای کمپرسور را به قسمت ورودی هوای این پمپ وصل کنید تا این پمپ آماده ی راه اندازی شود. برای نصب این پمپ ها تنوع بالایی وجود دارد که باعث مزیت این پمپ ها می شود.

خود مکشی: خود مکش بودن این پمپ های دیافراگمی یکی از ویژگی های مثبت این پمپ ها می باشد. این پمپ ها قدرت ساکشن و مکش بسیار بالایی دارند که بدون احتیاج به هیچ تجهیزاتی و بدون نیاز به هواگیری انواع مختلف سیالات را مکش می کند.

فشار و آب دهی متغیر: این پمپ های دیافراگمی فشار و آب دهی متغیری دارند و می توانند با تغییر فشار هوای کمپرسور، مقدار فشار و آب دهی پمپ را تغییر داد.

غوطه وری: این پمپ ها توانایی این را دارد که سیال را از داخل پمپاژ کند به همین سبب برای موادی که حساسیت بالایی برای انتقال لازم دارند بسیار مفید و مناسب می باشد و می توان با توجه به این مزیت بدون هیچ آسیبی سیال ها را انتقال داد.

در ادامه توضیحاتی را درباره پر مصرف ترین برند های پمپ های دیافراگمی در ایران از گذشته تا به حال بیان خواهیم کرد.

پمپ دیافراگمی پنوماتیک

پمپ دیافراگمی ایرانی

پمپ دیافراگمی ایرانی از نوع مدل پمپ پنوماتیک دیافراگمی می باشد. این مدل از پمپ دارای بدنه آلومینیوم می باشد که دارای گارانتی پس از فروش نیز می باشد. این پمپ به وسیله ی محرک پنوماتیک و فشار هوا ( بادی) کار می کند به همین جهت احتیاجی به برق ندارد. این مدل از پمپ ها مزایای مختلفی دارند که در اینجا شما را با آن ها آشنا می کنیم. این مزایا شامل: عدم نیاز به روغن کاری و گریس کاری، عدم نیاز به هواگیری، عدم نیاز به تخصص برای راه اندازی و استفاده، به وجود نیامدن  مشکل در صورت مسدود شدن، عدم نیاز به تجهیزات الکتریکی مثل واحد مراقبت و کلید، عدم نیاز به تراز بودن این پمپ در مکان نصب و ... می باشد.

پمپ دیافراگمی aro

پمپ دیافراگمی آرو یک برند آمریکایی می باشد. این برند آمریکایی یکی از تولید کنندگان پیشرو پمپ در جهان می باشد. این شرکت و برند آمریکایی تجهیزات و لوازم مورد نیاز برای صنایع را به منظور مدیریت سیالات فراهم می کند. سابقه ی این شرکت حدود 85 سال می باشد. این شرکت محصولات متفاوتی دارد از این محصولات می توان به ساخت و تولید پمپ دیافراگمی، پمپ پیستونی، والو های پنوماتیک و ... اشاره کرد. این شرکت در تمام کشور های اروپا و آسیا از جمله کشور ایران محصولات خود را ارائه می دهد. آرو در زمینه ی مدیریت کیفیت دارای گواهینامه ی معتبر جهانی می باشد. پمپ دیافراگمی آرو انواع متفاوتی دارد در زیر شما را با این مدل ها آشنا می کنیم:

پمپ دیافراگمی آرو سری expert ( پلاستیک)

این مدل از پمپ های دیافراگمی یکی از انواعی است که بیشترین کاربرد را دارد زیرا ضریب اطمینان آن و راندمانی که در بر دارد بسیار بالا می باشد. این پمپ های سری قابلیت ها و ویژگی های متفاوتی دارد که می توان به  قابلیت حمل، نصب آسان، ضد انفجار بودن، راندمان بالا، تعمیر و نگهداری آسان و ... اشاره کرد. پمپ های دیافراگمی آرو سری، دارای گواهینامه atex  می باشد. پمپ دیافراگمی سری expert پلاستیک دارای دو نوع پلی پروپیلن و PVDF می باشد. این پمپ کاربرد های متفاوتی دارد از جمله در صنایع شیمیایی برای چسب، رنگ، مواد سمی، انواع حلال، گریس و ... و همچنین در صنایع پتروشیمی برای انتقال بنزین، نفت و ... و همچنین صنایع غذایی برای انتقال انواع رب، شکلات، سس و مربا و ... و دیگر صنایع کاربرد دارد.

پمپ دیافراگمی آرو سری expert (فلزی)

پمپ دیافراگمی آرو سری expert همانطور که گفتیم از پرکاربردترین انواع پمپ های آرو می باشد. نوع فلزی این پمپ های سری  4 مدل دارد که شامل استیل، چدن، آلومینیوم و hastelloy  می باشد. کاربرد های این پمپ ها نیز مانند مدل پلاستیک آن در صنایع غذایی، صنایع پتروشیمی ، صنایع شیمیایی و صنایع دیگر می باشد.

پمپ دیافراگمی آرو

 تعمیر پمپ دیافراگمی بادی

پمپ دیافراگمی بادی اگر به طور منظم و به موقع سرویس شوند و همچنین اگر شرایط کاری آن ها سنگین نباشد،  بسیار به ندرت دچار استهلاک و آسیب خواهند شد. اما ممکن است با وجود رعایت مواردی که گفتیم باز هم پمپ دیافراگمی بادی دچار آسیب شود و به تعمیرات احتیاج پیدا کند. برای تعمیر پمپ دیافراگمی بادی باید حتما تعمیرکار ماهری پیدا کنید در غیر این صورت ممکن است علاوه بر اینکه نتوانید پمپ را تعمیر کنید به قطعات دیگر آن نیز آسیب بزند. پیدا کردن قطعات اصلی و تجهیزات مناسب نیز بسیار در تعمیر پمپ اهمیت دارد. از بتوانید شرایط تعمیر پمپ را به درستی اجرا کنید حتما می توانید که پمپ دیافراگمی بادی خود را دوباره به راه انداخته و برای مدت طولانی از آن استفاده کنید.

اجزا پمپ دیافراگمی بادی

پمپ دیافراگمی بادی از قطعات و اجزا مختلفی تشکلیل می شوند. ما در اینجا به برخی از قطعات پمپ دیافراگمی بادی اشاره خواهیم کرد تا شما به صورت مختصر با آن ها آشنایی داشته باشید. اجزا پمپ دیافراگمی بادی شامل موارد زیر می باشد:

شیر های توپی، ورودی پمپ دیافراگمی، خروجی پمپ دیافراگمی، محفظه ی تراکم سیال، دیافراگم اولیه که در واقع همان قسمتی است که با سیال در تماس می باشد، دیافراگم ثانویه که در واقع همان قسمتی است که با هوا در ارتباط می باشد، تبدیل کننده هوای فشرده.

اجزایی که در بالا نام بردیم در واقع جزء مهم ترین اجزای پمپ دیافراگمی بادی می باشد.

اجزا پمپ دیافراگمی

مشخصات فنی پمپ دیافراگمی بادی

در پمپ دیافراگمی بادی استاندارد دارای یک ورودی و یک خروجی می باشند. در پمپ دیافراگمی بادی تنها یک سیال انتقال داده می شود اما در پمپ های دیافراگمی دو ورودی و دو خروجی وجود دارد که می تواند به صورت سفارشی ساخته شود و قابلیت این را دارد که به صورت همزمان دو سیال را پمپاژ کند. سایز خروجی و ورودی پمپ های دیافراگمی به طور یکسان می باشد. ورودی پمپ های دیافراگمی عموما در پایین پمپ می باشد و خروجی آن در قسمت بالایی پمپ قرار دارد.

جنس پمپ دیافراگمی بادی

بدنه و ساختمان اصلی پمپ دیافراگمی بادی عموما در متریال های آلومینیوم، پلی پروپیلن، استنلس استیلو پلی ونیلیدین فلورایدتولید می شوند. دیافراگم پمپ دیافراگمی بادی در متریال های اتیلن پروپیلن دی ان مونومر،هایترل،  سنتوپرن ، وایتون، نئوپرنو تفلوندر بازار موجود می باشد که فرد باید متناسب با نوع و دمای سیال پمپ شونده، پمپ مورد نیاز خود را انتخاب کند و مورد استفاده قرار دهد. در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی می توان از پمپ های دیافراگمی جنس استیل با استاندارداستفاده کرد. برای جابجایی و انتقال انواع حلال ها و مواد نفتی با توجه به متریال پمپ با تطابق شیمیایی سیال می توان از پمپ های آلومینیوم و یا استیل استفاده کرد. همچنین برای جابجایی و انتقال انواع اسیدها یا سیالات خورنده و دارای مواد جامد محلول به مانند دوغاب نیز می توان از پمپ های پلیمری با متریال پلی پروپیلن ویا پلی ونیلیدین فلورایداستفاده کرد.

نصب پمپ دیافراگمی بادی

برای نصب کردن پمپ دیافراگمی بادی حتما باید به نوع کانکشن خروجی و ورودی پمپ بسیار دقت شود که این کانکشن ها در نوع های رزوه ای و یا فلنجی در بازار موجود می باشند. بعضی از این پمپ های دیافراگمی ضد آب می باشند و توانایی این را دارند که درون مخزن و در آب نصب شوند. پمپ دیافراگمی بادی بسته به برند شرکت سازنده و سایزی که دارد دارای مکش های بالایی می باشد که به دلیل این مکش بالا می تواند در سطحی بالاتر و یا هم راستا با سطح سیال موجود قرار بگیرد و نصب شود. پمپ دیافراگمی بادی به مانند پمپ های سانتریفیوژ احتیاج به هواگیری ندارند و این توانایی را دارند که با مکش بسیار بالایی که دارند سیال موجود را از عمق چند متری نیز بدون هیچ هواگیری مکش کنند. به دلیل همین توانایی است که می توان از این پمپ دیافراگمی بادی برای استفاده در تخلیه بشکه به کار برد. این پمپ دیافراگمی بادی فاقد الکتروموتور می باشند به همین سبب می توان آن ها را در مکان هایی که تهویه مناسبی ندارند و یا حتی در درون یک جعبه و باکس نگه داشت و نصب کرد.

برند ها و شرکت های سازنده پمپ دیافراگمی بادی

در اینجا شما را با برند ها و شرکت های سازنده پمپ دیافراگمی بادی آشنا می کنیم.

پمپ دیافراگمی ARO INGERSOLL RAND

پمپ دیافراگمی  ALL - FLO

پمپ دیافراگمی DEBEM

پمپ دیافراگمی POMKAR

پمپ دیافراگمی GRACO HUSKY

پمپ دیافراگمیWILDEN

پمپ دیافراگمی RIVER WAVE

پمپ دیافراگمی DIA

پمپ دیافراگمی YAMADA

برند ها و شرکت هایی که در بالا برای شما معرفی کردیم همگی در ساخت و تولید پمپ دیافراگمی بادی با تجربه می باشند.

 

انواع پمپ دیافراگمی

موارد استفاده از پمپ دیافراگمی بادی

موارد استفاده پمپ دیافراگمی در صنایع مختلف:

۱- واحد های انتقال و فیلتراسیون آب، فاضلاب و پسماندهای صنعتی

۲- تخلیه و بارگیری مخازن ، تانکر و کامیون های انتقال انواع سیالات

۳- بارگیری و تخلیه مخازن ثابت

۴- فرمولاسیون و حوضچه های تهیه مواد

۵- تجهیزات و واحد های فرآوری و بازیافت سیالات

۶- تجهیزات و سیستم های شستشو

۷- تجهیزات پر کن و بسته بندی

پمپ دیافراگمی پنوماتیک

سوالات متداول پمپ دیافراگمی

 هنگام خرید پمپ دیافراگمی باید به چه نکاتی توجه کرد؟

پمپ دیافراگمی را می توان برای انتقال انواع سیالات، مواد خوراکی و غذایی، حلال ها، انواع اسیدها و ... استفاده کرد و به همین دلیل یکی از پرکاربرد ترین پمپ های انتقال دهنده در ایران می باشند. از این رو باید هنگام خرید به نکاتی توجه کرد تا هنگام راه اندازی و استفاده از پمپ با مشکل مواجه نشوید.

جنس بدنه و جنس دیافراگم پمپ: پمپ های دیافراگمی از لحاظ جنس بدنه به 3 مدل بدنه پُلی پُروپیلِن (PP) یا همان پلاستیکی، آلومینیومی و استیل تقسیم بندی می شوند همچنین دیافراگم های این مدل پمپ ها در 3 نوع لاستیکی، سانتروپرن و تفلونی تولید می شوند. از این رو شما باید با بررسی کاتالوگ محصول و با توجه به نوع سیال یا ماده جنس بدنه پمپ و جنس دیافراگم را انتخاب کنید. برای این چالش 2 راه حل وجود دارد:

1- مشاوره با فروشنده: شما می توانید با فروشنده این پمپ ها قبل از خرید مشورت لازم را انجام دهید تا با توجه به تجربه و تخصص فروشنده پمپی متناسب با سیال شما را به شما پیشنهاد دهد.

2- رجوع به جدول اختصاصی مواد شیمیایی: اکثر برندهای معتبر تولید کننده پمپ دیافراگمی، یک جدول اختصاصی (شبیه جدول زیر) برای انواع مواد شیمیایی، اسید ها، حلال ها، چسب ها و ... دارند که فرمول شیمیایی همگی این موارد در آن جدول ذکر شده است. در این جدول با توجه به نوع ماده شیمیایی می توانید بهترین انتخاب را درباره جنس بدنه پمپ و جنس دیافراگم پمپ داشته باشید. به عنوان مثال در جدولی که توسط کمپانی Dia ترکیه عرضه شده است حرف (A) به معنای Excellent یعنی انتخاب خیلی عالی، حرف (B) به معنای Good یعنی انتخاب خوب و حرف (C) به معنای Fair to Poor به معنای انتخاب نسبتاً ضعیف و نامناسب است.

سایز پمپ: این مدل پمپ های از سایز 1/4 اینچ الی 3 اینچ تولید می شوند که در کاتالوگ هر سایزی دبی خروجی پمپ ذکر شده است. شما می توانید با توجه به نیازتان به دبی خروجی سیال بر حسب لیتر/دقیقه سایز مناسب را انتخاب کنید تا در کارکرد خط انتقال دهنده سیال مشکلی به وجود نیاید.

آیا لوازم یدکی پمپ های دیافراگمی موجود است؟

در حاضر برندهای مطرح تولید کننده پمپ های دیافراگمی از کشور ترکیه نظیر Pumpport، DIA و Pomkar در ایران در حال فعالیت هستند و همگی این پمپ ها همراه با لوازم یدکی مانند دیافراگم، بک آپ دیافراگم، توپی، سیت و ... موجود است و می توان هنگام سرویس های دوره ای در صورت مشاهده مستهلک شدن اجزای پمپ، اجزای جدید را جایگزین کرد.

پمپ پنوماتیک بدنه آلومینیومی

شما مشتریان گرامی می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر از خرید پمپ دیافراگمی بادی با فروشگاه نیکا  در تماس باشید.

    دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید:
    کاربر میهمان

    تایید و ارسال
    انصراف
    دیدگاه کابران:
      نمایش دیدگاه‌های بیشتر

        مرتب‌سازی محصولات:

      • پیش‌فرض
      • ارزان‌ترین
      • گران‌ترین
      • جدید‌ترین
      • پرفروش‌ترین
      • پربازدیدترین
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5