خرید و مشاوره فنی: 33521405-026

پودر سخت کننده بتن آبی

برای استعلام قیمت، تماس بگیرید.

تماس با ما
پودر سخت کننده بتن آبی
  • ارسال به سراسر ایران

  • پشتیبانی از ۹ الی ۲۱

  • کمترین هزینه ممکن

  • امکان خرید ۲۴ ساعته

  • پرداخت نقد

  • نقد و بررسی
  • مشخصات فنی
  • نظرات کاربران
  • پرسش و پاسخ

فهرست مطالب

پودر سخت کننده بتن آبی برای تولید رنگ پایدار در عملیات‌های کف‌سازی طراحی ‌شده است. این پود ساختار شیمیایی بر پایه سیمان به مانند دیگر سخت کننده‌ها دارد. اما در فرمولاسیون آن از عناصر معدنی با قابلیت تولید رنگ آبی استفاده‌ شده است. پودر سخت کننده بتن آبی را می‌توان به هر دو روش خشکه پاشی و یا تهیه ملات برای پوشاندن سطح بتن استفاده کرد.

بتن رنگی ایده‌ی جذابی است که در بسیاری از عملیات‌های کف‌سازی کارایی دارد. در گذشته سطح بتن را پس‌ از عمل آوردن رنگ می‌کردند. اما رنگ اضافه شده در اثر عوامل محیطی رنگ‌ورو باخته، به ‌سرعت از بین می‌رفت. اگر چه هنوز هم سطح بتن را به روش‌های کلاسیک رنگ می‌کنند؛ اما حالا ایده جذاب‌تر و ماندگارتر بتن رنگی ابداع شده ‌است. پودر سخت کننده بتن آبی متریال رنگ‌سازی سطوح بتنی است. این پودر سطح بتن را برای همیشه به رنگ آبی در آورده و ماندگار و مقاوم است.

ویژگی پودر سخت کننده بتن آبی

این پودر آبی رنگ در دسته پودر سخت کننده بتن قرار می‌گیرد. ترکیب پایه آن به مانند دیگر سخت کننده ها از سیمان در کنار مواد معدنی و الیاف پلیمری شکل‌ گرفته است. اما در تکمیل ظاهر آن از رنگدانه‌های معدنی استفاده ‌شده است. در این پودر از رنگدانه‌های آبی رنگ استفاده‌ شده است.

مقاوم کننده بتن آبی با اضافه شدن به سطح بتن آن را سخت‌تر کرده و به آن قابلیت ضد سایش می‌بخشد. در مسیر خشک شدن بتن با آن ترکیب شده تا در نهایت رنگ آبی آن بخشی از ساختار نهایی بتن باشد. این پودر برای سخت کاری رنگ‌بندی بتن آن‌هم به شکل هم‌زمان طراحی‌ شده است.

بتن معمولی مقاومت سایشی بسیار کمی دارد. اگر چه ترکیب بتن تشکیل شده از سیمان پرتلند، شن و ماسه و آب بسیار مقاوم است؛ اما قدرت سایشی کمی دارد. چنین بتنی در مقابل بارهای ترافیکی و یا بارهای ضربه‌ای آسیب‌پذیر است. از انواع پودر سخت کننده بتن برای افزایش مقاومت سایشی بتن و همچنین افزایش تحمل آن در عبور بارهای ترافیکی استفاده می‌شود. پودر سخت کننده، آب بتن را جذب کرده، باعث گیرش سریع‌تر آن شده و به مانند یک لایه مقاوم از سایش دائمی بتن تا ایجاد ترک و نفوذ رطوبت جلوگیری می‌کند. اما این پودر سخت کننده می‌تواند کاربردهای دیگری نیز داشته باشد.

کاربردهای پودر خشک کننده بتن آبی

از پودر سخت کننده و ضد سایش آبی رنگ برای انجام دو کار استفاده می‌شود. اول آنکه این ترکیب آبی رنگ در دسته پودرهای سخت کننده قرار دارد. لذا به مانند دیگر سخت کننده‌ها باعث افزایش مقاومت سایشی و فیزیکی بتن می‌شود. اضافه شدن این پودر فرسایش دائمی بتن را محدود کرده و باعث افزایش طول عمر مفید آن می‌شود. اما می‌تواند نقش رنگ دائمی سطوح بتنی نیز داشته باشد. پودر سخت کننده بتن آبی پس ‌از اعمال شدن همراه بتن خشک می‌شود. در این فرایند خشک شدن با سطح رویه بتن درآمیخته و به بخش جدا نشدنی بتن تبدیل می‌شود. به ‌این ‌ترتیب یک لایه رنگی از بافت مقاوم بتن تهیه شده ‌است که حالا در اثر انواع جریان‌های طبیعی و ترافیکی کم‌رنگ نمی‌شود.

روش‌های استفاده از پودر هاردنر آبی رنگ

از پودر هاردنر آبی رنگ می‌توانید هم برای بتن تازه در فاز سیالی استفاده کنید و هم می‌توانید از آن برای بتن‌های قدیمی و پوشاندن سطوح کهنه بتنی بهره‌مند شوید. اما روش استفاده از این پودر در بتن‌های تازه و قدیمی متفاوت است. این دو روش به قرار زیر هستند.

روش پودر پاشی (خشک پاشی)

 این روش مناسب بتن تازه تهیه شده ‌است. وقتی عملیات کف‌سازی تمام می‌شود، سطح بتن کاملاً صاف و تراز شده ‌است. اما هنوز خیس و سیال گونه می‌باشد. در این فاصله قبل ‌از خشک شدن نهایی بتن می‌توانیم پودر سخت کننده بتن آبی را به حالت پاششی اضافه کنیم. این پودر سطح رویه بتن خیس را می‌پوشاند و همراه آن خشک می‌شود. اما در خلال خشک شدن به بافت بتن نفوذ کرده و رنگ آبی آن قسمت ماندگاری از بتن خواهد شد. هر چند که از خاصیت سخت کنندگی آن برای قابلیت ضد سایش بتن استفاده می‌کنیم.

روش ملات گیری

این روش مناسب بتن‌های قدیمی و کهنه است. قاعدتاً یک بتن قدیمی سطح سختی دارد و نمی‌توانیم از پاشش پودر برای توزیع رویه بتن استفاده کنیم. در این ‌صورت پودر سخت کننده بتن آبی را با نسبت تعیین شده توسط سازنده در آب حل کرده و ملات سیمانی به رنگ آبی تهیه می‌کنیم. حالا می‌توانیم یک لایه نازک از این ملات را بر روی سطح بتن بگسترانیم. این ملات به ‌سرعت خشک‌ شده و بخشی از بافت متراکم بتن می‌شود. همچنین رنگ آبی آن برای همیشه ماندگار باقی می‌ماند.

استفاده از پودر سخت کننده بتن آبی برای کف سازی سالن ورزشی

آماده‌سازی بستر بتنی

در هر دو روش خشک پاش و یا ملات گیری باید بستر بتن را آماده کنیم. اما روش آماده‌سازی بستر بتن خیس با بستر بتن خشک متفاوت است. برای آماده‌سازی بسترهای بتنی روش‌های زیر را در نظر بگیرید.

آماده‌سازی بستر بتن خیس

سطح بتن باید کاملاً صاف، یکدست و صیقلی شده باشد. لذا باید قبل ‌از پودر پاشی سطح بتن را با استفاده از انواع دستگاه ماله و یا شمشه کاملاً صاف و صیقلی کنید. همچنین سطح بتن باید عاری از آب باشد. در صورت تجمع آب روی سطح بتن عملیات پودرپاشی را تا پس ‌از خشک شدن سطح بتن به تأخیر اندازید.

در صورت نیاز می‌توانید با مصالح جاذب آب مانند کیسه‌های نخی سطح بتن را خشک کنید و سپس عملیات پودرپاشی را انجام دهید.

آماده‌سازی بستر بتن خشک

در روش ملات گیری قرار است تا ملات تهیه شده از پودر سخت کننده بتن آبی را بر روی بستر بتن قدیمی و قاعدتاً کهنه بگسترانیم. اما باید سطح کار کاملاً تمیز و عاری از هر نوع ناخالصی باشد. هر نوع ناخالصی مانع از چسبندگی خوب ملات و خشک کننده بتن آبی بر بستر بتنی می‌شود. این ناخالصی‌ها هر نوع روغن، گرد و خاک، رطوبت و یا رنگ‌های باقیمانده از قبل هستند. پس ‌از پاک‌سازی کامل سطح بتن می‌توانید از ملات پودر سخت کننده و ضد سایش آبی رنگ استفاده کنید.

استفاده از پودر سخت کننده بتن آبی برای ساخت محوطه حیاط خانه

ویژگی‌های پودر سخت کننده بتن آبی رنگ

  • در افزایش مقاومت سایشی بتن تأثیرگذار است. پس‌ از اعمال مانع از فرسایش ترافیکی بتن می‌شود.
  • در بهبود مقاومت بتن‌های قدیمی تأثیرگذار است. همچنین توانایی پوشاندن ترک‌های عمیق بتن و ایجاد سطح یکدست ضد سایش دارد.
  • ترکیب رنگی ماندگار است و پس ‌از اعمال شدن به بخشی از بافت بتن تبدیل شده که دیگر از بین نمی‌رود.
  • خصوصیات ضد لغزش دارد. لذا پس‌ از اعمال شدن، سطح بتن را برجسته کرده، مانع از لغزش وسایل نقلیه و یا تردد افراد می‌شود.
  • از بتن در مقابل نفوذ عوامل محیطی مانند نفوذ روغن و یا چربی‌ها و یا نفوذ رطوبت محافظت می‌کند.
  • به صاف شدن سطح نهایی بتن کمک می‌کند.
  • مقاومت ضربه‌پذیری بتن را افزایش می‌دهد. تا جاییکه بتن می‌تواند در مقابل بارهای کوبنده مقاومت بالایی داشته باشد.
  • از سطح بتن در مقابل سیکل‌های ذوب و یخبندان آب در شرایط جوی نامساعد محافظت می‌کند.
  • قابل شستشو است و نظافت آن ساده است. همچنین می‌تواند در پوشش‌های بتنی فضاهای داخلی و خارجی کارایی داشته باشد.  

کاربرد پودر مقاوم کننده بتن آبی

کاربرد این بتن در مقاوم سازی هم‌زمان با رنگ‌آمیزی بسترهای بتنی است. قاعدتاً در عملیات‌های کف‌سازی برای مکان‌هایی که مستعد ترافیک بالایی هستند، باید از پودرهای سخت کننده استفاده کنیم. اما در بسیاری از موارد لازم است تا پس ‌از خشک شدن سطح بتن رویه، محیط را برای اهدافی خاص رنگ‌آمیزی کنیم. لذا به جای انجام دو مرحله جدا از هم می‌توانیم هر دو مرحله سخت کاری و رنگ‌آمیزی را یک‌جا با استفاده از پودر سخت کننده بتن آبی و یا هر رنگ دیگری انجام دهیم. کاربردهای این پودر در فضاهای زیر متداول است.

  • رنگ‌آمیزی بستر بتنی سالن‌های کارخانه‌ای
  • رنگ‌آمیزی بستر بتنی پارکینگ‌ها
  • رنگ‌آمیزی بستر بتنی سالن‌های ورزشی
  • رنگ‌آمیزی قطعات پیش‌ ساخته بتنی
  • رنگ‌آمیزی قطعات کف‌پوش بتنی در مصارف ساختمانی و صنعتی
  • ...

قیمت پودر سخت کننده بتن آبی چندان تفاوتی با پودرهای معمولی ندارد. تنها تفاوت این پودر آبی رنگ با پودرهای سخت کننده معمولی در اضافه شدن مواد معدنی است که آبی رنگ هستند و پس ‌از اعمال شدن می‌توانند بستری مقاوم با رنگ دائمی را ایجاد کنند. 

دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید:
کاربر میهمان

تایید و ارسال
انصراف
دیدگاه کابران:
    نمایش دیدگاه‌های بیشتر