خرید و مشاوره فنی: 33521405-026

کنترلر آبیاری

کنترلر آبیاری

    مرتب‌سازی محصولات:

  • پیش‌فرض
  • ارزان‌ترین
  • گران‌ترین
  • جدید‌ترین
  • پرفروش‌ترین
  • پربازدیدترین

کنترلر آبیاری رین Rain

5

کنترلر هانتر hunter

5

فهرست مطالب

به کارگیری سیستم آبیاری هوشمند و استفاده از کنترلر آبیاری به عنوان یکی از ایده آل ترین روش ها جهت جلوگیری از هدر رفت آب در مقیاس های مختلف همچون خانه ها و باغچه های کوچک تا مقیاس های بزرگ همچون مزارع کشاورزی و زمین های چمن قوتبال به شمار می روند.

در کنترلرهای آبیاری میتوان بر اساس فاکتورهای مختلف همچون آب موردنیاز گیاه، شرایط خاک، تبخیر آب، دما و... را در نظر گرفته و تعداد دفعات و مدت زمان آبیاری را بر آن اساس برنامه ریزی نمود.

از معروفترین برندهای سیستم آبیاری هوشمند، می توان به کنترلر هانتر و کنترلر رین اشاره نمود. کنترلر شیر برقی در انواع 2 ایستگاهه، 4 ایستگاهه و 8 ایستگاهه موجود می باشد.

آبیاری زمین های زراعی

یکی از مسائل مهم و حیاتی که هر کشاورز و باغبانی می بایست در زمین های زراعی و باغبانی خویش بدان توجه و اهتمام ویژه ای بورزد؛ آبیاری نمودن زمین های زراعی می باشد. در صورتی که سیستم آبیاری زمین های کشاورزی به خوبی صورت گیرد و گیاهان و محصولات مختلف کشاورزی از آب سیراب شوند و یا حداقل میزان آب به آن ها رسیده باشد؛ می توان به رشد و نمو محصولات تولید شده اطمینان حاصل کرد و پس از گذشت مدت زمانی شاهد باروری محصولات خود بود.

بنابراین گیاهان و محصولات کشت شده شما یا فضاهای سبز و چمنزارها نیاز مبرمی به آب دارند که به صورت روزانه یا  در بازه های زمانی کوتاه مدت آن ها را آبیاری نمود. در زمینه آبیاری فضاهای سبز امروزه ابداعات خاص و ویژه ای صورت گرفته و کم کم رواج گسترده ای به خود دیده اند که یکی از این ابزارآلات استفاده از کنترلر آبیاری می باشد.

کنترلر آبیاری خود دارای انواع و اقسام مختلفی است که در ادامه ضمن معرفی این ابزار کارآمد به منظور آبیاری نمودن انواع فضاهای سبز و زمین های زراعی به ذکر اطلاعاتی مفید در این خصوص پرداخته می شود.

آشنایی با کنترلر آبیاری

همان طور که از نام کنترلر آبیاری کاملا مشخص و هویداست؛ این محصول کارآمد دستگاهی می باشد که به وسیله آن می توان سیستم های آبیاری اتوماتیک، سیستم های آبیاری به صورت قطره ای، انواع آب پاش های موجود در فضاهای سبز و پارک ها، آب پاش های موجود در مزارع و زمین های کشاورزی و... را کنترل نمود. به همین جهت است که نام کنترلر آبیاری را روی آن نهاده اند.

با استفاده از این وسیله کارساز به راحتی می توان فراوانی آبیاری، زمان شروع و نیز مدت زمان آبیاری را تنظیم و کنترل نمود. بنابراین در صورتی که می خواهید از سیستم آبیاری خود در فضاهای سبز و نیز زمین های زراعی به خوبی بهره مند شوید؛ شما نیاز به یک دستگاهی به نام کنترلر آبیاری دارید تا به وسیله آن بتوانید کنترل بیشتر و بهینه تری روی سیستم آبیاری اتوماتیک، قطره ای و... داشته باشید. به کنترلر آبیاری، تایمر آبیاری نیز گفته می شود.

این دستگاه با استفاده از یک یا چند خروجی می تواند تمامی مراحل مربوط به سیستم های مختلف آبیاری را چه به صورت قطره ای یا بارانی و آب پاش های مختلف کنترل نماید.

کارکرد کنترلر آبیاری

کارکرد عمده کنترلر آبیاری بدین صورت است که شما بصورت هوشمند و اتوماتیک می توانید به دستگاه مربوطه برنامه بدهید تا به عنوان مثال: به دستگاه مربوطه فرمان بدهید که در فلان ساعت شیر برقی شماره یک را خود به صورت اتوماتیک باز کند یا در فلان ساعت آن را ببندد.

بنابراین با در نظر گرفتن این مسئله شما می توانید با استفاده از کنترلر آبیاری در مصرف آب تا حد بسیار زیادی صرفه جویی کنید و در عین حال از نیروی انسانی زیاد و انجام کارهای طاقت فرسا در این زمینه جلوگیری به عمل آورید.

بنابراین دیگر نیازی نیست که طول و عرض زمین های مختلف را طی کرده و شیرهای برقی آن ها را باز و بسته کنید یا حتی در صورت فراموشی حجم زیادی از آب را هدر بدهید. بلکه دیگر شما می توانید بدون هیچ گونه نگرانی در این خصوص برنامه ای به دستگاه کنترلر آبیاری داده و زمان های باز و بسته کردن شیرهای برقی را به وی اعلام دارید تا خود به صورت اتوماتیک کارهای شما را به تنهایی انجام دهد.

پیشرفت تکنولوژی و صنعت روز به روز در جامعه امروزی نمایان و آشکار است. به گونه ای که با تولید یک وسیله و محصول می توان آپشن های متعددی را در درون آن قرار داد تا محصول تولید شده کارایی بیشتری را از خود نمایان سازد.

در خصوص کنترلر آبیاری نیز همین مسئله محسوس می باشد. به این صورت که شما می توانید با خریدن نوعی خاص از این گونه دستگاه ها چندین شیر برقی را به جای یک شیر برقی آن هم در چندین ایستگاه آبیاری به همین منوال به صورت کاملا اتوماتیک کنترل و تنظیم کنید که طبیعتا این حجم از کار با استفاده از دستگاهی به نام کنترلر آبیاری سبب سرعت و سهولت در انجام کار می شود.

فیلتر آبیاری چیست؟

انواع کنترلر آبیاری

کنترلر آبیاری در انواع و اقسام مختلفی تولید می شود که هر یک از آن ها کارکردهای خاص خود را دارند. از جمله انواع کنترلر آبیاری می توان به کنترلر آبیاری قطره ای و آبیاری و اتوماتیک اشاره کرد که شما می توانید به هنگام خرید کنترلر آبیاری هر یک از آن ها را برای مصارف های خاص خود خریداری نمایید.

برای آشنایی بیشتر با انواع کنترلر آبیاری در ادامه به معرفی کنترلر آبیاری قطره ای اشاره می شود و آن را به تفصیل توضیح و شرح خواهیم داد.

معرفی اجمالی کنترلر آبیاری قطره ای

همان طور که پیشتر نیز یادآور گشتیم؛ کنترلر های آبیاری را در انواع و اقسام مختلفی طراحی می کنند که هر یک از آن ها کارکردهای خاص خود را دارند. در این بین برخی از شرکت های معتبر در کارخانه خود به تولید کنترلر آبیاری می پردازند و همین مسئله سبب شده است تا شما به محض خرید کنترلر آبیاری با انواع این دستگاه ها در برندهای مختلف رو به رو شوید که هر یک از این برندها با کیفیت خاص خود این محصول را تولید می کنند و آن ها را با قیمت های متفاوتی روانه بازار می کنند.

به همین منظور شما با برندهای مختلف و قیمت های متفاوتی مواجه می گردید که بهتر است پیش از خرید دستگاه نامبرده شده تحقیقاتی در این زمینه صورت گیرد تا مشکلی برای دستگاه شما پیش نیاید.

اما یکی از متداول ترین نوع کنترلر های آبیاری را با مصارف متعدد و مختلف خود کنترلر آبیاری قطره ای به خود اختصاص داده است. استفاده از کنترلر آبیاری قطره ای می تواند به عنوان یکی از بهترین راه های ممکن به منظور آبیاری نمودن زمین های زراعی شما تلقی گردد.

به این منظور که شما می توانید با استفاده از این مدل از دستگاه ها ضمن اینکه آب مورد نیاز گیاهان و محصولات تولیدی خویش را فراهم می سازید؛ در مصرف آب نیز به طور چشمگیری صرفه جویی می کنید.

بنابراین همان طور که از نام این محصول کاملا مشخص و هویداست؛ شیوه رساندن آب به ریشه گیاهان و محصولات کشت شده شما به صورت قطره ای صورت می گیرد و همین مسئله از هدر رفتن آب به مقدار قابل توجهی جلوگیری به عمل می آورد.

علاوه بر این مسئله شما با استفاده از کنترلر آبیاری قطره ای به طور یکنواختی آب را در محیط اطراف خود تقسیم بندی می کنید تا آب مورد نیاز به تمامی ریشه گیاهان و محصولات شما برسد.

مزایای استفاده از کنترلر آبیاری قطره ای

همان طور که گفته شد؛ استفاده از کنترلر آبیاری قطره ای مزیت های زیاد و قابل توجهی دارد که در این بین می توان به برخی از آن ها اشاره داشت:

بازدهی و راندمان کاری بالا

بازدهی و راندمان کاری استفاده از سیستم کنترلر آبیاری قطره ای به مراتب خیلی بالاتر از سایر دستگاه های موجود در این زمینه است. به این صورت که شما می توانید با خرید و استفاده از کنترلر آبیاری قطره ای از کیفیت و کارایی بالای آن به خوبی بهره مند شوید تا بدون هیچ گونه آسیب و صدمه ای به ریشه گیاهان و استفاده بهینه از این محصول از کنترلر آبیاری قطره ای به خوبی بهره مند گردید.

مرطوب شدن ریشه تمامی گیاهان

آبیاری به شیوه سنتی بدین صورت می باشد که ممکن است آب به همه ریشه گیاهان و چمنزارها  نرسد و یا به برخی از ریشه گیاهان بیش از حد ممکن برسد. این در حالی است که شما به وسیله دستگاهی به نام کنترلر آبیاری قطره ای می توانید به طور یکنواخت از وجود آبیاری قطره ای به خوبی بهره مند شده و تمامی ریشه گیاهان و محصولات خود را به حد اندازه ای مرطوب کرده تا آب به تمامی قسمت های ممکن در زمین های زراعی و فضاهای سبز شما برسد.

کنترلر هانتر hunter

قیمت، مشخصات فنی، مشاوره و خرید

عملکرد بهتر آب با درصد املاح بالا

در آبیاری به صورت سنتی آب درصد املاح بالایی دارد و همین موضوع می تواند به ریشه گیاهان آسیب وارد سازد. این در حالی است که شما با استفاده از کنترل آبیاری قطره ای می توانید حتی در درصد املاح بالاتر شاهد عملکرد بهتر و بهینه تری از آن شوید. چرا که می توان با استفاده از کنترلر آبیاری قطره ای از آب های با کیفیت پایین تر با درصد املاح بالا به مانند آب فاضلاب، به صورت تصفیه شده استفاده به عمل آورید.

صرفه جویی در هزینه ها

با استفاده از کنترلر آبیاری قطره ای به میزان بسیار زیادی از هزینه ها می توان صرفه جویی کرد و در عین حال با حذف نیروی انسانی زیاد می توان با سرعت و سهولت اجرای کار بیشتری با دستگاه خود استفاده و بهره لازم را ببرید. بنابراین استفاده از کنترلر آبیاری قطره ای می تواند برای شما مزیت های بسیار زیادی داشته باشد که هر یک از آن ها در نهایت سبب انتخاب کنترلر آبیاری قطره ای می باشد تا بدین وسیله نیاز خود را با آن برطرف کنید.

      مرتب‌سازی مقالات:

    • پیش‌فرض
    • جدید‌ترین
    • پربازدیدترین
    • بیشترین امتیاز

      جدید‌ترین مقالات:

    فیلتر آبیاری چیست؟

    روش های آبیاری باغ انگور

    اجزای سیستم آبیاری قطره ای

    اجزای سیستم آبیاری قطره ای, سیستم آبیاری قطره ایی یکی از سیستمهای نوین برای آبیاری زمین های کشاورزی باغ ها می باشد که از سال 50 مورد توجه کشاورزان و مهندسان قرار گرفت. سیستم آبیاری قطره ایی

    مشاهده مقالات بیشتر
    دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید:
    کاربر میهمان

    تایید و ارسال
    انصراف
    دیدگاه کابران:
      نمایش دیدگاه‌های بیشتر